- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.001
Ben muayene oldum kuzum alttan üstten genel testte verdim smear testide verdim dün sadece hormon testi kaldi oda adet olursam baktiricam ama insallah gerek kalmazEvet kuzum ihmal etme benim doktorum kadınlar kendilerinden başka herkesi düşünür oysa en çok kadınlar kendilerini düşünmeli demişti yılda bir kez detaylıca müayene olunmak şart görümcemi zorla götürdüm doktora mesela doğumdan sonra rahim ağzında yırtık oluşmuş ve doktoru bir kez olsun bu yaşına kadar muayene etmemiş ve yaraya dönüşmüş üstüne üstlük göğüsünde de tanımlayamadığı kistler farketdi doktor hatta görümcem ben bunları farketmiştim ama takılmamıştım dedi hayret ettim bazen kendimizi çok ihmal ediyoruz☹
Aynen kuzum olsun herkez bir değil normalEvet vücut isim düşük galiba
Normal benceAynen kuzum, nasip diyelim.
Bu üçüncü kan testim, 33 du, sonra 594 sonra 13650 oldu, aldı başını gidiyor bakalım..
Progesteron normal mi yavrum, anlıyor musun bu hormondan
Aynen öyle galibaAynen kuzum olsun herkez bir değil normal
Sağol kuzum.Normal bence
Keseyi dün gördüm bebişim.Keseyi gordugunde anlariz kuzum.Hayirlisiyla saglikla gelsin
Ohh coj şükürKeseyi dün gördüm bebişim.
Yumurtlama öncesi dönemde: 1 ng/mL’den daha azSağol kuzum.
aynı ben yaaMerhaba kızlar
Her ay aynı döngünün içindeyim adetliyken yumurta nasıl gelişir onu araştırıyorum, adet bitince ovülasyonu, yumurta nasıl çatlar onu araştırıyorum, çatladıktan hamilelik belirtilerini araştırıyorum aynı kısır döngüdeyim ve biliyorum ki yalnız değilim
bende bu yöntemden devam ediyorum kuzumhımmm diyosun.
ozaman bugün yapayım yarın ilk pikte yapmam.diğer piki yaparım sonra 2 gün daha yaparım.sonra gün aşırı
böyle nasıl sence.
Benim yine tavan yaptı 37.0Progesteron yüksek olunca ates yuksek oluyormuş kizlar oyle diyor ben bilmiyodum
Senin. Adete kac gun kaldi kizBenim yine tavan yaptı 37.0
Dido pik oldukdan sonramı üstüne sayiyoruz 14 gün yoksa catladikdan sonramiydiSenin. Adete kac gun kaldi kiz
Bu demek oluyoki senin vucutta progrestan miydi neydi o hormon gayet iyi salgilaniyoSon iki gün hihi
Catladikdan sonra oluyo benim 14 gun sonra yani 15. Gun adet oluyomDido pik oldukdan sonramı üstüne sayiyoruz 14 gün yoksa catladikdan sonramiydi
Ozmn oyle olursa 1 Ocak adet tarihim oluyor yani daha var progsten beni yanıltıyor iki seferdir arkadaş ne olduğumu bilemiyorumBu demek oluyoki senin vucutta progrestan miydi neydi o hormon gayet iyi salgilaniyo
Catladikdan sonra oluyo benim 14 gun sonra yani 15. Gun adet oluyom
Valla geçen ay yaptım pik zamanınida yakaladık ama olmadı sanki testi görünce çalışma yapma zorunluluğu hissediyor insanReglim yeni bitti bu akşam çalışmalar başlasın
Bence de testler insanı geriyor akışına bırakıp tadını çıkarmak daha mı iyi acaba
Sen ölçmeye devam etOzmn oyle olursa 1 Ocak adet tarihim oluyor yani daha var progsten beni yanıltıyor iki seferdir arkadaş ne olduğumu bilemiyorum
Kiz geçen ayda adet günümde 37.2 ertesi sabah adet olcam gün 36.3 düştüSen ölçmeye devam etadet gunu nolcak bakalim duscekmi yukselcekmi
Iste bakalim. Adet gunu nolcak bazilarinin birden dusermis bazilari yavas yavas dusermis benim hergun dusuyodu adete kadar seninki birden iniyo 1 ocak sabah olcersin bakalim ne cikcakKiz geçen ayda adet günümde 37.2 ertesi sabah adet olcam gün 36.3 düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?