- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.821
Valla bende sasirdimOzamam simdilik idare et kuzum artik nasil doktorsa o da bisi bile sormaya cekiniyosan.. Boz ugrasiyoz okadar olmuyoboylelerini duyunca bende sinir oluyorum ya
Benimkide ağrıyor kuzum hala ama ozamanki kadar deil şuan üstüne yatabiliyorum ama sıkınca bastırınca acıyor yine hassas hala ve biraz dolgunR Rainbow3461 canim senin gogus agrin devam ediyormu @D1DEM demisti ya gogsum yumurtlamasan sknra adete kadar agriyor prolaktini yuksek cikmisti bnde ondan korktum bnmki hala agriyor normalmj
Himm cok sukur bnmkide duzenlidir badka belirtikeri varmi kuzumBenimkide ağrıyor kuzum hala ama ozamanki kadar deil şuan üstüne yatabiliyorum ama sıkınca bastırınca acıyor yine hassas hala ve biraz dolgun
Ama prolaktin yüksek olsa başka belirtilerde var bende mesela yüksek olsaydı her ay adet geri gelmezdi düzenli olmazdı diye düşünüyorum yumurtlama geç olurdu yani
Kuzum prolaktinin en önenli belirtisi göğüstür süt hormonu olduğu için mesela benim prolaktin sınırı geçmişti 28di ama hiç şaşmıyodu adetim arkadaşımın prolaktini 80di onun da adeti normaldi herkeste adeti kesicek diye bişey yok göğüs ağrın fazlayla prolaktini mutlaka ölçtür bir ara üstüne yatamıyomuşsun bu ciddi bir ağrıBenimkide ağrıyor kuzum hala ama ozamanki kadar deil şuan üstüne yatabiliyorum ama sıkınca bastırınca acıyor yine hassas hala ve biraz dolgun
Ama prolaktin yüksek olsa başka belirtilerde var bende mesela yüksek olsaydı her ay adet geri gelmezdi düzenli olmazdı diye düşünüyorum yumurtlama geç olurdu yani
çok büyük bir sabır diliyorum o zaman sanaAmin kuzum insallah❤
Bende aynıyım senle ama birdaha erken yapmicam
Benimde 4gun var yaptim cikmadiAmin kuzum insallah❤
Bende aynıyım senle ama birdaha erken yapmicam
Benim kırmızı göründü malesef bu ayda kısmet değilmişKızlar listeyi temizledim
kaçtır etiket yaptığım halde dönmeyen herkesi sildim ki inanın tek tek profillerine girip en son ne zaman yazmışlar diye baktım öyle sildim, 2-3 kişiyi bıraktım ki en son yazdıkları yer burası belki bi sıkıntıları vardır giremiyorlar diye..
Bat yazdırıp bir daha uğramayan herkesi sildim, şimdi yoklama zamanı
@Zeze92 23 Aralık @Duygulu14 23 Aralık @Gamgam2506 23 Aralık Dnz1234 23 Aralık
Kızlar geldi mi kırmızılar yoksa var mı güzel haberler
Benim 36.8 çıktı36.4 Kuzum yine dünle aynı
Benim kırmızı göründü malesef bu ayda kısmet değilmiş
Bu ay sıkıntılı sürek reglim devam ediyor bat ne zamana denk gelir bilmiyorumKızlar listeyi temizledim
kaçtır etiket yaptığım halde dönmeyen herkesi sildim ki inanın tek tek profillerine girip en son ne zaman yazmışlar diye baktım öyle sildim, 2-3 kişiyi bıraktım ki en son yazdıkları yer burası belki bi sıkıntıları vardır giremiyorlar diye..
Sonuc ne acabaaa belli oldumuDogrudur canim ama gelip bisey yaptiricam demeye bile cekiniyorum cunku gerek yok diyip lafi bitiriyor bide erkek doktora cok alisamadim sanirim Arasta olmadan once 1 sene kadar ve 9 ay hamilelik surecinde kadin doktorum cok iyiydi, sicakti. Ona aliskinim sanirim. İcimi rahatlatmaya calisirdi o Allah razi olsun ondan her aklima geldiginde derim lafi oldugunda. Ona basliycam da iste dedim keseyi gormek icin falan bu doktorla idare edeyim. Kendi doktorum icin sehir degistirmem gerekiyor cunku o Yalova da ben Bursada. Ters kalıyor yolu.
Bu arada sıra beklerken bi kadinla konustuk 2 cocugu vardi kucugu 3 yasinda. Bebek mi var dedim hic planlamiyorduk ama olmus dogurucam ama hic 3 cocuk dusunmemistim nasil oldu bilmiyorum diyor. kriz gecirdim ilk ogrendigimde diyorAma dogurcam tabi simdi sakinim diyor.
Valla sual olunmaz tabi asla ama dusunmedim degil bi tarafta bu sekilde plansız oluyor bi tarafta o kadar caba emek sarfediyorsun. Allah kimsenin emegini bosa gecirmesin isteyen herkese versin insallah
Benimki 29 aralik ama etiketliyemedim@BUSR4Kızlar listeyi temizledim
6ay ama istiyorim napim kasikagrim var cokk benim korkuuorum sikinti vardiye yumurtlama döneminde geickti yaismda 33olckCanım sizin kac yıl oldu ki kısaydı diye hatırlıyorum evlilik suresı belli bir sure denemeden yaparlar mı ki.. Rahim filmi isteyebilir bunlardan önce belki
Günaydin kizlar❤Kızlar benim bu kasık ve bel ağrısı yattığım sürece hiç olmuyor ayağa kalktığım anda başlıyor biraz da iş yaptım mı dayanılmaz şekilde agrımaya başlıyor böyle adet sancısı hiç çekmemiştim anlam veremedim 1 hafta var adete
İnşaAllahh aminnnnKese goruldu cok sukurAllah isteyen herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?