- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.061
Ne bilem 3 ayda uzun geldi banaBen baya oldu ameliyat olali kuzum
3 ay sonra iste kiz hormonlar ozamana duzelir herhalde ne bilim oyle dedi
Ay göğüs ağrısını belirtiden saymiom ben daha kendi adımaBenim göyus agrisi da başladıbaşka da bi şeyim tok
Canim testi erken yapmis olabilir misin? Bat tarihine kadar bekle eger yine negatifse de bi dahaki ay yine denersin, uzulme demenin hic bi faydasi yok biliyorum ama uzuntu ve stres gercekten onemli bi faktor o yuzden kendini uzmemeye calis lutfenKızlar test yaptım negatif, o kadar üzgünüm ki, regl olmayo bekliyecem, çok kötüyüm
Biraz ara verin isterseniz, kafanızı boşaltın olmadı? Tabi bilmiyorum ne derece bir tedavi görüyorsun filan ama... Sürekli negatif görmek zor olmalı seniniçin psikolojik olark.Birdahaki diye diye kahroldum artk kaldıramıyorum olmuo olmayacak, 1.5 yıldır
Her dok. Ayrı veriyor sasirdim kaldim,esime dyrm keske aile de kadin dogum dok. Olsa e e baska dioBen onu hıx kullanmadım
Rabbimden ümit kesilmez canımBirdahaki diye diye kahroldum artk kaldıramıyorum olmuo olmayacak, 1.5 yıldır
Baloncukum keşke batı beklesen.Birdahaki diye diye kahroldum artk kaldıramıyorum olmuo olmayacak, 1.5 yıldır
Eki Görüntüle 2569061Yok canum bu dönemlerde adet olana kadar hiç ilaç yutma hep bekle nolur nolmaz doktorlar hep olumsuz konuşuyor bamadadoktor bu değer negatif demişti yükselmişti sonra Allah bilir benim bildiğim birin üstü hep yükseliyor gebelik oluyor inşallah vardır canım perşembe günğ yine kan ver kesinleşir o zaman aklındaki spru işaretleri gider en azından benide etiketle verdiğin zaman kanı öerak ettim inşallah hayırşı haberlerle gelirsin
Galiba hamilesinizMizlar beta hcg 7.51 ne demek
Düşmüstür canım o ilac cok etkili o ilaçtan hemen sonra hamile kalan cokBende pek takmiyorum zatem bu ay saldim çayıra modundayim vallaprolaktinde daha düşmemiştir zaten stres yapmaya gerek yok
O zaman onu tebrik ederimYok kiz bn degil arkadaşım ☺
Yok canum bu dönemlerde adet olana kadar hiç ilaç yutma hep bekle nolur nolmaz doktorlar hep olumsuz konuşuyor bamadadoktor bu değer negatif demişti yükselmişti sonra Allah bilir benim bildiğim birin üstü hep yükseliyor gebelik oluyor inşallah vardır canım perşembe günğ yine kan ver kesinleşir o zaman aklındaki spru işaretleri gider en azından benide etiketle verdiğin zaman kanı öerak ettim inşallah hayırşı haberlerle gelirsin
Cok tskr ederim rabbim isteyen herkdse versinO zaman onu tebrik ederim
Aminnnn inşAllahCok tskr ederim rabbim isteyen herkdse versin
İnşallah canım olacak elbetamin ama.sanmiyorum mecbur kaldimda bari asilama ile olsa keske
Amin hepimizeİnşallah canım olacak elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?