Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ozamam simdilik idare et kuzum artik nasil doktorsa o da bisi bile sormaya cekiniyosan.. Boz ugrasiyoz okadar olmuyo boylelerini duyunca bende sinir oluyorum ya
Valla bende sasirdim hic aklimda yoktu planlarim arasinda hic 3. Cocuk yoktu diyor

R Rainbow3461 canim senin gogus agrin devam ediyormu @D1DEM demisti ya gogsum yumurtlamasan sknra adete kadar agriyor prolaktini yuksek cikmisti bnde ondan korktum bnmki hala agriyor normalmj
Benimkide ağrıyor kuzum hala ama ozamanki kadar deil şuan üstüne yatabiliyorum ama sıkınca bastırınca acıyor yine hassas hala ve biraz dolgun
Ama prolaktin yüksek olsa başka belirtilerde var bende mesela yüksek olsaydı her ay adet geri gelmezdi düzenli olmazdı diye düşünüyorum yumurtlama geç olurdu yani

Himm cok sukur bnmkide duzenlidir badka belirtikeri varmi kuzum

Kuzum prolaktinin en önenli belirtisi göğüstür süt hormonu olduğu için mesela benim prolaktin sınırı geçmişti 28di ama hiç şaşmıyodu adetim arkadaşımın prolaktini 80di onun da adeti normaldi herkeste adeti kesicek diye bişey yok göğüs ağrın fazlayla prolaktini mutlaka ölçtür bir ara üstüne yatamıyomuşsun bu ciddi bir ağrı

Kızlar benim bu kasık ve bel ağrısı yattığım sürece hiç olmuyor ayağa kalktığım anda başlıyor biraz da iş yaptım mı dayanılmaz şekilde agrımaya başlıyor böyle adet sancısı hiç çekmemiştim anlam veremedim 1 hafta var adete

Benim kırmızı göründü malesef bu ayda kısmet değilmiş

Benim kırmızı göründü malesef bu ayda kısmet değilmiş
Bu ay sıkıntılı sürek reglim devam ediyor bat ne zamana denk gelir bilmiyorum

Sonuc ne acabaaa belli oldumu

Benimki 29 aralik ama etiketliyemedim@BUSR4

Kızlar selam, ilk defa başıma böyle bir şey geldi. Regl bittikten sonra (5 gün kadar filan) tekrar kanama oldu. Böyle bir şey yaşayan var mı? Neden oldu ki? Korktum biraz. Doktora görünsem mi?

Canım sizin kac yıl oldu ki kısaydı diye hatırlıyorum evlilik suresı belli bir sure denemeden yaparlar mı ki.. Rahim filmi isteyebilir bunlardan önce belki
6ay ama istiyorim napim kasikagrim var cokk benim korkuuorum sikinti vardiye yumurtlama döneminde geickti yaismda 33olck

Günaydin kizlar❤

Canım daha once boyle olmadiysaa hamilelik belirtsi olabilir bebek rahime yerlesirken kasik bel agrisi olabilirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…