- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.041
Ne zaman düşer acaba senin prolaktin doktor şu zamana kadar düşer dedimi hiçBende pek takmiyorum zatem bu ay saldim çayıra modundayim vallaprolaktinde daha düşmemiştir zaten stres yapmaya gerek yok
Oyyy ne güzel sayılar onlarBacılar bu sabah beta baktırdim 13650 olmuş, onda sıkıntı yok.
5+3 um bugün.
Dün kese gördük, bebek yoktu henüz.
Progesteron 33.64 du.
Asıl merak ettiğim bu, normal mi değeri..
Dr a cuma gideceğim.
Bilen varsa bu değerleri, size sorayım dedim
Geldimi kırmizilar2 günüm canim geçen ayda öyleydi adet günü sabahı düşüyor benimki
bence böylesi daha sağlıklı zatenAynen öyle kuzum pik ve çatlama yeterli sonrası gün aşırı ii üst üste 2 gün yani fazlasıda ii deil bencede geçen ay 4 gun yaptım üst üste bisi olmadı adam sitres oldu zaten hiç olmadı bu ay da böyle olsun bakalım inşallah tutar kuzum❤
Aha benim eltiler örnek 1 2 ilişkiyle kaldılar hepben yerimde sayıyom
Gözün aydın canım Amiin inşallah kuzumKese goruldu cok sukurAllah isteyen herkese versin
Benim doktorumda gün aşırı dedi ısrarla devlettekide öyle dedibence böylesi daha sağlıklı zaten
doktorum da ısrarla gün aşırı dediğine göre
adamlar rahat , sonuç , biz rahat
Canın hayırdır geçmiş olsun ne dikişleri ben kaçırmışim orayıD1DEM ben bugün dr gittim diikişlerm alındı ve ilişki 3 gün daha olmasn dedi bende kaç ay korunaym dedim dedi ne kornmadı sakn kornma baklm hayrlısı
2 gun kala yaparsin canim ama beklemek tani en iyisiKuzum peki testi kaç gün kala yapsam pozitif görme ihtimalim olabilir
3. Aya randevu verdi yine kuzu bisi demedi ilaci kulan dedi bide iste neyin hipozine gomderdi ordada randevum 2. Ayda o sonucla bana gel tekrar dediNe zaman düşer acaba senin prolaktin doktor şu zamana kadar düşer dedimi hiç
Öyle kuzucum da valla catlıcam merakımdan2 gun kala yaparsin canim ama beklemek tani en iyisi
3. Aya randevu verdi yine kuzu bisi demedi ilaci kulan dedi bide iste neyin hipozine gomderdi ordada randevum 2. Ayda o sonucla bana gel tekrar dedi
benim hala sökülmedi geçen ayda böyle oldumm ovü testi yapayım bi sonra gebelik testi yaparımSökülür mü acaba
Öyle kuzucum da valla catlıcam merakımdanyine olmadı büyük ihtimalle aöa su tek çizgiyi göreyim de çenem dursun
Cnm sen ameliyat falan mi oldun ben gormemisim sanirimMecbur beklicez kuzum olup olmadigini anca ozaman goreriz
Seneye vereymiş randevuyu2 gun kala yaparsin canim ama beklemek tani en iyisi
3. Aya randevu verdi yine kuzu bisi demedi ilaci kulan dedi bide iste neyin hipozine gomderdi ordada randevum 2. Ayda o sonucla bana gel tekrar dedi
Morlini bozma canım. Bir dahaki aya inşallah. Ne zamandır deniyorsunuz?Kızlar test yaptım negatif, o kadar üzgünüm ki, regl olmayo bekliyecem, çok kötüyüm
amin ama.sanmiyorum mecbur kaldimda bari asilama ile olsa keskeİnşallh tedavıye gerek kalmadan olur cnm
Birdahaki diye diye kahroldum artk kaldıramıyorum olmuo olmayacak, 1.5 yıldırMorlini bozma canım. Bir dahaki aya inşallah. Ne zamandır deniyorsunuz?
Benim göyus agrisi da başladıAynen öyle kuzum pik ve çatlama yeterli sonrası gün aşırı ii üst üste 2 gün yani fazlasıda ii deil bencede geçen ay 4 gun yaptım üst üste bisi olmadı adam sitres oldu zaten hiç olmadı bu ay da böyle olsun bakalım inşallah tutar kuzum❤
Aha benim eltiler örnek 1 2 ilişkiyle kaldılar hepben yerimde sayıyom
Ben baya oldu ameliyat olali kuzumCnm sen ameliyat falan mi oldun ben gormemisim sanirim
Seneye vereymiş randevuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?