Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kizlar birsey sorucam Ben tubayada sordum gerci yinede soruyum ayin 23u yani 2 gun once catladi yumurtam Ve biz 22 +23 degerlendirdik dun olmadi normalde gun asiri yaptigimiz icin bugun olmasi gerekirdi ama hic halim yok Olmazsa olurmu yarin yapsak yani

Kuzum sperm 3 gun yaşıyor yumurta 24 saat şuan zaten işlevi bitmiştir yarın yapsanda olur sıkıntı olmaz bence benimde yarın boş günüm sonra dolu ama eşim yorgun olursa veya ben yapmayabilirim çok kasmak sitres yapmak istemiyorum

Canım bu test pozitif görünüyor tabi ki tebrik ederim yarın hemen kan ver bence değerin yükseldi çok sevindim canım yarın kan verdiğin de sonuçu hemen yaz bana lütfen çok merak ettim
Tsk ederm Cnm ben kani cuma verecgm isten ogun icin izin aldim yarin birdaha idrar testi yapamayi dusunuyrm inlsh hersey yolunda gider sizi burdan bilgilendiricegm.

Normal bir yumurtlama döngüsü, her ay yaklaşık 24 saat sürer. Bir yumurta yumurtalıktan salındığında, döllenmezse 12-24 saat içinde ölecek veya çözünecektir. Eğer döllenme gerçekleşmezse, yumurta ve uterin astarınız dökülür. Bu yaklaşık iki hafta sonra menstrüel kanamalara neden olur.
Tatli mucize

Yani yapmasamda olur kuzum degilmi

Cok sagol balımm bugun kalsim ozaman cunku hem yumurtlama gunu hemde catlama Gunu degelrlendrdik❤

Yani yapmasamda olur kuzum degilmi
Olur kuzum sıkıntı yok takvimler bile yumurtlamadan 5 gün öncesi ve 1 gün sonrasını doğurgan gösteriyor doktorlarda aynısı söylüyor endişe etme
Cok sagol balımm bugun kalsim ozaman cunku hem yumurtlama gunu hemde catlama Gunu degelrlendrdik❤
Rica ederim kuzum Aynen kuzum bende öyle yaptım bakalım inşallah tutar

Kiz senin maşallahın var erkenden de hallediyon işini bu hız bu şiddet
Heheheh ben aceleci ve sabirsizim ondan yatağa girdim soyundum adama seslendim vayyy dedi iş bitti yarın dinlenirim artık kasiklarim patlicak yoksa çok agrio

İnşallah tutmustur kuzum emeklerin boşa gitmez okadar heba ettin kendini
Insallah kuzum ya ❤ Valla 3 ayda neler denedim doktor doktor gez bisiler ye iç sürekli çalış ağrıya rağmen katlan hepimiz bu durumdayız inşallah hepimizin tutar bu ay emeklerimize değer kuzum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…