Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugunu degwrlendır yarını degerlendır dıger gunu degerlendır sonra gun asırı ben gecen ay ole yaptım kuzum yapabılıyorsun 4gun yap ben uc gun yapabılmıstım
dur bakalım kuzum
pik 2gün sürüyor diye belki yarın itibariyle 4gün yaparım.bu pik değil çünkü

Yumurtlama günü oldu sadece ama şuan öyle deil kuzum tamam baktiriyim ona bu ay da geçsin hormon testi veririm olmadı
Evet kuzum ihmal etme benim doktorum kadınlar kendilerinden başka herkesi düşünür oysa en çok kadınlar kendilerini düşünmeli demişti yılda bir kez detaylıca müayene olunmak şart görümcemi zorla götürdüm doktora mesela doğumdan sonra rahim ağzında yırtık oluşmuş ve doktoru bir kez olsun bu yaşına kadar muayene etmemiş ve yaraya dönüşmüş üstüne üstlük göğüsünde de tanımlayamadığı kistler farketdi doktor hatta görümcem ben bunları farketmiştim ama takılmamıştım dedi hayret ettim bazen kendimizi çok ihmal ediyoruz☹

dur bakalım kuzum
pik 2gün sürüyor diye belki yarın itibariyle 4gün yaparım.bu pik değil çünkü
Ama ben pıkten 1gun onxe coo sılıkkende yaptım onjn etkısı oldugunu kesın dusunuyorum cunku bır oncekı ay pıkten ıtıbaren basladım bı ıse yaramadı oyuzden oncekı gunude degerlendır dıe bugun yap dıyorum m_aslicim da ole yaptı

Merhaba hanımlar acil crvaplarsanjz sevinirim ben jasimin 2 su ria yi çıkarttım ve şu an adetim 3 gün üç dört gün var ben akşam test yaptım akşam testi yaptıktan ilk 5 dakika içinde bir şey çıkmadı ve yarım saat bir saat sonra hafif pislik çıktı sabahki yaptığın sesli de aynı şekilde ilk 5 dakikada bir şey çıkmadı biz sen 4 saat sonrasında tabi normal gün içinde yaparsan 4 saat falan beklemen lazım beklemen lazım ondan sonra bundadır biraz koyu pembe renk çıktım artık buna mide bulantıları ve bugün yürümekte zorluk çekiyorum sizce bu hamilelik testleri geçerli

hımmm diyosun.
ozaman bugün yapayım yarın ilk pikte yapmam.diğer piki yaparım sonra 2 gün daha yaparım.sonra gün aşırı
böyle nasıl sence.

Kızlar ben çıktım doktorun yanından alttan muayene etti bu arada. Hormon testlerimde muayenede birşey çıkmadı sadece fsh 5 lh10 çıktı normalde pcos dan şüpheleniliyormus böyle çıkınca ama sende birşey görünmüyor dedi dedim haşimato ve tiroid var ondan olabilir mi evet olabilir dedi internettede öyle yazıyor otoimmün hastalıklarda yüksek çıkabilir diye. Bir sıkıntı yok dedi foliodoce diye bir folik asit önerdi endokrin doktorumda d vitamini yazdı birde doktor 4 gün spor yap dedi özellikle belirtti öyle ev işi falan değil bildiğin spor yap dedi sizce bu fsh ve lh değeri bir sıkıntı çıkarır mı bana

Agnucastonu ben 2 ay bi kullandim biraktim 1 ay sonra tekrar 2 ay kullandim adetim duzenli geldi zaten duzenliydi bi halt olmadi biraktim onuda
Brnim su hormonu duzeltse bari
Ikiz olabilir kiz degerin ucmus

Yazdigindan hic bisi anlamadim canim gebelik testi bu sanirim dagilmis yani bozuk tekrar yapmalisin

Aynen kuzum, nasip diyelim.
Bu üçüncü kan testim, 33 du, sonra 594 sonra 13650 oldu, aldı başını gidiyor bakalım..
Progesteron normal mi yavrum, anlıyor musun bu hormondan
Ondan pek anlamiyorum ama oda yuksek gibi geldi kiz bak kesin ikiz ben sana diyim bu haftalarda 13 bim deger cok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…