- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.105
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.081
Doktora sorarak yaptım, üzülmemek elde değilCanim testi erken yapmis olabilir misin? Bat tarihine kadar bekle eger yine negatifse de bi dahaki ay yine denersin, uzulme demenin hic bi faydasi yok biliyorum ama uzuntu ve stres gercekten onemli bi faktor o yuzden kendini uzmemeye calis lutfen ❤
Boşaltabilsem keşke, neden boşalmıyor bu kafa anlamıyorm, geceleri bile uyanıyorum artıkBiraz ara verin isterseniz, kafanızı boşaltın olmadı? Tabi bilmiyorum ne derece bir tedavi görüyorsun filan ama... Sürekli negatif görmek zor olmalı seniniçin psikolojik olark.
Rabbimden ümit kesilmez canım❤
Doktor yapabilirsin dedi rosemBaloncukum keşke batı beklesen.
Banada uzun geliyoda iste hormon bu arada düşerse olur insallahNe bilem 3 ayda uzun geldi bana
Insallah kuzumda daha 1 tane ictim obur ayki denemede umudum varDüşmüstür canım o ilac cok etkili o ilaçtan hemen sonra hamile kalan cok
İnşallah bidaha gitmene gerek kalmadan olurBanada uzun geliyoda iste hormon bu arada düşerse olur insallah
Söküldü bu gün ablabenim hala sökülmedi geçen ayda böyle oldumm ovü testi yapayım bi sonra gebelik testi yaparım
Ay hadi insallah kuzuİnşallah bidaha gitmene gerek kalmadan olur
baya baya belli olmuş canım çizgi
kan ver yeniden yarın bence
Kuzum vallahi bnmde oyle asiri belim agriyor kasiklarim ayni sekilde ara ara ikisindede ani ignelenme oluyirKızlar sanki adet olacam gibi agrım var ya bune böyle bu ay kafayı yedi vücut sağ kasığımda batma var sürekli yanıyor
Hani testt bn gormedimmEvet cnm muhtemelen dun yeni olusmaya basladi bugun artti degerim ama ben yinede cumaya kadar beklemek istyrm emin olmak icin
Tamam kuzum cok sagol ben insallah olctururumYok canım benim her hafif ağrıya da takılmamak gerek ama prolaktin ölçülmesi gereken bi hormon yılda bir kere felan çünkü aşırı stresten kaynaklı olduğu için çok kolaylıkla arta bilir azaltması da zor bişey değil
Hani testt bn gormedimm
Şimdi ateş artarsa gebelik oluyir mu dje dusuncezzAy göğüs ağrısını belirtiden saymiom ben daha kendi adıma
Gordum kuzum simdi gordum lutfen hemen yarin git kan ver cok sevindim yaaaCnm msjn hemen altinda ayri bisekilde attim
Dur bakalım kız hayrolsunn inşallah diyelimInsallah kuzumda daha 1 tane ictim obur ayki denemede umudum varanca düşürür
Ayyy ben gördüm çift çizgi
-bridget- canim burdayim bisi sormak istersen burdaki arkadaslarada sorabilirsin
Gordum kuzum simdi gordum lutfen hemen yarin git kan ver cok sevindim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?