Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyyy ne güzel sayılar onlar aşık oldum resmen matematikçi olunca son iki basamagına da razıyım 50 yi görsem kafayı yerim sanırım tebrik ederim canım bu arada

bence böylesi daha sağlıklı zaten
doktorum da ısrarla gün aşırı dediğine göre
adamlar rahat , sonuç , biz rahat

bence böylesi daha sağlıklı zaten
doktorum da ısrarla gün aşırı dediğine göre
adamlar rahat , sonuç , biz rahat
Benim doktorumda gün aşırı dedi ısrarla devlettekide öyle dedi bi bildikleri var demekki kuzum aynen oh mis rahat

Kuzum peki testi kaç gün kala yapsam pozitif görme ihtimalim olabilir
2 gun kala yaparsin canim ama beklemek tani en iyisi
Ne zaman düşer acaba senin prolaktin doktor şu zamana kadar düşer dedimi hiç
3. Aya randevu verdi yine kuzu bisi demedi ilaci kulan dedi bide iste neyin hipozine gomderdi ordada randevum 2. Ayda o sonucla bana gel tekrar dedi

2 gun kala yaparsin canim ama beklemek tani en iyisi

3. Aya randevu verdi yine kuzu bisi demedi ilaci kulan dedi bide iste neyin hipozine gomderdi ordada randevum 2. Ayda o sonucla bana gel tekrar dedi
Öyle kuzucum da valla catlıcam merakımdan yine olmadı büyük ihtimalle aöa su tek çizgiyi göreyim de çenem dursun

Kızlar selam, doktora gittim. Alttan muayene etti, smear aldı, eski sezaryen yerini kontrol etti. Rahim ağzında hafif bir enfeksiyon varmış, adet dönemi ortasında kanama normal dedi. Kendi de gördü kanamayı. PKO'luydum ben onu da gördü baya var ben de gördüm ekrandan. Pkonun hamile kalması çok nadir bir olay, iyi olmuş ilk hamileliğinde tedavisiz kalman dedi. Normalde pko için doğum kontrol hapı verecekti ama madem çocuk istiyorsunuz deneme yapın dedi boşuna kullanma hap. Ben de önümüzdeki ay bir soğan kürü mü yapsam? Pko belam geri döndü açıkcası biraz da korktum hamile kalman zor dediği için. Olumsuz konuşmadı ama dikişlerin filan iyi dedi. Sezaryenden sonra Normal doğum yapabilir miyim dedim. Zaman gösterecek dedi. Risklerini anlattı. Kan testi filan yapıldı, bazı takviyeler yazdı onaları kullanacağım pko tedavisi için.

Benim göyus agrisi da başladı başka da bi şeyim tok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…