- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.021
İnşallah canımOhh coj şükürbidahaki kontrolde daha net olur hersey kalp atisinida duyarsin
Bakalim devam edeyim ölçmeye sen pik oldu muIste bakalim. Adet gunu nolcak bazilarinin birden dusermis bazilari yavas yavas dusermis benim hergun dusuyodu adete kadar seninki birden iniyo 1 ocak sabah olcersin bakalim ne cikcak
Valla bende ovulasyon testi kullanmayı düşünmüyorum şimdilik, görev duygusuyla olmasın bazı şeyler. Hem piskolojik insanı etkiler diye düşünüyorumValla geçen ay yaptım pik zamanınida yakaladık ama olmadı sanki testi görünce çalışma yapma zorunluluğu hissediyor insan
Bir yerde okumuştum mutlu birlikteliklerden olan bebeklerin sağlıklı olma olasılıkları daha yüksek olurmuş, düşünme gücüne de bağlı olduğunu düşünüyorum ne kadar düşünmezsek ya da iyi düşünürsek o kadar iyi sonuç alabiliriz bence o yüzden stressten uzak durmak gerekir diye düşünüyorumValla geçen ay yaptım pik zamanınida yakaladık ama olmadı sanki testi görünce çalışma yapma zorunluluğu hissediyor insan
Evet kizBakalim devam edeyim ölçmeye sen pik oldu mu
Haydi bakalım rast gelsin inşallah hayırlısıylaEvet kizdun gezmedrn geldik bi yapim dedim bingo pik
hımm anladım canım bugün yapayımbende bu yöntemden devam ediyorum kuzum
dünden 2 gün önce yapmıştım
dün yaptım
bugün pik oldu
ama bi dolu bi boş deniyoruz bugün yapmıcam
yarın yapıcam
zaten çatlama zamanı önemli
ben böyle denicem bu ay R Rainbow3461 arkidişimin dediği gibi
geçen ay 6 gün üst üste yaptım oılmadı çünkü
fazlası da iyi gelmiyor demekki
hamile kalanlara bakıyorum hep gün aşırı olanlar nerdeyse
Aynen öyle kuzum pik ve çatlama yeterli sonrası gün aşırı ii üst üste 2 gün yani fazlasıda ii deil bencede geçen ay 4 gun yaptım üst üste bisi olmadı adam sitres oldu zaten hiç olmadı bu ay da böyle olsun bakalım inşallah tutar kuzumbende bu yöntemden devam ediyorum kuzum
dünden 2 gün önce yapmıştım
dün yaptım
bugün pik oldu
ama bi dolu bi boş deniyoruz bugün yapmıcam
yarın yapıcam
zaten çatlama zamanı önemli
ben böyle denicem bu ay R Rainbow3461 arkidişimin dediği gibi
geçen ay 6 gün üst üste yaptım oılmadı çünkü
fazlası da iyi gelmiyor demekki
hamile kalanlara bakıyorum hep gün aşırı olanlar nerdeyse
Evet canımpembe mı canım dısı
Adete kaç gun var. Senin zaten yuksek çikiyorduda benimki ilginç geldi hep 36.6 falan oluyordu en fazlaBenim yine tavan yaptı 37.0
Ben 15. Gun yaptim testi bidahada yapmadim catlayip catlamadigini bilmiyomEvet kizdun gezmedrn geldik bi yapim dedim bingo pik
Haydi bakalım rast gelsin inşallah hayırlısıyla
Vur gözüne gözüne
Bende dun oylesime yaptimBen 15. Gun yaptim testi bidahada yapmadim catlayip catlamadigini bilmiyom
Yumirtlamayi degerlendirdiyse tammdirKızlar biz yumurtlamadan sonra 3 gün çalıştık sonra bir haftadır ikimizden de tık yoksorun olmaz dimi zaten yumurta çatladı gitti sürekli misafir geliyor Allahtan çatlamadan öncesini ve sonraki iki üç günü değerlendirmiştik
Aman ister catlasin ister patlasin orta yerinden ayrilsin umrumda degil valla bana hayri olmayan yumurtanin agzina tüküreyimDun 2 kere yaptik sabah aksam bugun bos yarinda yaparim tammdir keyfimize gore devam
Bende dun oylesime yaptimevdeyim diye bibaktim. Pik
Bende pek takmiyorum zatem bu ay saldim çayıra modundayim vallaAman ister catlasin ister patlasin orta yerinden ayrilsin umrumda degil valla bana hayri olmayan yumurtanin agzina tüküreyim
Kuzum peki testi kaç gün kala yapsam pozitif görme ihtimalim olabilirYumirtlamayi degerlendirdiyse tammdirgerisini keyfinize gore yapin
İnşallh tedavıye gerek kalmadan olur cnmozele gidecem ya artik bakalim
2 günüm canim geçen ayda öyleydi adet günü sabahı düşüyor benimkiAdete kaç gun var. Senin zaten yuksek çikiyorduda benimki ilginç geldi hep 36.6 falan oluyordu en fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?