- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.261
Aminnnn canim insallahInsallah kuzum ya❤ Valla 3 ayda neler denedim doktor doktor gez bisiler ye iç sürekli çalış ağrıya rağmen katlan hepimiz bu durumdayız inşallah hepimizin tutar bu ay emeklerimize değer kuzum insallah ❤
Kuzum pik olmusmuydu senin olmadanmi silindi onu kacirmisim sanirim birde oglen saati yapsandaha ii ben hep 11 buçukta yapiom ii oluoSıvı alımı yoktu canım dikkat ettim fakat 2 saat geç yaptım normalden
Insallah kuzum InsallahOlur kuzum sıkıntı yoktakvimler bile yumurtlamadan 5 gün öncesi ve 1 gün sonrasını doğurgan gösteriyor doktorlarda aynısı söylüyor endişe etme
Rica ederim kuzumAynen kuzum bende öyle yaptım bakalım inşallah tutar ❤
İlaçla düşüyor kuzumKızlar tsh düşürebilen var mı? Benim tsh yüksek cıktı 4.27
Tmm canım zaten değer yükseldikçe o çizgide git gide koyulaşır inşallah güzek haberler alırsınTsk ederm Cnm ben kani cuma verecgm isten ogun icin izin aldim yarin birdaha idrar testi yapamayi dusunuyrm inlsh hersey yolunda gider sizi burdan bilgilendiricegm.
Merhaba canim hosgeldin insallah hepimize nasip eder RabbimMerhabalar, umarım 2020 bize bebekle gelir.
Iyiyim kuzum sen nasılsın ❤Kizlar nasılsınızbenim bugün adet günüm bı türlü gelmiyor başlamıyor sinir oldum bebiş düşünmeye başlamadan önce günü hatta saati sasmazdi geçen ay üç gün önce oldum bu ayda sanırım gecikecek hep bu kafamdaki düşüncelerden çok düşünüyorum herşeyi belirti sayıyorum araştırıyorum sürekli aklımda hiç çıkmıyor buda hormonlarimi etkiliyor
Merhaba hoşgeldin canımMerhabalar, umarım 2020 bize bebekle gelir.
Canım her seyin basi stres..akisina biraksak cok fazla dusunmesek her sey daha kolay olacak gibi ama insanin elinde olmuyor birde bikac sorun ustuste gelince iyice allak bullak oluyor insan Rabbim sabrimizi arttirsin..bekleyis icinde olan herkese her ne bekliyorsa versin insallahKizlar nasılsınızbenim bugün adet günüm bı türlü gelmiyor başlamıyor sinir oldum bebiş düşünmeye başlamadan önce günü hatta saati sasmazdi geçen ay üç gün önce oldum bu ayda sanırım gecikecek ☹hep bu kafamdaki düşüncelerden çok düşünüyorum herşeyi belirti sayıyorum araştırıyorum sürekli aklımda hiç çıkmıyor buda hormonlarimi etkiliyor ☹
Bu ay Allah'ın izniyle düşünmemeye çalışmak istiyorumIyiyim kuzum sen nasılsın ❤
Hepimiz ayniyiz kuzum kafadan cikmasada birazdaha az düşünmek en azında araştırma yapmamak lazım belirti aramamak sitrsten biraz uzak tutar bizi gelmiyor diyede sitres yapma sakın ol kuzum
Amin canım inşallahCanım her seyin basi stres..akisina biraksak cok fazla dusunmesek her sey daha kolay olacak gibi ama insanin elinde olmuyor birde bikac sorun ustuste gelince iyice allak bullak oluyor insan Rabbim sabrimizi arttirsin..bekleyis icinde olan herkese her ne bekliyorsa versin insallah
Amin canim cook aminAmin canım inşallahartık akışına bırakmak istiyorum rabbim yardımcımız olsun cümlemizin
İnşallah canım bende oyle düşünüyorum bebekle gelecek bize inanıyorumMerhabalar, umarım 2020 bize bebekle gelir.
Daha net sonuç için sabah diyorlar ama günün fln gectımı canimkizlar soze bi sey sorcam gece test yapsam sonucu etkiler mi ?
Düşünemeye çalış kuzum bende 3 aydır kafayı yedim böyle aa bu nie aa su niye aa tuttu mu zor biliyorum ama kafadan atamasakta site site araştırma yapmasak sürekli belirti aramasak yetecek sitres giriyoruz yoksa eşlerimizide sokuyoruz üstelik ister istemez en iyisi sakince beklemek başarabilirsek inşallahBu ay Allah'ın izniyle düşünmemeye çalışmak istiyorumyani yine denemeye devam etmek ama acaba oldumu tuttumu yerlestimi ay gogsummu ağardı ay kasıklarım mi ağardı ay kasığımda biseymi kipirdadi bunları düşünmemek istiyorum Allah'ım nolur bana bunu yapabilme gücü versin herseyi belirti yapmamak istiyorum bunun için dua etmeye basliycam çok düşünmemek takmamak için çünkü biliyorum ki bu bana çok zarar veriyor farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?