Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu aksamı değerlendirmelimiyim?
yoksa yarın aksammı start vereyim. benım pik 2 gün oluyor onuda dikkate alın kızlar
Pik iki gün oluyorda bazen olmuyor benim kaç aydir hep iki gün oluyordu geçen ay bir gün oldu sen bu aksami degerlendir istersen garanti olsun

Kızlar selam, ilk defa başıma böyle bir şey geldi. Regl bittikten sonra (5 gün kadar filan) tekrar kanama oldu. Böyle bir şey yaşayan var mı? Neden oldu ki? Korktum biraz. Doktora görünsem mi?
Bende bir an yerleşme kanaması mı diyecektim
Bende 2 yıl öncesinde böyle birşey yaşamıştım, doktora gittim ve endişelenecek bir sorun olmadığını yumurtlama döneminde bu tarz kanamaların normal olduğunu söylemişti. Bir daha da yaşamadım. İstersen sende bir doktora görün, aklın kalmasın.

hııııııımmm ozaman düzgün bi folik asit almak lazım şöyle vitaminli falan
bende fobiol
pregnio fol iyotlu önermişti doktorum yaklaşık 8 aydır kullanıyorum devam et dedi 5 haftalık hamileyim .. ısrarla bunu öneriyor folibol kullanıyordum dedim bunu kullan dedi

Ocagin 1 ile 3 ü arasi hangi gun olur bilmiyom bu ay yumurtlama 2 gun gec oldu ya
Az kalmis hadi bakalim
bu aksamı değerlendirmelimiyim?
yoksa yarın aksammı start vereyim. benım pik 2 gün oluyor onuda dikkate alın kızlar
Yarin basla kuzum bence daha pik olmamis zaten catlamayida degerlendirisin 3 4 gun ust uste yaparsin

Kızlar benim de pik olmuş nihayet
Bi dolu bi boşa göre dün değerlendirmiştik
Bugün pik ama boş geçicem bugün
Pik yarında devam eder benim hep öyle oluyor
Yarın değerlendiririm
Dünküler içerdedir zaten daha

Eklentiler

• 9D89247B-92E1-476F-896A-71612721F184.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 28
  • AB138732-6AB3-409B-994F-9732B11992E0.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…