- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.881
Kolay gelsin canımCalisiyom. Kiz yineevde iyidim
Sen napiyon
Kolay gelsin canımCalisiyom. Kiz yineevde iyidim
Sen napiyon
Yumurtlamadan sonra ateşin yüksek olmasi vucudum progrestoran miydi neydiKolay gelsin canımbende kalktim az önce kahvalti yapcam dun ateş 36.9 du bugun 37 derece didoş
Yumurta sagdaydi hic ihtimal yok ama zaten soldan geldigindede olmuyorda neyseYumurtlamadan sonra ateşin yüksek olmasi vucudum progrestoran miydi neydio hormonu salgiladigi icin oluyomus böyle deval etsin insallah hamilelik olustuysa boyle oluyomus kuzu
Hazıriz canim alıştik zaten eksik hissederiz kendimizihazırmısınız 14:00da ovulasyon yorumlamaya
Senın yumurtanın maşallahı var bebegım hadı ınsallah tutmuşturBenim hala sağ kasıkta agrım var ara ara kuzum
Hazırız bebegımhazırmısınız 14:00da ovulasyon yorumlamaya
Hiç belli olmaz bu işlerYumurta sagdaydi hic ihtimal yok ama zaten soldan geldigindede olmuyorda neyse
Normal sanirim bilmiyorumki benim gecen ay boyle olmadi agri oluyordu ama bukadar deil birde suan hala agri var sag kasıkta akşam nasıl ilişki olcak bilmiom yaBenimde hala ilişki sırasında ve gün içinde ara ara kasık ağrım oluyor canım
Amin kuzum insallahAh ahh ya cikarsa dio insan,allahim ne zormus ya,rabbim yardim etsin herkeze herkeze
Baktiralim kuzum icimiz rahat etsin ama emzirirken hamile kalan cok var ben çok takilmiom bunaValla hamd olsun bndede yok sukur kuzum ama bnde bi baktiriyim
Hazırızhazırmısınız 14:00da ovulasyon yorumlamaya
Hazıriz canim alıştik zaten eksik hissederiz kendimizi
Hazırız bebegım
Ay inşallah kuzum çok sağolSenın yumurtanın maşallahı var bebegım hadı ınsallah tutmuştur
Benimde ilk defa bu kadar uzun sürdü ağrım kuzum ya akşam ilişkide çok canım acıdı ilk piki gördüğüm günkü kadar ağırdı vallaNormal sanirim bilmiyorumki benim gecen ay boyle olmadi agri oluyordu ama bukadar deil birde suan hala agri var sag kasıkta akşam nasıl ilişki olcak bilmiom ya
Hic belli olmazYumurta sagdaydi hic ihtimal yok ama zaten soldan geldigindede olmuyorda neyse
Benim de ilk kuzum belki hayırlı birseydir inşallahBenimde ilk defa bu kadar uzun sürdü ağrım kuzum ya akşam ilişkide çok canım acıdı ilk piki gördüğüm günkü kadar ağırdı valla
Kazara olur belki demiHiç belli olmaz bu işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?