- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.961
Bekleyip gorcezIyide benim yumurtlamadada ateşim ayni böyleydidemekki normal atesim böyle
Benim yumurtlamalarda hep 35.6 oluyor adetin gelecegi gunde 35.6 civari oluyor normal zamanlarda en yuksegi 36.6 falan oluyordu bu ay 36.9- 37 olduSenin baya düşük demekki normaldede vücut isin benim hiç 35 lere inmedi
Evet bekleyip bekleyip ebeminkini görcemBekleyip gorcez
Aynen yaa ne bu boleeGecmis ozaman kuzum beklemedesin artık❤
AynmEvet bekleyip bekleyip ebeminkini görcem
Duzenli kullan ilacinı sen ihmal etme agnucastonuda unutma düşer oAynmben bu ay hic beklemiyorum onumuzdeki aya insallah hormon anca düşer ozamana
ozele gidecem ya artik bakalimEvet ama işte doktorlar 1 yıl dolmadıgında geri yolluyor devlettekıler oyle yapıyo yanı
Aynen kuzum en az 3 gün yaşıyor zaten benimde bugün son sonra gün aşırı yapicam adamları zorlamaya gerek yokKızlar benim de pik olmuş nihayet
Bi dolu bi boşa göre dün değerlendirmiştik
Bugün pik ama boş geçicem bugün
Pik yarında devam eder benim hep öyle oluyor
Yarın değerlendiririm
Dünküler içerdedir zaten daha
Reglim yeni bitti bu akşam çalışmalar başlasınKizlaar çalışmalar nasıl gidiyor bakalım ben bu ay ovulasyon yapıp yapmamakta çok kararsizim o testi yaptıkça daha çok geriliyorum sanki
Kullaniyom. Kuzu agustonu hergun digeri haftada 1 zaten bakalim nolcekDuzenli kullan ilacinı sen ihmal etme agnucastonuda unutma düşer o
Benim yumurta bitimi o civarda oluyor 36.6 üstü geçen ayda ole gitti bu ay nolcak bakalımBenim yumurtlamalarda hep 35.6 oluyor adetin gelecegi gunde 35.6 civari oluyor normal zamanlarda en yuksegi 36.6 falan oluyordu bu ay 36.9- 37 oldu
Hehehe her ay aynı şeyler napalim kuzumAynen yaa ne bu bolee
ateş düşecek mi aetik yoksa çıkacak mı
İçim rahatladı sağ ol :) Randevu aldım şimdi 15.50'ye. Bakalım neymiş, hem de bir kontrol olmuş olur.Bende bir an yerleşme kanaması mı diyecektim
Bende 2 yıl öncesinde böyle birşey yaşamıştım, doktora gittim ve endişelenecek bir sorun olmadığını yumurtlama döneminde bu tarz kanamaların normal olduğunu söylemişti. Bir daha da yaşamadım. İstersen sende bir doktora görün, aklın kalmasın.
Bugunu degwrlendır yarını degerlendır dıger gunu degerlendır sonra gun asırı ben gecen ay ole yaptım kuzum yapabılıyorsun 4gun yap ben uc gun yapabılmıstım
Sabah uyandigimda yataktan kalkmadan once ölcuyorumBenim yumurta bitimi o civarda oluyor 36.6 üstü geçen ayda ole gitti bu ay nolcak bakalımdeğişiyormu aceba vücut ısısı aynı saatlerdemi ölçüyorsun
Agnucastonu ben 2 ay bi kullandim biraktim 1 ay sonra tekrar 2 ay kullandim adetim duzenli geldi zaten duzenliydi bi halt olmadi biraktim onudaKullaniyom. Kuzu agustonu hergun digeri haftada 1 zaten bakalim nolcek
Ozaman doğru kuzumSabah uyandigimda yataktan kalkmadan once ölcuyorum
Yok canım benim her hafif ağrıya da takılmamak gerek ama prolaktin ölçülmesi gereken bi hormon yılda bir kere felan çünkü aşırı stresten kaynaklı olduğu için çok kolaylıkla arta bilir azaltması da zor bişey değilBenim oyle ustune yatamama degilde canm yumurtlamadan itibaren sadce sag gogsumun koltuk altina yakin olan yeri aciyor buda belirtimidr
Progesteron yüksek olunca ates yuksek oluyormuş kizlar oyle diyor ben bilmiyodumOzaman doğru kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?