- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.861
Tunaydin kuzumm Oh iyi yaptinHerkese tünaydın bana günaydın ohh yeni uyandım
Tünaydın canım hahaha prensesimsin senHerkese tünaydın bana günaydın ohh yeni uyandım
Sanırım kıllanma yapıyormuş bide kuzum bende hiç biri yok çok şükürHimm cok sukur bnmkide duzenlidir badka belirtikeri varmi kuzum
Yumurtlama günü oldu sadece ama şuan öyle deil kuzum tamam baktiriyim ona bu ay da geçsin hormon testi veririm olmadıKuzum prolaktinin en önenli belirtisi göğüstür süt hormonu olduğu için mesela benim prolaktin sınırı geçmişti 28di ama hiç şaşmıyodu adetim arkadaşımın prolaktini 80di onun da adeti normaldi herkeste adeti kesicek diye bişey yok göğüs ağrın fazlayla prolaktini mutlaka ölçtür bir ara üstüne yatamıyomuşsun bu ciddi bir ağrı
Sagol kuzumçok büyük bir sabır diliyorum o zaman sana
Olabilir canım ben yaşamadım ama bir kaç yerde okumustumYa baktım da şimdi bugün yumurtlama günü diyor. Ondan mı acaba bu kanama?
Erken yapma kuzum günün geçsin öyle yapBenimde 4gun var yaptim cikmadi
Yuksek cıkmış kuzum yumurtlama geçti demekki artıkBenim 36.8 çıktı
Benim hala sağ kasıkta agrım var ara ara kuzumKuzum dün benımde ilişki sırası agrım oldu kasık degılde sag rahmımde zaten aksamdan da iğne batar gibi agrıyordu suanda bir sey yok sen nasıl oldun hala agrın var mı
Ben 2 sene boyunca yaşadım bu durumu. Rahim duvarın biraz kalın kanama da gayet normal sorun yok denildi.Ya baktım da şimdi bugün yumurtlama günü diyor. Ondan mı acaba bu kanama?
Benimde hala ilişki sırasında ve gün içinde ara ara kasık ağrım oluyor canımBenim hala sağ kasıkta agrım var ara ara kuzum
Ah ahh ya cikarsa dio insan,allahim ne zormus ya,rabbim yardim etsin herkeze herkezeErken yapma kuzum günün geçsin öyle yap
Evet baktım şimdi netten varmış böyle bir durum.Olabilir canım ben yaşamadım ama bir kaç yerde okumustum
Evet, hem de bu vesile ile kontrol de olmuş olurum. Geçmiş olsun sana da.Ben 2 sene boyunca yaşadım bu durumu. Rahim duvarın biraz kalın kanama da gayet normal sorun yok denildi.
Sonra polip oluştu onu aldırdım 2 aydır kanamam olmadı şükür.
Ama dediğim gibi devamlı olmadıkça her kadının yaşayabileceğini söylüyorlar.
Yine de bi git görün için rahatlasın
Valla hamd olsun bndede yok sukur kuzum ama bnde bi baktiriyimSanırım kıllanma yapıyormuş bide kuzum bende hiç biri yok çok şükür
NapiyonuzDoktorun dedigini yap kuzum korunmainsallah rn kisa zamamda olucak
Günaydın canim
Canim benim bazen adet agrilarim 10 gun onceden bile basliyor kendimi bildim bileli hep sancili gecer agri kesicisiz geciremem insalah bir zarari yoktur o agri kesicilerin dogurganliga cok kullarim cunkuKuzum ağrım olurdu ama 1 hafta önceden başladı hatta iki gündür de devam ediyor 8 gün önce falan başlamış oldu bir de yatarken hiç bir şey yok ayakta kalınca başlıyor agrımaya anlamıyorum adet mi değil mi bir hafta sonra görcez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?