Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ciden cok sey ogrendim formdan bilmeseydim eger dun doktorun taktigi ilacli seruma yok demzdm bugun belki baska sekil olurdu ama burdan ogrendm ovulasyonu beta yı mesela ben gec yumurtalyormusm bu ay ovulasyon yaptm ilk defa ogrendm 19. Gun yumurtaladm 20. Gun catladi
Allah c.c. senden de helimizden de razi olsun ne demek canm bnm buraya gerseyden once mumin kardesler gibi birbirimize.moral olmaya geldik

Evet hepimiz illaki birbirimize birseyler ogretiyoruz kuzum bnde cook sey igrendim iyiki varsinizz❤❤❤

Oyyy ne güzel sayılar onlar ☺aşık oldum resmen matematikçi olunca son iki basamagına da razıyım 50 yi görsem kafayı yerim sanırım ☺tebrik ederim canım bu arada ❤❤❤
Canimmm çok teşekkür ederim,Allah'ım size de, isteyen herkese de hayırlısıyla nasip etsin
Bebisi de görelim, inşallah, kalp atışını da duyalım da, içim rahat etsin.

Sizde cnm buarada cnm okadar sohbetimiz oldu soramadm kac yillik evlisin varmi cocugun hikayeni bilmek isterm senn icinde sakincasi yoksa
Tabiki ne sakıncası olcakki bende 8 aylik evliyim henjz bebis yok bu ay karar verdik yeni ama Hem kndim istiyorum hemde cevre baskisi cok acayip var onlari lek takmiyoeum ama bn istiyrum aramiza bir minik daha katilsin derdime derman baktikca huzurum olsun bu arada 20 yasindayim

Cok gencsin cnm hayirli evlatlarin olsn inlsh yenide evli sayilirsn ben 1.5 yillik evliym ama ilk 1 yil benm vajinusumla heba oldu diyeblrm yendik falan derken en basindan beri istedk fakat 4 aydr ugrasiyrdm desem daha dogru olur. Egerki hamileysem ovulasyon testi vesile olmustur cunku gec yumurtaliyormusum cok sasirdim.sen ovulasyon denedinmi hic. Buarada cevre baskisi hic onmeli deil hayat bizim hayatimiz sakin sters yapma cok etkiliomus

Kızlar bu ay saldım ya artık dün ve önceki gün pikti bugün sanırım çatladı, testte yapmadım ama öyle düşünüyorum 21-22-23 ü ard arda ilişki oldu dün boştu bugün ilişki oldu, 23-24 yumurtlama artık hayırlısı olsun

Insallah kuzum ilk dsneme oldugu icin tutcagini sanmiyorum ama Rabbimden umut kesilmez❤❤
Amin kuzum ❤ öyle düşünme ne alakası var kuzum ben de kizima ilk ay gebe kaldım hemen 1 nisanda kaçtık 16 aralıkta kizim doğdu düğünüm mayısta oldu 1 buçuk aylık hamileydim ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…