Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla geçen ay yaptım pik zamanınida yakaladık ama olmadı sanki testi görünce çalışma yapma zorunluluğu hissediyor insan
Valla bende ovulasyon testi kullanmayı düşünmüyorum şimdilik, görev duygusuyla olmasın bazı şeyler. Hem piskolojik insanı etkiler diye düşünüyorum

Valla geçen ay yaptım pik zamanınida yakaladık ama olmadı sanki testi görünce çalışma yapma zorunluluğu hissediyor insan
Bir yerde okumuştum mutlu birlikteliklerden olan bebeklerin sağlıklı olma olasılıkları daha yüksek olurmuş, düşünme gücüne de bağlı olduğunu düşünüyorum ne kadar düşünmezsek ya da iyi düşünürsek o kadar iyi sonuç alabiliriz bence o yüzden stressten uzak durmak gerekir diye düşünüyorum

hımm anladım canım bugün yapayım
yarın yapmam öbür gün ve çatlama günü yaparım sonra gün aşırı yaparım

Aynen öyle kuzum pik ve çatlama yeterli sonrası gün aşırı ii üst üste 2 gün yani fazlasıda ii deil bencede geçen ay 4 gun yaptım üst üste bisi olmadı adam sitres oldu zaten hiç olmadı bu ay da böyle olsun bakalım inşallah tutar kuzum
Aha benim eltiler örnek 1 2 ilişkiyle kaldılar hep ben yerimde sayıyom

Kızlar biz yumurtlamadan sonra 3 gün çalıştık sonra bir haftadır ikimizden de tık yok sorun olmaz dimi zaten yumurta çatladı gitti sürekli misafir geliyor Allahtan çatlamadan öncesini ve sonraki iki üç günü değerlendirmiştik

Yumirtlamayi degerlendirdiyse tammdir gerisini keyfinize gore yapin

Dun 2 kere yaptik sabah aksam bugun bos yarinda yaparim tammdir keyfimize gore devam

Bende dun oylesime yaptim evdeyim diye bibaktim. Pik
Aman ister catlasin ister patlasin orta yerinden ayrilsin umrumda degil valla bana hayri olmayan yumurtanin agzina tüküreyim

Aman ister catlasin ister patlasin orta yerinden ayrilsin umrumda degil valla bana hayri olmayan yumurtanin agzina tüküreyim
Bende pek takmiyorum zatem bu ay saldim çayıra modundayim valla prolaktinde daha düşmemiştir zaten stres yapmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…