- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.241
Kuzum sperm 3 gun yaşıyor yumurta 24 saat şuan zaten işlevi bitmiştir yarın yapsanda olur sıkıntı olmaz bence benimde yarın boş günüm sonra dolu ama eşim yorgun olursa veya ben yapmayabilirim çok kasmak sitres yapmak istemiyorumYa kizlar birsey sorucam Ben tubayada sordum gerci yinede soruyum ayin 23u yani 2 gun once catladi yumurtam Ve biz 22 +23 degerlendirdik dun olmadi normalde gun asiri yaptigimiz icin bugun olmasi gerekirdi ama hic halim yok Olmazsa olurmu yarin yapsak yani
Dün de bugünde pozitif gözüküyor çünkü hemde hemen çıkıyor cizgiPozitif gorunur canm cunku lh hormonunda hcg de salgilanabiliyir
Tsk ederm Cnm ben kani cuma verecgm isten ogun icin izin aldim yarin birdaha idrar testi yapamayi dusunuyrm inlsh hersey yolunda gider sizi burdan bilgilendiricegm.Canım bu test pozitif görünüyor tabi ki tebrik ederim yarın hemen kan ver bence değerin yükseldi çok sevindim canım yarın kan verdiğin de sonuçu hemen yaz bana lütfen çok merak ettim
Yapın işte fırsat buldukçaDimibugunu bos geciyom yarin oburgun yapariz dun yaptik zaten
Yumurtlaman olmusmuydu kuzum sıvı alımına dikkat ettinmiKızlar iyi akşamlar bugünde böyle çikti kafamda deli sorular
Kuzum onun için ilaç veriyorlar sanırım gebelik istediğini söyle doktora
Amin insallah kuzum
Kuzum. Ben hayit hapi kulaniyorum hormonlari dengeliyomus ama tsh ya etkisi varmi tam olarak bilmiyorum doktorun bisi vermedimi
Yani yapmasamda olur kuzumKuzum sperm 3 gun yaşıyor yumurta 24 saat şuan zaten işlevi bitmiştir yarın yapsanda olur sıkıntı olmaz bence benimde yarın boş günüm sonra dolu ama eşim yorgun olursa veya ben yapmayabilirim çok kasmak sitres yapmak istemiyorum
Cok sagol balımm bugun kalsim ozaman cunku hem yumurtlama gunu hemde catlama Gunu degelrlendrdik❤Normal bir yumurtlama döngüsü, her ay yaklaşık 24 saat sürer. Bir yumurta yumurtalıktan salındığında, döllenmezse 12-24 saat içinde ölecek veya çözünecektir. Eğer döllenme gerçekleşmezse, yumurta ve uterin astarınız dökülür. Bu yaklaşık iki hafta sonra menstrüel kanamalara neden olur.
Tatli mucize
Ilacla normale döner kuzum endişe etmebiliyo kuzum yarın göstercem sonucları gitcem ilac yazar sanırım
Kiz senin maşallahın var erkenden de hallediyon işiniKızlar napiyorsunuz❤
Ben işi bitirdim uzanıyorum şimdi görev tamam
Olur kuzum sıkıntı yokYani yapmasamda olur kuzumdegilmi
Rica ederim kuzumCok sagol balımm bugun kalsim ozaman cunku hem yumurtlama gunu hemde catlama Gunu degelrlendrdik❤
Iyi kuzum ilacini kulanirsin duzenli düşer insallahkuzum gösteremedim sonucu ysrın gidicem göstermeye ne dicek bakalım
Heheheh ben aceleci ve sabirsizim ondanKiz senin maşallahın var erkenden de hallediyon işinibu hız bu şiddet
İnşallah tutmustur kuzum emeklerin boşa gitmezHeheheh ben aceleci ve sabirsizim ondanyatağa girdim soyundum adama seslendim vayyy dedi iş bitti yarın dinlenirim artık kasiklarim patlicak yoksa çok agrio
Sıvı alımı yoktu canım dikkat ettim fakat 2 saat geç yaptım normaldenYumurtlaman olmusmuydu kuzum sıvı alımına dikkat ettinmi
Insallah kuzum yaİnşallah tutmustur kuzum emeklerin boşa gitmezokadar heba ettin kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?