- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.841
Ayyyy cok guzeeelllll,allhim saglikli shhatli nasip etsinKese goruldu cok sukurAllah isteyen herkese versin
Kuzum ağrım olurdu ama 1 hafta önceden başladı hatta iki gündür de devam ediyor 8 gün önce falan başlamış oldu bir de yatarken hiç bir şey yok ayakta kalınca başlıyor agrımaya anlamıyorum adet mi değil mi bir hafta sonra görcez artıkGünaydin kizlar❤
Canım daha once boyle olmadiysaa hamilelik belirtsi olabilir bebek rahime yerlesirken kasik bel agrisi olabilirmis
Ne kadar sürdüKızlar selam, ilk defa başıma böyle bir şey geldi. Regl bittikten sonra (5 gün kadar filan) tekrar kanama oldu. Böyle bir şey yaşayan var mı? Neden oldu ki? Korktum biraz. Doktora görünsem mi?
Çok az bir şey. Bugün oldu açıkcası.Ne kadar sürdü
Devam ederse git bence çok normal değerlendiriliyor ara kanamalar. Sürekliliği olmadıkça tabii.Çok az bir şey. Bugün oldu açıkcası.
Çok şükür canimm ne kadar güzel haberKese goruldu cok sukurAllah isteyen herkese versin
İlk defa başıma böyle bir şey geldi o yüzden tedirgin oldum. İş yerinden izin alabilirsem gideceğim. Ama normal olduğunu söylemen biraz ahatlattı beni. Sağ ol :)Devam ederse git bence çok normal değerlendiriliyor ara kanamalar. Sürekliliği olmadıkça tabii.
Bi takip et bakalım
Dedım sana:)Kese goruldu cok sukurAllah isteyen herkese versin
Kuzum dün benımde ilişki sırası agrım oldu kasık degılde sag rahmımde zaten aksamdan da iğne batar gibi agrıyordu suanda bir sey yok sen nasıl oldun hala agrın var mıKuzum ben sabah pik gördüm ya sonra akşam 10 gibi kasigima ağrı girmeye başladı baya yoğun ama sonra ilişki sırası ve bitimi aşırı agrım oldu ama bu ay çok farklı geçen aylarda böyle bisi yaşamadım ben gece 2 yi geçiyordu uyudum ağrıdan zar zor uyudum sağ kasigim patlamış gibi ağrıdı Suandada hafif ağrı var tam geçmemiş sanırım yumurtam çatladı o yüzden
Aminnn cok sukur kuzum cok sevındım darısı bizlere artıkKese goruldu cok sukurAllah isteyen herkese versin
Amin insallah canimAminnn cok sukur kuzum cok sevındım darısı bizlere artık
Benim oyle ustune yatamama degilde canm yumurtlamadan itibaren sadce sag gogsumun koltuk altina yakin olan yeri aciyor buda belirtimidrKuzum prolaktinin en önenli belirtisi göğüstür süt hormonu olduğu için mesela benim prolaktin sınırı geçmişti 28di ama hiç şaşmıyodu adetim arkadaşımın prolaktini 80di onun da adeti normaldi herkeste adeti kesicek diye bişey yok göğüs ağrın fazlayla prolaktini mutlaka ölçtür bir ara üstüne yatamıyomuşsun bu ciddi bir ağrı
Ayy cok ssvindim ya kuzummKese goruldu cok sukurAllah isteyen herkese versin
Doktorun dedigini yap kuzum korunmaD1DEM ben bugün dr gittim diikişlerm alındı ve ilişki 3 gün daha olmasn dedi bende kaç ay korunaym dedim dedi ne kornmadı sakn kornma baklm hayrlısı
Günaydın canimGunaydın kizlar ☺
Çok şükür kuzummmm maşallahKese goruldu cok sukurAllah isteyen herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?