Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah tutar kuzum gayet iyi

Allahij izni ile zten cevreyi takmiyorum sende nerde ise yeni evli hibisin cunku o sorunu yemince genelde insanlar yenkden dogmus yada yemi evliymisim gibi hissediyorum derler Rabbim seni o skntidan kurtarmis bak simdide bebisle sereflendirdi ❤ hayatin boyinca insallah guzelliklere muvaffak olursun canim bnm

İnşallah kuzum bakalım nolcak, hiç kafama takmadım bu ay ama, sen naptın kuzum
Amin kuzum ❤ en güzeli takmamak bende sürekli arkadaşlarlayım unutuyorum böylece takmıyorum fazla
Ben dün pikti değerlendirdim bugünde yapicam sonra gün aşırı devam kuzum sağ kasığımda sürekli ağrı yanma batma var bugünde çatladı yumurta

Rabbim rast getirsin kuzumm

Dünde benim sağ kasığımda batma sancı oldu kuzum, sağdan yumurtlama demişti doktorda zaten insan mutlu oluyor aa hissediyorum diye

Amin inlsh cnm benm icin gercekten zor bir donemdi bir imtihandi yenene kadar kimseyle paylasamadm esim iyi biri olmasaydi cok daha zor olurdu ama gecti gitti sukur inslh gercektn hamileyimdir saglikla ilerler kanda net olmayinca emin olamiyorum

Dünde benim sağ kasığımda batma sancı oldu kuzum, sağdan yumurtlama demişti doktorda zaten insan mutlu oluyor aa hissediyorum diye
Aynen kuzum hissetmek güzel ama acı verici bu ay canım cıktı benim ilişki yapasım bile yok ağrıdan
Inşallah tutar emeklerimiz çektiğimiz acılar boşa gitmez kuzum

Cnm oluyor ama egerki gercekten isteyerek yaklasirsan esine agriyi hisetmiysn biraz istekle alakaliyms ben anldm ama o korku birakmiyorki insanda istek olsun
Aynen kuzum
Canim vajinusmusu yendim dedin ya peki iliskilerinde agri oluyor mu hala
Bende cok zorlanmistim ilkinde hala bazen agri yapiyor

Bizim bolumlerden atanmak cidden zor bende 3 yil bosta kaldim sukur kpss ile atandm sonra hazirlaniyormsn sinava suan cnm sizin bolum iktisattan biraz yuksek kapatiyor.
Hazırlanmıyorum Canım bıraktım ben de eşim özel çalışıyor başka bir yere atansam gelemicek bankalara falan bakıyorum ben de o yuzden

Aynen kuzum hissetmek güzel ama acı verici bu ay canım cıktı benim ilişki yapasım bile yok ağrıdan
Inşallah tutar emeklerimiz çektiğimiz acılar boşa gitmez kuzum
Aynen kuzum dün çok sancıdığı için yapmadık bizde acıdan, bir önceki günde pikti büyük ihtimalle dünde pikti benim 2 gün sürüyor genelde pik, ay inşallah olur bakalım kuzum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…