- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.201
Bisey olmaz canim benim❤❤❤Oh cok iyi yptin kuzum bnm yaa sen niye zahmet ettin o rahat 4 sayfa onceydibitanesin gercekten ❤❤ bnde birsey yapmiyorum kuzum oturuyorum eaimi bekliyorum bugun genelde degerlendirme gunuydu ama hic edemiyorum yapmasak sknti olurmuki
Her sey nasip Rabbim isteyen herkese nasip etsin insYok iste 29 adetim test yaptim cikmadi bakalim 4 gun kaldi,hayirlisi olsun hepimiz icin ayy ayy ,bir kere normal dogum yaptim diger gebelikler yürümedi kismetten öte yok
Evet gecti canim neyse neyse kocis diyor yapalim yapcak birsey yokBisey olmaz canim benim❤❤❤
Catlatma gunu gecmedimi zten canim
Aynen canim yapin gitsinEvet gecti canim neyse neyse kocis diyor yapalim yapcak birsey yok
Evet canim oyleymis. Seninki kac cikmisti11olmalı en az canım
Yapicaz ne yapalimAynen canim yapin gitsin
Bugun temizligide yaptim cok sukur kurtuldum
Evet kuzum buda guzel birseyEki Görüntüle 2569112
Dün o pikti bugunde pikyumurtamin tahmini buyuklugu bugun 21- 23mm arasi yarin catlar buyuk ihtimal guzel gelişip çatlıyor bunu anladim
Siz baktirdiniz mi sizinki kacti?Canım sen baktırdin mi progesterona.
Ne guzel olmuş pembiş pembişEki Görüntüle 2569112
Dün o pikti bugunde pikyumurtamin tahmini buyuklugu bugun 21- 23mm arasi yarin catlar buyuk ihtimal guzel gelişip çatlıyor bunu anladim
Napalik canim mecbur birde cocuk olsa dusunemiyorumYapicaz ne yapalimValla iyi yapmissin Kuzum bnde sozde yaptim ama Yine kirleniyor illaki Bnde yaoicam alttan insallh
Pozitif gorunur canm cunku lh hormonunda hcg de salgilanabiliyirKızlar çatlatma iğnesinden dolayı ovulasyon testi pozitif gözükür mu??
Hic sorma ya kuzum bende onu dusunuyorumNapalik canim mecbur birde cocuk olsa dusunemiyorum
Kuzum adetten 3gun once 31,36Evet canim oyleymis. Seninki kac cikmisti
Rabbim eksikligini vermesin bisekilde her sey hallolurHic sorma ya kuzum bende onu dusunuyorum
Foliği de onu da kestim hemen canım bugun ağrım var epey insAllah dış gebelik değildir.. Amin canımEğer progesteronu almaya devam ediyorsan bırak. Düşüğün yavaş gerçekleşmesine sebep oluyor. Bende öyle olmuştu. Inşallah dış gebelik değildir canım. Rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize
Teşekkür ederim canımCanım çok geçmiş olsun rabbim yanında olsun
DimiNe guzel olmuş pembiş pembiş
Benim ailem bu4da kuzum hand olsunRabbim eksikligini vermesin bisekilde her sey hallolursenin ailen burda degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?