- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.901
5 tane ovulasyonum kalmişti onu getirdim yanimdaHic belli olmaz
Dimi yaa bncede tsh yuksek oluo kalan bile var ama bnde tedbir icjn baktiricam kuzum eher adet olursamBaktiralim kuzum icimiz rahat etsin ama emzirirken hamile kalan cok var ben çok takilmiom buna
Tabbikiii haziriz kuzummhazırmısınız 14:00da ovulasyon yorumlamaya
Senin adete kac gun kaldi kiz5 tane ovulasyonum kalmişti onu getirdim yanimda
İnşallah kuzumAy insallah tutar kuzumda ikimizinde hepimizin birlikte mutlu oluruz❤
Evet ama işte doktorlar 1 yıl dolmadıgında geri yolluyor devlettekıler oyle yapıyo yanı6ay ama istiyorim napim kasikagrim var cokk benim korkuuorum sikinti vardiye yumurtlama döneminde geickti yaismda 33olck
Aynen öyle kuzumDimi yaa bncede tsh yuksek oluo kalan bile var ama bnde tedbir icjn baktiricam kuzum eher adet olursam
Sadece koyulaşma oluy8rdu pik olmuyordu. Öyle anlıyordum silinince. Genelde hep 12.gün oluyordu. O yüzden almadım bir de böyle deneyeyimAynen piki gostermedikten sonra bi anlami yokki boşa masraf
Kesinlikle bal böcüumAynen öyle kuzumAynen kuzum bende baktiricam öyle olursa insallah gerek kalmaz ❤
Benim eltim küçüğü oğlunu emzirirken gebe kaldı ya olacaksa oluyor hiç birşey engel değil
Daha tam değil kuzum ama yarin olur kesin gibi duruyo
Aynen canım kimi ay daha yoğun hissedilirmis. Her aynı olmazmış belki o yüzdendır canımKuzum ben sabah pik gördüm ya sonra akşam 10 gibi kasigima ağrı girmeye başladı baya yoğun ama sonra ilişki sırası ve bitimi aşırı agrım oldu ama bu ay çok farklı geçen aylarda böyle bisi yaşamadım ben gece 2 yi geçiyordu uyudum ağrıdan zar zor uyudum sağ kasigim patlamış gibi ağrıdı Suandada hafif ağrı var tam geçmemiş sanırım yumurtam çatladı o yüzden
Evet kuzumm yarin tamami ile olur insallah
Yarın pik bence kuzum
Canım hep ateş takibi yaptın mı yumurtlamadan önce kaç seyrediyordu ateşinAmin kuzum insallah❤
Bende aynıyım senle ama birdaha erken yapmicam
İnsallah kuzum da bu ay da yicem Kırmızı kartı herhaldeCanim benim bazen adet agrilarim 10 gun onceden bile basliyor kendimi bildim bileli hep sancili gecer agri kesicisiz geciremem insalah bir zarari yoktur o agri kesicilerin dogurganliga cok kullarim cunkuyoksa acillik oluyorum
Senin insallah yerlesme agrisidir kuzum
Sanırım kuzum bilmiyorum ya insallah çektiğimiz acılara değer ❤Aynen canım kimi ay daha yoğun hissedilirmis. Her aynı olmazmış belki o yüzdendır canım
Daha tam değil kuzum ama yarin olur kesin gibi duruyo
Evet kuzumm yarin tamami ile olur insallah
hadi bakalım hayırlısıYarın pik bence kuzum❤
36.1 36.0 civarı kuzum adetimde 36.1 le gelmiştiCanım hep ateş takibi yaptın mı yumurtlamadan önce kaç seyrediyordu ateşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?