Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok heyecanli inlsh bir aksilik cikmaz yuksek degerlere ulasirim dualarinizi bekliyrmm
Tabiki kuzum vallahi kendime etmiyorum burdaki ve isteyen herkese edihorum her vakit her ezan okudugunda ellerim dusmuyor semadan icini ferah tut bak ben hep olumlu baktim ve sonucc olumlu degilmi hep olumlu ol kuzum

Rabbim hepimize hayirli kapilar acsin kacgundur bana moral oldunuz. Allah razi olsun hepinizden icinizdekileri en guzeliyle nasip eylsn
Tabiki kuzum vallahi kendime etmiyorum burdaki ve isteyen herkese edihorum her vakit her ezan okudugunda ellerim dusmuyor semadan icini ferah tut bak ben hep olumlu baktim ve sonucc olumlu degilmi hep olumlu ol kuzum

Rabbim hepimize hayirli kapilar acsin kacgundur bana moral oldunuz. Allah razi olsun hepinizden icinizdekileri en guzeliyle nasip eylsn
Allah c.c. senden de helimizden de razi olsun ne demek canm bnm buraya gerseyden once mumin kardesler gibi birbirimize.moral olmaya geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…