Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzum en az 3 gün yaşıyor zaten benimde bugün son sonra gün aşırı yapicam adamları zorlamaya gerek yok

Kizlaar çalışmalar nasıl gidiyor bakalım ben bu ay ovulasyon yapıp yapmamakta çok kararsizim o testi yaptıkça daha çok geriliyorum sanki
Reglim yeni bitti bu akşam çalışmalar başlasın
Bence de testler insanı geriyor akışına bırakıp tadını çıkarmak daha mı iyi acaba

Benim yumurtlamalarda hep 35.6 oluyor adetin gelecegi gunde 35.6 civari oluyor normal zamanlarda en yuksegi 36.6 falan oluyordu bu ay 36.9- 37 oldu
Benim yumurta bitimi o civarda oluyor 36.6 üstü geçen ayda ole gitti bu ay nolcak bakalım değişiyormu aceba vücut ısısı aynı saatlerdemi ölçüyorsun

İçim rahatladı sağ ol :) Randevu aldım şimdi 15.50'ye. Bakalım neymiş, hem de bir kontrol olmuş olur.

Benim oyle ustune yatamama degilde canm yumurtlamadan itibaren sadce sag gogsumun koltuk altina yakin olan yeri aciyor buda belirtimidr
Yok canım benim her hafif ağrıya da takılmamak gerek ama prolaktin ölçülmesi gereken bi hormon yılda bir kere felan çünkü aşırı stresten kaynaklı olduğu için çok kolaylıkla arta bilir azaltması da zor bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…