- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.761
İnşAllah rüyan gerçek olurGunaydinnn ben de rüyamda hamilelik testi yapıyorum pozitif cikiyodukafayı o kadar taktım ki
Ben de çok taktığımı düşünüyorum, hep kendimde bi belirti arıyorum, o yüzden gördüm sanırım.Gunaydinnn ben de rüyamda hamilelik testi yapıyorum pozitif cikiyodukafayı o kadar taktım ki
Çok az kaldıGunaydinnn ben de rüyamda hamilelik testi yapıyorum pozitif cikiyodukafayı o kadar taktım ki
Hormonlara falan adetliyken çağırıyorlar zaten. İyi yapmışsın Papatya :)Bende normalde endokrine geldim kontrol için hemde hamilelik düşündüğümü söyledim sonra bir anda içimden bir his kadın doğuma git dedi kaç defa randevu alıp iptal etmiştim ama şimdi geldim kan verdim sıramı bekliyorum adetliyken bakılır mı dedim bakıyor dedi sekreter. gelmişken ona da baktırayım bakalım ne diyecek inşAllah düzgün çıkar herşey
Endokrinde prolaktin hormonuna da bakmasını istedim engel olabiliyormuş hamileliğe burda çok okudum. doktor dedi adetliyken bakılıyor , dedim adetliyım ,çok iyi o zaman dedi. valla iyi denk geldi ikisi birlikte. adetliyken karından bakılıyor değil mi alttan muayene değilHormonlara falan adetliyken çağırıyorlar zaten. İyi yapmışsın Papatya :)
Bende cumartesi gideceğim
Ben de regl iken gitmiştim, sadece ultrasonla bakmıştı, alttan muayene için reglin bitince gel demişti.Endokrinde prolaktin hormonuna da bakmasını istedim engel olabiliyormuş hamileliğe burda çok okudum. doktor dedi adetliyken bakılıyor , dedim adetliyım ,çok iyi o zaman dedi. valla iyi denk geldi ikisi birlikte. adetliyken karından bakılıyor değil mi alttan muayene değil
Kendi kendime yapma kafayı takma diyorum ama elimde değil bilinç altım beni dürtükleyip duruyorBen de çok taktığımı düşünüyorum, hep kendimde bi belirti arıyorum, o yüzden gördüm sanırım.
Eveeeet heyecan doruktaÇok az kaldı
İyi bari çünkü hazırlıksız geldim canım bir anda aklıma geldi endokrin için sıra beklerkenBen de regl iken gitmiştim, sadece ultrasonla bakmıştı, alttan muayene için reglin bitince gel demişti.
Benim bir kez alttan bakıldı ama neden olduğunu hatırlayamadım. Özellikle adetli olmam istenmişti. Hijyenik olarak tüm önlemleri alıyorlar zaten bende sorun etmedim. Ama genel olarak karından bakılırEndokrinde prolaktin hormonuna da bakmasını istedim engel olabiliyormuş hamileliğe burda çok okudum. doktor dedi adetliyken bakılıyor , dedim adetliyım ,çok iyi o zaman dedi. valla iyi denk geldi ikisi birlikte. adetliyken karından bakılıyor değil mi alttan muayene değil
Teşekkür ederim MelodiaaBenim bir kez alttan bakıldı ama neden olduğunu hatırlayamadım. Özellikle adetli olmam istenmişti. Hijyenik olarak tüm önlemleri alıyorlar zaten bende sorun etmedim. Ama genel olarak karından bakılır
Zaten aynı değil mi belirtilerdeEveeeet heyecan doruktaama şu an tamamen adet belirtileri yaşıyorum adet olacak gibiyim
yalnız erken hamilelik belirtileri de adet öncesi belirtileriyle aynı nerdeyse.Eveeeet heyecan doruktaama şu an tamamen adet belirtileri yaşıyorum adet olacak gibiyim
bakalım listeye ilk kim hamiş olarak eklenecekZaten aynı değil mi belirtilerdeay hadi güzel haberler alalım ya
Hediye göndercem ilk hamileyebakalım listeye ilk kim hamiş olarak eklenecek
Aa iğneyi bilmiyordum kuzum inşallah tutmuşturBilemiyorum biliyosundur ben iğne vuruldum 36. Saati değerlendirirken bana da öyle olmuştu Ama sonrakilerinde olmadı benim sonucum olumlu mu bilmiyorumİnşallah olumlu sonuç alırız Gerçi 12. Günüm negatif ama umut kesilmez
Baloncuk sen hala keyifsiz misin?Selam herse okuyamadım
hamile olan varsa tebrikler, yoksa inşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?