Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen en basindan beri hissetin sanirim canm hep var yukselecek hamilesin desin bana dikkatimi cekti benm umudum pek yoktu ama sen olumlu msj attin
Yok gercekten hissettim Bendede tuhaf bir hos vardi kuzenimdede oyle olmustu o adetleri duzensizdi diye hic olasilik vermedi ama hel diyordum ya sanki gebedir bi gun ona test gotirdum zorla yaptordim aninda cikti 2 cizgi insallah ssninkide oyle olucak kuzum

Cnm cok sukur ilerlemems bundan sonrada korkuyu aciyi dusunme o anin keyfini yasmayi dusun guzel seyler hayal et kafadan agri olacak die dusunursen daha cok agriyor
Aynen kuzum psikolojik hepsi cok sukur yani uzun surmedi gecti ama o zamanlar cok kotuydu Rabbim kimseye yasatmasin

Buldum kuzum
Ne yapaym canim kocisle yemek yedik mutfagi topladım cay demledim uzaniyorum sen nasilsin napiyorsun canim
Oh cok iyi yptin kuzum bnm yaa sen niye zahmet ettin o rahat 4 sayfa onceydi bitanesin gercekten ❤❤ bnde birsey yapmiyorum kuzum oturuyorum eaimi bekliyorum bugun genelde degerlendirme gunuydu ama hic edemiyorum yapmasak sknti olurmuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…