- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.921
Bisey olmaz kuzum haberleri olmayinca daha iyi oluyirhadi bakalım hayırlısı
eşime start verdiricem duruma göre
hala 4 gün üst üste diye biliyor
Yarına kesin gözüyle bakıyorum kuzum ama değerlendirebilirsen bu günü de değerlendir canım
Ben ilk defa bu ay olctum kuzum tam yunurtlama gunu 36.2 catladigi gun 36.2 bu sabah 36.7 idi36.1 36.0 civarı kuzum adetimde 36.1 le gelmişti
Hehe tamam kuzumhadi bakalım hayırlısı
eşime start verdiricem duruma göre
hala 4 gün üst üste diye biliyor
Pardon ya catladigi gun 36. 3Ben ilk defa bu ay olctum kuzum tam yunurtlama gunu 36.2 catladigi gun 36.2 bu sabah 36.7 idi
Yumurtlama bitince yukselise geciyor kuzum normalBen ilk defa bu ay olctum kuzum tam yunurtlama gunu 36.2 catladigi gun 36.2 bu sabah 36.7 idi
Degilmi kuzjm insallah dusmez de gebe kalirizYumurtlama bitince yukselise geciyor kuzum normal
Ocagin 1 ile 3 ü arasi hangi gun olur bilmiyom bu ay yumurtlama 2 gun gec oldu yaSenin adete kac gun kaldi kiz
Güvenilir diye biliyorum ama biraz daha beklemenizi öneririmAdetime 1 hafta var bu test nasıl sizce kızlar
Eh işte pik gibide yarin tam pik olur gibide duruyor
Zaten her zaman takvime göre olmuyor canım yıne de bugunlerı degerlendır bence
pik değil yine ama orası kesin
hafta sonuna doğru gidiyor bakalım.
normalde tele göre yumurtlama günüm bugün kızlar.gecen aylardaki gibi 3gün sonra pik olucak yani ctesi
Daha tam değil kuzum ama yarin olur kesin gibi duruyo
Evet kuzumm yarin tamami ile olur insallah
Yarın pik bence kuzum❤
Yarına kesin gözüyle bakıyorum kuzum ama değerlendirebilirsen bu günü de değerlendir canım❤
bu aksamı değerlendirmelimiyim?Eh işte pik gibide yarin tam pik olur gibide duruyor
Olur mu olur canım Allah verecekse gerisi hikayeKazara olur belki demi
Hı hı ruhum çok yorgunBaloncuk sen hala keyifsiz misin?
Biraz keyifsizim prensesBaloncuk neredesin sen ?
Henüz gebemiz yok
Olur inşallahSelam henüz yok sanırım :) Ama güzel haberleri bekliyoruz yılın son günlerinde.
Değerlendirbu aksamı değerlendirmelimiyim?
yoksa yarın aksammı start vereyim. benım pik 2 gün oluyor onuda dikkate alın kızlar
ben kullandim 4 gun oncesi kesin sonuc verdi.hatta 6 gun oncesi de olabikir gec dollenme olmusAdetime bir hafta var bu test nasıl sizce kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?