- 8 Aralık 2019
- 204
- 291
- 103
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.101
canlar napiyorsunuz var mi yeni gelismeler
Evettt bariz bir sekilde hemde hoc suohe etmeGorunuyor degilmi cnm olmasa cikmazdi bu ay yaptigim 5. Test ilk defa silik cizgi gordum.Cnm cuma gunü verecegm inslh isten izin aldim ogun
Evettt bariz bir sekilde hemde hoc suohe etme
Hayirli olsun canimCok heyecanli inlsh bir aksilik cikmaz yuksek degerlere ulasirim dualarinizi bekliyrmm
Tabiki kuzum vallahi kendime etmiyorum burdaki ve isteyen herkese edihorum her vakit her ezan okudugunda ellerim dusmuyor semadanCok heyecanli inlsh bir aksilik cikmaz yuksek degerlere ulasirim dualarinizi bekliyrmm
Cok iyi canım tekrar kan ver insallah vardir bebisinCnm benm dun beta 2.5 cikmisti bugun test yaptim idrar silik cizgi cikti
Hepimize nasip etsin RabbimBitanem I iktisatci06 gebe
Ay inşallah hayırlı güzel şeylerin habercisidir kuzum yaKuzum vallahi bnmde oyle asiri belim agriyor kasiklarim ayni sekilde ara ara ikisindede ani ignelenme oluyir
Adet gününe kadar ve adet günü düşmezse kuzumŞimdi ateş artarsa gebelik oluyir mu dje dusuncezz
Insallah kuzum ilk dsneme oldugu icin tutcagini sanmiyorum ama Rabbimden umut kesilmez❤❤Ay inşallah hayırlı güzel şeylerin habercisidir kuzum ya❤
Amin kuzum insallahHepimize nasip etsin Rabbim
Cok iyi canım tekrar kan ver insallah vardir bebisin
Ne kadarlik evlisin canim birde iktisat mezunumusun
Peki kuzum bize bu ay iliski sıklığıni anlatirmisin yani mesela + birsey yaptinmi yada hep kafandamiydi cocuk olacagiEvet aynn cnm iktisat mezunuym 1.5 yillik evliyim bir kamu kurumda memurum
Tabiki kuzum vallahi kendime etmiyorum burdaki ve isteyen herkese edihorum her vakit her ezan okudugunda ellerim dusmuyor semadanicini ferah tut bak ben hep olumlu baktim ve sonucc olumlu degilmi hep olumlu ol kuzum
Elhamdulillah cok sevindim temiz ciktigina CanmBende bugün simir testini aldim sonuc temiz cok şükür, 2 gündür test yapiyrm cikmiyr yarin 3 gün kalacak bat a
Yok kiz iki günüm var daha gelen giden yok henüzGeldimi kırmizilar
Allah c.c. senden de helimizden de razi olsun ne demek canm bnm buraya gerseyden once mumin kardesler gibi birbirimize.moral olmaya geldikRabbim hepimize hayirli kapilar acsin kacgundur bana moral oldunuz. Allah razi olsun hepinizden icinizdekileri en guzeliyle nasip eylsn
Hayirli olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?