Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok sukur canim en azindan destek olurlar her turlu
Evet hamd olsun kuzum Insallh sizinkikerde ya buraya gelir insallah gaziantepe tasinirsiniz diyemiyirum seni cok sevdim ama hayirlisiysa insallah annenlerin yanina gieerdiniz aile olunca cok iyi oluyir

Evet hamd olsun kuzum Insallh sizinkikerde ya buraya gelir insallah gaziantepe tasinirsiniz diyemiyirum seni cok sevdim ama hayirlisiysa insallah annenlerin yanina gieerdiniz aile olunca cok iyi oluyir
Bende seni kuzum cok sevdim
Ama zor canim bizimki memleketini birakip gitmezz onun tüm sülalesi burda kv gil gazilerde oturuyor haftasonlari gidiyorz oraya

Kuzum incir yiyebilirsin fazla abartmadan ama burda zeytinyağına geceden koyup fln yiyolar sanırım ama zeytinyağını hiç sevmediğim için ben olsam sade incir yerdim heralde
Vala canım ben bu incir kaynatıp içmeyi yaptım sonra havuç kaynatıp soğan kaynatıp içtim tatları çok kötü direk düz yedim o iyi bence eşimede yediriyorum bol bol ceviz fındık ama beklemediğinde oluyor sal kendini

Kızlarrrr nasılsınız herkes iyidir umarım ben çok grip olduk ancak kendime geliyorum halada sesim kısık çocuklarsan bulaştı sanırım herkes hasta okulda
Hep perşembeyi görmeden yumurtlama gelmez inşallah eşim yok dedim durduk iki gündür maalesef dibine kadar yımırtlıyorum muhtemelen yarına çatlamış olur acaba çatladıktan sonra olan ilişkiden tutma ihtimali olur mu ya

Eklentiler

• C36924B4-48C3-4F55-8CDF-72B31624A45C.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 33
Iyiyim kuzum sen nasılsın çok geçmiş olsun dikkat et ❤
Olur kuzum çatlama gününü degerlendir mutlaka inşallah tutar

Kızlar napiyorsunuz
Ben işi bitirdim uzanıyorum şimdi görev tamam
Iyi kuzu calisiyorum hadi rastgelsin bende yarin yapicam bugun hala pik di
Asil catlama gunu onemli olan kuzum yarin mutlaka yap ama

Cnm bugun idrar testi yaptim ogleden sonra cok net olmasada ikinci çizgim cikti sanirim degerim yukseldi resimde goruluyormu bilmiyrm ama gözle net anlasiliyorEki Görüntüle 2569061
Canım bu test pozitif görünüyor tabi ki tebrik ederim yarın hemen kan ver bence değerin yükseldi çok sevindim canım yarın kan verdiğin de sonuçu hemen yaz bana lütfen çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…