- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.801
Evet kuzu bugunude degerlendirKızlar yumurta çatlamış
Aynen catlamis canim dun pik olmus muydu ben kacirmisim gormedimKızlar yumurta çatlamış
Eger öyleyse şansım artar inşallah öyledir o zamanKuzum pik olduğu gün çatlama.birlikte oluyormuş ogun içinde sanırım öyle duydum emin dilim ama
36.4 Kuzum yine dünle aynıGünaydın canim ateşin kaç çıktı bu sabah
Amin kuzum insallahEvet 12. Gün erkenmiş ama sabırsızlık işteinşallah canım ya inşallah hepimize nasip olur
Bizim doktorlarda oyle yapiyo kuzu aslinda daha iyi kan sonucu ciktiginda girmenBen bu doktordan hic olumlu elektrik almiyorum kizlar. Muayne olmak icin bekliyordum herkesi aldi beni sona biraktilar kan sonucuyla beraber alicaz sizi dediler. Yarim saat daha bekliycem. Asistanina dedim sonucu telefonla da ogrenebilirdim diye ama doktor demis sanirim sonucla gelsin diye. Cunku ultrasonda bisey gozukmez dediler. Bakalim sonuc ne cikicak zaten ona gore belli olur cogu sey.
sorma bende once asilama geldi aklima ama asilama ile tutmayacak giib cokduusk ihtimal genelde este sorun varsa tutuyormus iyi sperm aliyorlar ya.tupede kalmak istemdim çünkü surec sıkıntılı tupte beklemsi vsvsv rabbim yardimetsin
Arkadasima sordum sebebsiz kısırlık onun asilamada birsey yokdedi yumurta büyütücü catlarici igne veriyo doktor sonra esinin spermini aliyir sana koyuyor uzn surmez dedi yani yumurtlama da yaptığımız isler
Canım sizin kac yıl oldu ki kısaydı diye hatırlıyorum evlilik suresı belli bir sure denemeden yaparlar mı ki.. Rahim filmi isteyebilir bunlardan önce belkiipekcgim ben esimi ikna edrrsem 15tatil giib duusnuyorum
Zeytınyagınından dolayı olabılır canım ben de 2 aydır kullandım benım de öyleBilmiom kuzum ya bu ağrı ilkdefa başıma geliyor gecen aylarda bukadar siddetli deildi bide akıntı falan geldi çok yogun ben normalde ilişki sırasında bukadar yoğun ıslak olmazdım
Dikkat de ederim aslında ama dediğin gibi havalar çarpıyor.Ah kıyamam havalar bi öyle bi böyle çok nırmal
Dogrudur canim ama gelip bisey yaptiricam demeye bile cekiniyorum cunku gerek yok diyip lafi bitiriyor bide erkek doktora cok alisamadim sanirim Arasta olmadan once 1 sene kadar ve 9 ay hamilelik surecinde kadin doktorum cok iyiydi, sicakti. Ona aliskinim sanirim. İcimi rahatlatmaya calisirdi o Allah razi olsun ondan her aklima geldiginde derim lafi oldugunda. Ona basliycam da iste dedim keseyi gormek icin falan bu doktorla idare edeyim. Kendi doktorum icin sehir degistirmem gerekiyor cunku o Yalova da ben Bursada. Ters kalıyor yolu.Bizim doktorlarda oyle yapiyo kuzu aslinda daha iyi kan sonucu ciktiginda girmen
Evet kuzumAynen catlamis canim dun pik olmus muydu ben kacirmisim gormedim
O yumurtlamanın bittiğini gösteriyor kuzum lh düşüyor ya insallah yetisir ve tutar kuzumEger öyleyse şansım artar inşallah öyledir o zamanben ovulasyon silik olunca oluyor diye biliyordum
Tamam kuzumEvet kuzu bugunude degerlendir
Ay walla mutlu ettın benıEvet kuzumakşamki ağrıdan belliydi çatladığı oldum ağrıdan hala da batıyor arada
O yumurtlamanın bittiğini gösteriyor kuzum lh düşüyor ya insallah yetisir ve tutar kuzum❤
Bilmiyorumki kuzum olabilirdeZeytınyagınından dolayı olabılır canım ben de 2 aydır kullandım benım de öyle
Ozamam simdilik idare et kuzum artik nasil doktorsa o da bisi bile sormaya cekiniyosan.. Boz ugrasiyoz okadar olmuyoDogrudur canim ama gelip bisey yaptiricam demeye bile cekiniyorum cunku gerek yok diyip lafi bitiriyor bide erkek doktora cok alisamadim sanirim Arasta olmadan once 1 sene kadar ve 9 ay hamilelik surecinde kadin doktorum cok iyiydi, sicakti. Ona aliskinim sanirim. İcimi rahatlatmaya calisirdi o Allah razi olsun ondan her aklima geldiginde derim lafi oldugunda. Ona basliycam da iste dedim keseyi gormek icin falan bu doktorla idare edeyim. Kendi doktorum icin sehir degistirmem gerekiyor cunku o Yalova da ben Bursada. Ters kalıyor yolu.
Bu arada sıra beklerken bi kadinla konustuk 2 cocugu vardi kucugu 3 yasinda. Bebek mi var dedim hic planlamiyorduk ama olmus dogurucam ama hic 3 cocuk dusunmemistim nasil oldu bilmiyorum diyor. kriz gecirdim ilk ogrendigimde diyorAma dogurcam tabi simdi sakinim diyor.
Valla sual olunmaz tabi asla ama dusunmedim degil bi tarafta bu sekilde plansız oluyor bi tarafta o kadar caba emek sarfediyorsun. Allah kimsenin emegini bosa gecirmesin isteyen herkese versin insallah
Ay insallah tutar kuzumda ikimizinde hepimizin birlikte mutlu oluruzAy walla mutlu ettın benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?