Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzum dün çok sancıdığı için yapmadık bizde acıdan, bir önceki günde pikti büyük ihtimalle dünde pikti benim 2 gün sürüyor genelde pik, ay inşallah olur bakalım kuzum ya
Ben dışımı sika sika yaptım eşim birakalimmi dedi yok yok dedim ama gözümden yaş geldi öyle acıdı bu ay çok fena oldum gece ağrıdan zor uyudum bugün hala ağrı var sag tarafta akintimda var hala
Amin kuzummmmm

Aile butunlugu en onmeli sey tabiki cnm.Inslh icine sinen cok iyi bir ise girersn bazen ozel sektor devletten iyi olabiliyor belli olmuyor
İnsallh kuzum hayırlısıyla bu arada gebeliğin hayırlı olsun insallah kanda da yüksek yüksek cıkar

Cnm oluyor ama egerki gercekten isteyerek yaklasirsan esine agriyi hisetmiysn biraz istekle alakaliyms ben anldm ama o korku birakmiyorki insanda istek olsun
Evet canim kayganlasmasida cok onemli kuru olmamali
Cok sukur atlatmissin kac sene atlatamayanlarda var Allah korusun.tedavi ile mi kendi cabanlami oldu

Aynn cnm zaten mesele o ben kendim atlattm doktorda cok sasirdi benm yardmsz atlatmama
Insan isteyince basariyor canimm yani ben ilkinde o kadar aci cektimki dedim bu ne kadar kotu biseymis sanki demir giriyor gibi oldum cok kotuydu ama cok sukur zamanla tecrubelestikce gecti yani

Amin inlsh cnm benm icin gercekten zor bir donemdi bir imtihandi yenene kadar kimseyle paylasamadm esim iyi biri olmasaydi cok daha zor olurdu ama gecti gitti sukur inslh gercektn hamileyimdir saglikla ilerler kanda net olmayinca emin olamiyorum
Insallah inaniyorum kuzum insallah gebesin

Cnm oluyor ama egerki gercekten isteyerek yaklasirsan esine agriyi hisetmiysn biraz istekle alakaliyms ben anldm ama o korku birakmiyorki insanda istek olsun
Kuzum bnde bu konuyu merak ettigim icin arastirirdm hep aynen oyle kasmayinca daha rahat oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…