- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.981
dur bakalım kuzumBugunu degwrlendır yarını degerlendır dıger gunu degerlendır sonra gun asırı ben gecen ay ole yaptım kuzum yapabılıyorsun 4gun yap ben uc gun yapabılmıstım
Evet kuzum ihmal etme benim doktorum kadınlar kendilerinden başka herkesi düşünür oysa en çok kadınlar kendilerini düşünmeli demişti yılda bir kez detaylıca müayene olunmak şart görümcemi zorla götürdüm doktora mesela doğumdan sonra rahim ağzında yırtık oluşmuş ve doktoru bir kez olsun bu yaşına kadar muayene etmemiş ve yaraya dönüşmüş üstüne üstlük göğüsünde de tanımlayamadığı kistler farketdi doktor hatta görümcem ben bunları farketmiştim ama takılmamıştım dedi hayret ettim bazen kendimizi çok ihmal ediyoruz☹Yumurtlama günü oldu sadece ama şuan öyle deil kuzum tamam baktiriyim ona bu ay da geçsin hormon testi veririm olmadı
Ama ben pıkten 1gun onxe coo sılıkkende yaptım onjn etkısı oldugunu kesın dusunuyorum cunku bır oncekı ay pıkten ıtıbaren basladım bı ıse yaramadı oyuzden oncekı gunude degerlendır dıe bugun yap dıyorumdur bakalım kuzum
pik 2gün sürüyor diye belki yarın itibariyle 4gün yaparım.bu pik değil çünkü
İnşaAllahh canm yaDoktorun dedigini yap kuzum korunmainsallah rn kisa zamamda olucak
Günaydın canim
hımmm diyosun.Ama ben pıkten 1gun onxe coo sılıkkende yaptım onjn etkısı oldugunu kesın dusunuyorum cunku bır oncekı ay pıkten ıtıbaren basladım bı ıse yaramadı oyuzden oncekı gunude degerlendır dıe bugun yap dıyorumm_aslicim da ole yaptı
Yok 3 4 gün kala yaparım kesin olsunyapacak mısınız hemen
Brnim su hormonu duzeltse bariAgnucastonu ben 2 ay bi kullandim biraktim 1 ay sonra tekrar 2 ay kullandim adetim duzenli geldi zaten duzenliydi bi halt olmadi biraktim onuda
Ikiz olabilir kiz degerin ucmusBacılar bu sabah beta baktırdim 13650 olmuş, onda sıkıntı yok.
5+3 um bugün.
Dün kese gördük, bebek yoktu henüz.
Progesteron 33.64 du.
Asıl merak ettiğim bu, normal mi değeri..
Dr a cuma gideceğim.
Bilen varsa bu değerleri, size sorayım dedim
Yazdigindan hic bisi anlamadim canim gebelik testi bu sanirim dagilmis yani bozuk tekrar yapmalisinMerhaba hanımlar acil crvaplarsanjz sevinirim ben jasimin 2 su ria yi çıkarttım ve şu an adetim 3 gün üç dört gün var ben akşam test yaptım akşam testi yaptıktan ilk 5 dakika içinde bir şey çıkmadı ve yarım saat bir saat sonra hafif pislik çıktı sabahki yaptığın sesli de aynı şekilde ilk 5 dakikada bir şey çıkmadı biz sen 4 saat sonrasında tabi normal gün içinde yaparsan 4 saat falan beklemen lazım beklemen lazım ondan sonra bundadır biraz koyu pembe renk çıktım artık buna mide bulantıları ve bugün yürümekte zorluk çekiyorum sizce bu hamilelik testleri geçerliEki Görüntüle 2569009 Eki Görüntüle 2569011
Test dağılmış bence tekrar yapın.Lütfen acil cevap
Aynen kuzum, nasip diyelim.Brnim su hormonu duzeltse bari
Ikiz olabilir kiz degerin ucmus
Ondan pek anlamiyorum ama oda yuksek gibi geldi kiz bak kesin ikiz ben sana diyimAynen kuzum, nasip diyelim.
Bu üçüncü kan testim, 33 du, sonra 594 sonra 13650 oldu, aldı başını gidiyor bakalım..
Progesteron normal mi yavrum, anlıyor musun bu hormondan
6. hafta gibi bakacağım demi, 5+3 ya.Ondan pek anlamiyorum ama oda yuksek gibi geldi kiz bak kesin ikiz ben sana diyimbu haftalarda 13 bim deger cok fazla
Keseyi gordugunde anlariz kuzum.6. hafta gibi bakacağım demi, 5+3 ya.
Eğer öyleyse normal aralıkta görünüyor.
5 haftalık gibi bakacaksam fazla görünüyor canım.
Evet kuzum aynen öyle bende öyle biliomProgesteron yüksek olunca ates yuksek oluyormuş kizlar oyle diyor ben bilmiyodum
Evet vücut isim düşük galibaSenin baya düşük demekki normaldede vücut isin benim hiç 35 lere inmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?