Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah kuzum ya ❤ Valla 3 ayda neler denedim doktor doktor gez bisiler ye iç sürekli çalış ağrıya rağmen katlan hepimiz bu durumdayız inşallah hepimizin tutar bu ay emeklerimize değer kuzum insallah
Aminnnn canim insallah

Insallah kuzum Insallah

Kizlar nasılsınız benim bugün adet günüm bı türlü gelmiyor başlamıyor sinir oldum bebiş düşünmeye başlamadan önce günü hatta saati sasmazdi geçen ay üç gün önce oldum bu ayda sanırım gecikecek hep bu kafamdaki düşüncelerden çok düşünüyorum herşeyi belirti sayıyorum araştırıyorum sürekli aklımda hiç çıkmıyor buda hormonlarimi etkiliyor

Iyiyim kuzum sen nasılsın ❤
Hepimiz ayniyiz kuzum kafadan cikmasada birazdaha az düşünmek en azında araştırma yapmamak lazım belirti aramamak sitrsten biraz uzak tutar bizi gelmiyor diyede sitres yapma sakın ol kuzum

Canım her seyin basi stres..akisina biraksak cok fazla dusunmesek her sey daha kolay olacak gibi ama insanin elinde olmuyor birde bikac sorun ustuste gelince iyice allak bullak oluyor insan Rabbim sabrimizi arttirsin..bekleyis icinde olan herkese her ne bekliyorsa versin insallah

Bu ay Allah'ın izniyle düşünmemeye çalışmak istiyorum yani yine denemeye devam etmek ama acaba oldumu tuttumu yerlestimi ay gogsummu ağardı ay kasıklarım mi ağardı ay kasığımda biseymi kipirdadi bunları düşünmemek istiyorum Allah'ım nolur bana bunu yapabilme gücü versin herseyi belirti yapmamak istiyorum bunun için dua etmeye basliycam çok düşünmemek takmamak için çünkü biliyorum ki bu bana çok zarar veriyor farkındayım

Amin canım inşallah artık akışına bırakmak istiyorum rabbim yardımcımız olsun cümlemizin

Düşünemeye çalış kuzum bende 3 aydır kafayı yedim böyle aa bu nie aa su niye aa tuttu mu zor biliyorum ama kafadan atamasakta site site araştırma yapmasak sürekli belirti aramasak yetecek sitres giriyoruz yoksa eşlerimizide sokuyoruz üstelik ister istemez en iyisi sakince beklemek başarabilirsek inşallah bu ay kendime söz verdim belirti aramak site site gezmek yok ve regl tarihinden önce test yapmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…