- 18 Aralık 2019
- 1.112
- 2.071
- 63
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.941
Bence 2-3 gün üst üste değerlendir canımbu aksamı değerlendirmelimiyim?
yoksa yarın aksammı start vereyim. benım pik 2 gün oluyor onuda dikkate alın kızlar
Pik iki gün oluyorda bazen olmuyor benim kaç aydir hep iki gün oluyordu geçen ay bir gün oldu sen bu aksami degerlendir istersen garanti olsunbu aksamı değerlendirmelimiyim?
yoksa yarın aksammı start vereyim. benım pik 2 gün oluyor onuda dikkate alın kızlar
Orası öyleOlur mu olur canım Allah verecekse gerisi hikaye
Amin kuzum insallah aminDegilmi kuzjm insallah dusmez de gebe kaliriz
Yarın basla ozaman kuzumbu aksamı değerlendirmelimiyim?
bebeği ne zaman göreceksin canım,Evet canım 4 buçuk haftalık
Bende bir an yerleşme kanaması mı diyecektimKızlar selam, ilk defa başıma böyle bir şey geldi. Regl bittikten sonra (5 gün kadar filan) tekrar kanama oldu. Böyle bir şey yaşayan var mı? Neden oldu ki? Korktum biraz. Doktora görünsem mi?
pregnio fol iyotlu önermişti doktorum yaklaşık 8 aydır kullanıyorum devam et dedi 5 haftalık hamileyim .. ısrarla bunu öneriyor folibol kullanıyordum dedim bunu kullan dedihııııııımmm ozaman düzgün bi folik asit almak lazım şöyle vitaminli falan
bende fobiol
Az kalmis hadi bakalimOcagin 1 ile 3 ü arasi hangi gun olur bilmiyom bu ay yumurtlama 2 gun gec oldu ya
Yarin basla kuzum bence daha pik olmamis zaten catlamayida degerlendirisin 3 4 gun ust uste yaparsinbu aksamı değerlendirmelimiyim?
Geriliyorsan hiç yapma, boşver akışına bırakKizlaar çalışmalar nasıl gidiyor bakalım ben bu ay ovulasyon yapıp yapmamakta çok kararsizim o testi yaptıkça daha çok geriliyorum sanki
Bence de ağrı da yok artıkYuksek cıkmış kuzum yumurtlama geçti demekki artık
Benim 35.6 ile geldi bakalım kaça yükselecek36.1 36.0 civarı kuzum adetimde 36.1 le gelmişti
pembe mı canım dısıpregnio fol iyotlu önermişti doktorum yaklaşık 8 aydır kullanıyorum devam et dedi 5 haftalık hamileyim .. ısrarla bunu öneriyor folibol kullanıyordum dedim bunu kullan dedi
Iyide benim yumurtlamadada ateşim ayni böyleydiAz kalmis hadi bakalim
Yarin basla kuzum bence daha pik olmamis zaten catlamayida degerlendirisin 3 4 gun ust uste yaparsin
Gecmis ozaman kuzum beklemedesin artıkBence de ağrı da yok artık
Senin baya düşük demekki normaldede vücut isin benim hiç 35 lere inmediBenim 35.6 ile geldi bakalım kaça yükselecek
yapacak mısınız hemenAdetime 1 hafta var bu test nasıl sizce kızlar
Hakem belki vermez canımİnsallah kuzum da bu ay da yicem Kırmızı kartı herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?