- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.141
Inşallah tutar kuzum gayet iyiKızlar bu ay saldım ya artık dün ve önceki gün pikti bugün sanırım çatladı, testte yapmadım ama öyle düşünüyorum 21-22-23 ü ard arda ilişki oldu dün boştu bugün ilişki oldu, 23-24 yumurtlama artık hayırlısı olsun
İnşallah kuzum bakalım nolcak, hiç kafama takmadım bu ay ama, sen naptın kuzumInşallah tutar kuzum gayet iyi❤
Insallah canim benim elimizden geleni yapiyoruz takdir AllahtanSizde yeni sayilirsiniz cnm inlsh en uygun zamanda Rabbim hayirli evlat nasip etsin
Allahij izni ile zten cevreyi takmiyorum sende nerde ise yeni evli hibisin cunku o sorunu yemince genelde insanlar yenkden dogmus yada yemi evliymisim gibi hissediyorum derler Rabbim seni o skntidan kurtarmis bak simdide bebisle sereflendirdiCok gencsin cnm hayirli evlatlarin olsn inlsh yenide evli sayilirsn ben 1.5 yillik evliym ama ilk 1 yil benm vajinusumla heba oldu diyeblrm yendik falan derken en basindan beri istedk fakat 4 aydr ugrasiyrdm desem daha dogru olur. Egerki hamileysem ovulasyon testi vesile olmustur cunku gec yumurtaliyormusum cok sasirdim.sen ovulasyon denedinmi hic. Buarada cevre baskisi hic onmeli deil hayat bizim hayatimiz sakin sters yapma cok etkiliomus
Amin kuzumİnşallah kuzum bakalım nolcak, hiç kafama takmadım bu ay ama, sen naptın kuzum
Allah kolaylik versin canim hepimizeYok cnm benm oldu biraz atanali
Insallah canim benim elimizden geleni yapiyoruz takdir Allahtan
Rabbim rast getirsin kuzummKızlar bu ay saldım ya artık dün ve önceki gün pikti bugün sanırım çatladı, testte yapmadım ama öyle düşünüyorum 21-22-23 ü ard arda ilişki oldu dün boştu bugün ilişki oldu, 23-24 yumurtlama artık hayırlısı olsun
Dünde benim sağ kasığımda batma sancı oldu kuzum, sağdan yumurtlama demişti doktorda zaten insan mutlu oluyor aa hissediyorum diyeAmin kuzum❤ en güzeli takmamak bende sürekli arkadaşlarlayım unutuyorum böylece takmıyorum fazla ❤
Ben dün pikti değerlendirdim bugünde yapicam sonra gün aşırı devam kuzumsağ kasığımda sürekli ağrı yanma batma var bugünde çatladı yumurta
İnşallah kuzumRabbim rast getirsin kuzumm
Ben de kamu yönetimi mezunuyum atanamadımOo masallh cnm Cok sukur atanmmsn mutlu bir is hayatin olsun inslh. Sen kac yillik evlisin peki cnm
Allahij izni ile zten cevreyi takmiyorum sende nerde ise yeni evli hibisin cunku o sorunu yemince genelde insanlar yenkden dogmus yada yemi evliymisim gibi hissediyorum derler Rabbim seni o skntidan kurtarmis bak simdide bebisle sereflendirdi❤ hayatin boyinca insallah guzelliklere muvaffak olursun canim bnm
Aynen kuzumAynen cnm biz cabalayip tevekkul ediyoruz Takdir Rabbim'in
Ben de kamu yönetimi mezunuyum atanamadım
Aynen kuzum hissetmek güzel ama acı verici bu ay canım cıktı benimDünde benim sağ kasığımda batma sancı oldu kuzum, sağdan yumurtlama demişti doktorda zaten insan mutlu oluyor aa hissediyorum diye
Aynen kuzum
Canim vajinusmusu yendim dedin ya peki iliskilerinde agri oluyor mu hala
Bende cok zorlanmistim ilkinde hala bazen agri yapiyor
Hazırlanmıyorum Canım bıraktım ben de eşim özel çalışıyor başka bir yere atansam gelemicek bankalara falan bakıyorum ben de o yuzdenBizim bolumlerden atanmak cidden zor bende 3 yil bosta kaldim sukur kpss ile atandm sonra hazirlaniyormsn sinava suan cnm sizin bolum iktisattan biraz yuksek kapatiyor.
Aynen kuzum dün çok sancıdığı için yapmadık bizde acıdan, bir önceki günde pikti büyük ihtimalle dünde pikti benim 2 gün sürüyor genelde pik, ay inşallah olur bakalım kuzum yaAynen kuzum hissetmek güzel ama acı verici bu ay canım cıktı benimilişki yapasım bile yok ağrıdan
Inşallah tutar emeklerimiz çektiğimiz acılar boşa gitmez kuzum❤
Sabir edebilse insan,gebelik olur olmaz gel dedi dok.Cok sukur canim temiz cikmiş kuzum adetin gecmesini bekle test iicn olsada cikmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?