- 28 Temmuz 2016
- 4.044
- 6.758
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.781
Baloncuk neredesin sen ?Selam herse okuyamadım
hamile olan varsa tebrikler, yoksa inşallah olur
Günaydın canim ateşin kaç çıktı bu sabahAa iğneyi bilmiyordum kuzum inşallah tutmuştur❤ inşallah olumlu olur bu ay gebis kalırız hepimiz ❤
12.gün erken belli olmaya bilir kuzum birazdaha geçsin inşallah bebisin seninledir❤
Merhaba bugün ve yarınıda değerlendirin benceMerhaba hanımlar günaydın herkese ben dün ilk kez ovülasyonda piki gördüm dün ve önceki gün değerlendirildi inş hayırlı haberler alırım :)
Canım kacta gıdıyorsun drGunaydin kizlar
bugün olmayabilir ama yarını degerlendiricem kısmetse hiç bir ay bu kadr yoğun çalışmamıstık sanırım eşimde cok istiyor hiç sesi çıkmıyor :)Merhaba bugün ve yarınıda değerlendirin bence
Evet 12. Gün erkenmiş ama sabırsızlık işteAa iğneyi bilmiyordum kuzum inşallah tutmuştur❤ inşallah olumlu olur bu ay gebis kalırız hepimiz ❤
12.gün erken belli olmaya bilir kuzum birazdaha geçsin inşallah bebisin seninledir❤
Birazdan çıkıyorum evden canim. Arasla gitmem zor oluyo esime bırakıp oyle cikicam evden canim sukur bugun dersi az esimin iyi denk geldiCanım kacta gıdıyorsun dr
Selam henüz yok sanırım :) Ama güzel haberleri bekliyoruz yılın son günlerinde.Selam herse okuyamadım
hamile olan varsa tebrikler, yoksa inşallah olur
Neden olmasın
Kuzum guzel haberlerını beklıyorumm bebegımBirazdan çıkıyorum evden canim. Arasla gitmem zor oluyo esime bırakıp oyle cikicam evden canim sukur bugun dersi az esimin iyi denk geldi
İnsallah canim kan verdim bekliyorum.Kuzum guzel haberlerını beklıyorumm bebegım♥
Buralardayım canım
Günaydın kuzum daha erken sen yapmaya devam etGünaydın canım bugün 14.gun
Ah kıyamam havalar bi öyle bi böyle çok nırmalBuralardayım canım
Sana diyordum dikkat et diye ama sanırım ben hasta oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?