- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.181
Yok gercekten hissettim Bendede tuhaf bir hos vardi kuzenimdede oyle olmustu o adetleri duzensizdi diye hic olasilik vermedi ama hel diyordum ya sanki gebedir bi gun ona test gotirdum zorla yaptordim aninda cikti 2 cizgiSen en basindan beri hissetin sanirim canm hep var yukselecek hamilesin desin bana dikkatimi cekti benm umudum pek yoktu ama sen olumlu msj attin
11olmalı en az canım @trncysl
Evet canim oyleymis kuruluk icinde zeytinyagi ve bebeyagi oneriyordular canimEvet cnm kasilmasan aslinda pek agrili bisey deil ama iste vajinimusta istemsiz kasimalarin oluyor psikolojik kafadan o korkuyu yendinmi geciyor yavas yavas
Cok sukur canim ama bendede vardi kasilma itme falan 6 gun sonra oldu ztn
Adet tarıhımden 3gun once 31.36yduCanım sen baktırdin mi progesterona.
Ben bisey yapmadm cnm sadece istekli olmaya calistim kendimi korkutmayi biraktm kuruluk problemi cozuluyr ozamanEvet canim oyleymis kuruluk icinde zeytinyagi ve bebeyagi oneriyordular canim
Aynen kuzum psikolojik hepsi cok sukur yani uzun surmedi gecti ama o zamanlar cok kotuydu Rabbim kimseye yasatmasinCnm cok sukur ilerlemems bundan sonrada korkuyu aciyi dusunme o anin keyfini yasmayi dusun guzel seyler hayal et kafadan agri olacak die dusunursen daha cok agriyor
Evet dogrudur canim cok sukur iyiki atlatmissin Rabbim kimseye vermesi o rahatsizliktan ❤Ben bisey yapmadm cnm sadece istekli olmaya calistim kendimi korkutmayi biraktm kuruluk problemi cozuluyr ozaman
Amin canmAynen kuzum psikolojik hepsi cok sukur yani uzun surmedi gecti ama o zamanlar cok kotuydu Rabbim kimseye yasatmasin
Yok kuzum gormedim hangi mesajTubaasare kizz neredesin mesaj attim gormedin galiba
Ne yapiyorsun nasilsin yazmistim birsey olmaz cnm gormemissinYok kuzum gormedim hangi mesaj
Amin cnm benm uzerimden oyle bir yuk kalktıkı analtamam bidaha yasatmasn Rabbim.Evet dogrudur canim cok sukur iyiki atlatmissin Rabbim kimseye vermesi o rahatsizliktan ❤
Bilirim cnm seni en iyi ben anlarm bidaha yasamayız umarimAynen kuzum psikolojik hepsi cok sukur yani uzun surmedi gecti ama o zamanlar cok kotuydu Rabbim kimseye yasatmasin
Aminn amin canmAmin cnm benm uzerimden oyle bir yuk kalktıkı analtamam bidaha yasatmasn Rabbim.
Buldum kuzum
Insallah canim benimm her sey Allahtan skntiyi verende kaldiranda o ❤Bilirim cnm seni en iyi ben anlarm bidaha yasamayız umarim
Yok iste 29 adetim test yaptim cikmadi bakalim 4 gun kaldi,hayirlisi olsun hepimiz icin ayy ayy ,bir kere normal dogum yaptim diger gebelikler yürümedi kismetten öte yokSimdi gebemisin canim kontrollerini aksatma git
Oh cok iyi yptin kuzum bnm yaa sen niye zahmet ettin o rahat 4 sayfa onceydiBuldum kuzum
Ne yapaym canim kocisle yemek yedik mutfagi topladım cay demledim uzaniyorum sen nasilsin napiyorsun canim
Aynn cnm❤Insallah canim benimm her sey Allahtan skntiyi verende kaldiranda o ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?