Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kolay gelsin canım bende kalktim az önce kahvalti yapcam dun ateş 36.9 du bugun 37 derece didoş
Yumurtlamadan sonra ateşin yüksek olmasi vucudum progrestoran miydi neydi o hormonu salgiladigi icin oluyomus böyle deval etsin insallah hamilelik olustuysa boyle oluyomus kuzu

Benimde hala ilişki sırasında ve gün içinde ara ara kasık ağrım oluyor canım
Normal sanirim bilmiyorumki benim gecen ay boyle olmadi agri oluyordu ama bukadar deil birde suan hala agri var sag kasıkta akşam nasıl ilişki olcak bilmiom ya

Normal sanirim bilmiyorumki benim gecen ay boyle olmadi agri oluyordu ama bukadar deil birde suan hala agri var sag kasıkta akşam nasıl ilişki olcak bilmiom ya
Benimde ilk defa bu kadar uzun sürdü ağrım kuzum ya akşam ilişkide çok canım acıdı ilk piki gördüğüm günkü kadar ağırdı valla

Benimde ilk defa bu kadar uzun sürdü ağrım kuzum ya akşam ilişkide çok canım acıdı ilk piki gördüğüm günkü kadar ağırdı valla
Benim de ilk kuzum belki hayırlı birseydir inşallah ❤ dün geberdim hala sağ kasigim ağrıyor şuan yanma batma var çok fena eğer akşamda aynı olursa nasıl dayanicam bilmiyorum bugün son zaten sonra gün aşırı devam edicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…