- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.221
Cok sukur canim en azindan destek olurlar her turluBenim ailem bu4da kuzum hand olsun
İnşallahh canım hayırlısıyla hepsını goreceksınCanimmm çok teşekkür ederim,Allah'ım size de, isteyen herkese de hayırlısıyla nasip etsin
Bebisi de görelim, inşallah, kalp atışını da duyalım da, içim rahat etsin.
Evet hamd olsun kuzum Insallh sizinkikerde ya buraya gelir insallah gaziantepe tasinirsiniz diyemiyirum seni cok sevdimCok sukur canim en azindan destek olurlar her turlu
Bende seni kuzum cok sevdimEvet hamd olsun kuzum Insallh sizinkikerde ya buraya gelir insallah gaziantepe tasinirsiniz diyemiyirum seni cok sevdimama hayirlisiysa insallah annenlerin yanina gieerdiniz aile olunca cok iyi oluyir
Himm evet kuzum erkekler hic birakmiyor Rabbim senin yardimcin olsun ozamanBende seni kuzum cok sevdim
Ama zor canim bizimki memleketini birakip gitmezz onun tüm sülalesi burda kv gil gazilerde oturuyor haftasonlari gidiyorz oraya
Vala canım ben bu incir kaynatıp içmeyi yaptım sonra havuç kaynatıp soğan kaynatıp içtim tatları çok kötü direk düz yedim o iyi bence eşimede yediriyorum bol bol ceviz fındık ama beklemediğinde oluyor sal kendiniKuzum incir yiyebilirsin fazla abartmadan ama burda zeytinyağına geceden koyup fln yiyolar sanırım ama zeytinyağını hiç sevmediğim için ben olsam sade incir yerdim heralde
Sagol bitanem Allah razi olsunHimm evet kuzum erkekler hic birakmiyor Rabbim senin yardimcin olsun ozaman
Senden de bitanem ❤❣Sagol bitanem Allah razi olsun
Canım ben bugün baktırdim, 32.57 çıkmış.Siz baktirdiniz mi sizinki kacti?
Iyiyim kuzum sen nasılsın çok geçmiş olsun dikkat et ❤Kızlarrrr nasılsınız herkes iyidir umarım ben çok grip olduk ancak kendime geliyorum halada sesim kısık çocuklarsan bulaştı sanırım herkes hasta okulda
Hep perşembeyi görmeden yumurtlama gelmez inşallah eşim yok dedim durduk iki gündür maalesef dibine kadar yımırtlıyorummuhtemelen yarına çatlamış olur acaba çatladıktan sonra olan ilişkiden tutma ihtimali olur mu ya
Iyi kuzu calisiyorumKızlar napiyorsunuz❤
Ben işi bitirdim uzanıyorum şimdi görev tamam
Asil catlama gunu onemli olan kuzum yarin mutlaka yap amaKızlarrrr nasılsınız herkes iyidir umarım ben çok grip olduk ancak kendime geliyorum halada sesim kısık çocuklarsan bulaştı sanırım herkes hasta okulda
Hep perşembeyi görmeden yumurtlama gelmez inşallah eşim yok dedim durduk iki gündür maalesef dibine kadar yımırtlıyorummuhtemelen yarına çatlamış olur acaba çatladıktan sonra olan ilişkiden tutma ihtimali olur mu ya
Oh iyi yptin kuzum bnde birazdan gorev basina intikal ederimKızlar napiyorsunuz❤
Ben işi bitirdim uzanıyorum şimdi görev tamam
Kolay gelsin canım ❤Iyi kuzu calisiyorumhadi rastgelsin bende yarin yapicam bugun hala pik di
Asil catlama gunu onemli olan kuzum yarin mutlaka yap ama
Oh iyi yptin kuzum bnde birazdan gorev basina intikal ederim
Canım bu test pozitif görünüyor tabi ki tebrik ederim yarın hemen kan ver bence değerin yükseldi çok sevindim canım yarın kan verdiğin de sonuçu hemen yaz bana lütfen çok merak ettimCnm bugun idrar testi yaptim ogleden sonra cok net olmasada ikinci çizgim cikti sanirim degerim yukseldi resimde goruluyormu bilmiyrm ama gözle net anlasiliyorEki Görüntüle 2569061
Kuzum onun için ilaç veriyorlar sanırım gebelik istediğini söyle doktoraKızlar tsh düşürebilen var mı? Benim tsh yüksek cıktı 4.27
Amin insallah kuzumKolay gelsin canım ❤
Sağol kuzum insallah❤
Yarın için sanada rast gelsin kuzum ❤
Kuzum. Ben hayit hapi kulaniyorum hormonlari dengeliyomus ama tsh ya etkisi varmi tam olarak bilmiyorum doktorun bisi vermedimiKızlar tsh düşürebilen var mı? Benim tsh yüksek cıktı 4.27
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?