Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende normalde endokrine geldim kontrol için hemde hamilelik düşündüğümü söyledim sonra bir anda içimden bir his kadın doğuma git dedi kaç defa randevu alıp iptal etmiştim ama şimdi geldim kan verdim sıramı bekliyorum adetliyken bakılır mı dedim bakıyor dedi sekreter. gelmişken ona da baktırayım bakalım ne diyecek inşAllah düzgün çıkar herşey

Ben hamilelik denemediğim halde rüyalarıma giriyor sizi çok iyi anlıyorum denerken insan daha daha çok düşünüyor

Hormonlara falan adetliyken çağırıyorlar zaten. İyi yapmışsın Papatya :)
Bende cumartesi gideceğim

Hormonlara falan adetliyken çağırıyorlar zaten. İyi yapmışsın Papatya :)
Bende cumartesi gideceğim
Endokrinde prolaktin hormonuna da bakmasını istedim engel olabiliyormuş hamileliğe burda çok okudum. doktor dedi adetliyken bakılıyor , dedim adetliyım ,çok iyi o zaman dedi. valla iyi denk geldi ikisi birlikte. adetliyken karından bakılıyor değil mi alttan muayene değil

Ben de regl iken gitmiştim, sadece ultrasonla bakmıştı, alttan muayene için reglin bitince gel demişti.

Benim bir kez alttan bakıldı ama neden olduğunu hatırlayamadım. Özellikle adetli olmam istenmişti. Hijyenik olarak tüm önlemleri alıyorlar zaten bende sorun etmedim. Ama genel olarak karından bakılır

Aa iğneyi bilmiyordum kuzum inşallah tutmuştur ❤ inşallah olumlu olur bu ay gebis kalırız hepimiz
12.gün erken belli olmaya bilir kuzum birazdaha geçsin inşallah bebisin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…