- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.161
Ben dışımı sika sika yaptım eşim birakalimmi dedi yok yok dedim ama gözümden yaş geldi öyle acıdı bu ay çok fena oldum gece ağrıdan zor uyudum bugün hala ağrı var sag tarafta akintimda var halaAynen kuzum dün çok sancıdığı için yapmadık bizde acıdan, bir önceki günde pikti büyük ihtimalle dünde pikti benim 2 gün sürüyor genelde pik, ay inşallah olur bakalım kuzum ya
Hazırlanmıyorum Canım bıraktım ben de eşim özel çalışıyor başka bir yere atansam gelemicek bankalara falan bakıyorum ben de o yuzden
İnsallh kuzum hayırlısıyla bu arada gebeliğin hayırlı olsun insallah kanda da yüksek yüksek cıkarAile butunlugu en onmeli sey tabiki cnm.Inslh icine sinen cok iyi bir ise girersn bazen ozel sektor devletten iyi olabiliyor belli olmuyor
Evet canim kayganlasmasida cok onemli kuru olmamaliCnm oluyor ama egerki gercekten isteyerek yaklasirsan esine agriyi hisetmiysn biraz istekle alakaliyms ben anldm ama o korku birakmiyorki insanda istek olsun
İnsallh kuzum hayırlısıyla bu arada gebeliğin hayırlı olsun insallah kanda da yüksek yüksek cıkar
Evet canim kayganlasmasida cok onemli kuru olmamali
Cok sukur atlatmissin kac sene atlatamayanlarda var Allah korusun.tedavi ile mi kendi cabanlami oldu
İnsallahh hayırlısıylaInlsh cnm suan bende esimde sevinemedk dun acil doktor direk yok diyince kanı bekleycm bikac gun daha inlsh saglikli ilerler
Tamm canimçok sağol şimdilik yok. Adeti bekliyorum, hemen gidicem doktora baktırıcam hormonlara. ☺
Insan isteyince basariyor canimm yani ben ilkinde o kadar aci cektimki dedim bu ne kadar kotu biseymis sanki demir giriyor gibi oldum cok kotuydu ama cok sukur zamanla tecrubelestikce gecti yaniAynn cnm zaten mesele o ben kendim atlattm doktorda cok sasirdi benm yardmsz atlatmama
Neye gidiceksin canim?Sabir edebilse insan,gebelik olur olmaz gel dedi dok.
3 kez sıkıntılı gebelik gecirdim icin hemen kontrole alalim ddi blmiyrm kiNeye gidiceksin canim?
Insan isteyince basariyor canimm yani ben ilkinde o kadar aci cektimki dedim bu ne kadar kotu biseymis sanki demir giriyor gibi oldum cok kotuydu ama cok sukur zamanla tecrubelestikce gecti yani
Insallah inaniyorum kuzum insallah gebesinAmin inlsh cnm benm icin gercekten zor bir donemdi bir imtihandi yenene kadar kimseyle paylasamadm esim iyi biri olmasaydi cok daha zor olurdu ama gecti gitti sukur inslh gercektn hamileyimdir saglikla ilerler kanda net olmayinca emin olamiyorum
Cok sukur canim ama bendede vardi kasilma itme falan 6 gun sonra oldu ztnCok sukur cnm senn ilerlemems korku olur ama kasilma falan cok kotu istemsiz olan seyler
Kuzum bnde bu konuyu merak ettigim icin arastirirdm hep aynen oyle kasmayinca daha rahat oluyormusCnm oluyor ama egerki gercekten isteyerek yaklasirsan esine agriyi hisetmiysn biraz istekle alakaliyms ben anldm ama o korku birakmiyorki insanda istek olsun
11olmalı en az canımKizlar progestronda referans araligi ne? 14.40 cikmisMartilikiz07
Sen en basindan beri hissetin sanirim canm hep var yukselecek hamilesin desin bana dikkatimi cekti benm umudum pek yoktu ama sen olumlu msj attinInsallah inaniyorum kuzum insallah gebesin
Simdi gebemisin canim kontrollerini aksatma git3 kez sıkıntılı gebelik gecirdim icin hemen kontrole alalim ddi blmiyrm ki
Evet cnm kasilmasan aslinda pek agrili bisey deil ama iste vajinimusta istemsiz kasimalarin oluyor psikolojik kafadan o korkuyu yendinmi geciyor yavas yavasKuzum bnde bu konuyu merak ettigim icin arastirirdm hep aynen oyle kasmayinca daha rahat oluyormus
Canım sen baktırdin mi progesterona.11olmalı en az canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?