Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydin kizlar❤

Canım daha once boyle olmadiysaa hamilelik belirtsi olabilir bebek rahime yerlesirken kasik bel agrisi olabilirmis
Kuzum ağrım olurdu ama 1 hafta önceden başladı hatta iki gündür de devam ediyor 8 gün önce falan başlamış oldu bir de yatarken hiç bir şey yok ayakta kalınca başlıyor agrımaya anlamıyorum adet mi değil mi bir hafta sonra görcez artık

Ablalarım bu gün tam manasıyla adet oldum cuma günü Dr gitçem yumurtalarımı büyütmek için tedavi düzenleyecek ama sizce nasıl bi tedavi düzenler klomen vs yazarmı?

Devam ederse git bence çok normal değerlendiriliyor ara kanamalar. Sürekliliği olmadıkça tabii.
Bi takip et bakalım
İlk defa başıma böyle bir şey geldi o yüzden tedirgin oldum. İş yerinden izin alabilirsem gideceğim. Ama normal olduğunu söylemen biraz ahatlattı beni. Sağ ol :)

Kuzum dün benımde ilişki sırası agrım oldu kasık degılde sag rahmımde zaten aksamdan da iğne batar gibi agrıyordu suanda bir sey yok sen nasıl oldun hala agrın var mı

Benim oyle ustune yatamama degilde canm yumurtlamadan itibaren sadce sag gogsumun koltuk altina yakin olan yeri aciyor buda belirtimidr

Günaydın kızlar. Benim durum karışık. Tüp bebekle olan 10 aylık bir kızım var. Hamilelikten önce günü gününe 30 günde bir regl olurdum. Doğumdan sonra emzirdiğim halde, 6 aydır 25-26 günde bir şaşmadan regl oluyorum. Bu ay 25 günlük düzene göre 20 sinde olmam lazımdı, karın ağrısı başladı, sivilceler oldu, baş ağrısı başladı, iişkinlik ama 5 gündür gelen giden yok. Kasıkta batmalar ve ayakta uzun durunca ben ağrısı var. Bunlar kızımda hamilelik belirtilerimdi. Kızım emerken rahatsız olmaya başladı ağlıyo bazen, göğüs uçlarım hassaslaştı emzirirken acıyor. Her gün laboquick yaptım şu ana kadar çizgi yok. Kızımda adetimden önce kopkoyu çıkmıştı. Gerçi tüp olduğu için bir dünya ilaç içiyordum... normali farklı oluyormuş heralde. Eğer eski 30 günlük düzene döndüysem tabi bugünden sonra gecikme sayılacak. Valla açıkçası ben olsun çok istiyorum. geç döllenme olsa en geç ne zamana kadar çıkar sizce? max 15 gün gecikme mi mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…