- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.281
Canim catladikdan 14 gun sonra adet olunur oyle hesapladin dimiKizlar nasılsınızbenim bugün adet günüm bı türlü gelmiyor başlamıyor sinir oldum bebiş düşünmeye başlamadan önce günü hatta saati sasmazdi geçen ay üç gün önce oldum bu ayda sanırım gecikecek ☹hep bu kafamdaki düşüncelerden çok düşünüyorum herşeyi belirti sayıyorum araştırıyorum sürekli aklımda hiç çıkmıyor buda hormonlarimi etkiliyor ☹
İnşallah canım bende önümüzdeki ay öyle yapmaya calisicam düşünmemeye calisicam bsoz veriyorum kendime tek isteğim su an adetimin başlamasıDüşünemeye çalış kuzum bende 3 aydır kafayı yedim böyle aa bu nie aa su niye aa tuttu mu zor biliyorum ama kafadan atamasakta site site araştırma yapmasak sürekli belirti aramasak yetecek sitres giriyoruz yoksa eşlerimizide sokuyoruz üstelik ister istemez en iyisi sakince beklemek başarabilirsek inşallahbu ay kendime söz verdim belirti aramak site site gezmek yok ve regl tarihinden önce test yapmak yok
Öncekileri atmıştım 3 gün çift çizgiyi ikiside belirgindiKuzum pik olmusmuydu senin olmadanmi silindi onu kacirmisim sanirim birde oglen saati yapsandaha ii ben hep 11 buçukta yapiom ii oluo
Ben bu ay tam yumurtlama yada pik göremedim canım yaCanim catladikdan 14 gun sonra adet olunur oyle hesapladin dimi
Amin canımFoliği de onu da kestim hemen canım bugun ağrım var epey insAllah dış gebelik değildir.. Amin canım
31. gun canim normalde 29uzda falan olurumDaha net sonuç için sabah diyorlar ama günün fln gectımı canim
Adete kadar yapmaya devak ettin mi canim bu tam yumurtlama değil belki kacirdin /:Ben bu ay tam yumurtlama yada pik göremedim canım ya ☹ adetimin 10, günü yani 10 aralikda böyleydi sonraki günler siliklesti ☹
Aralık 1 de adet oldum kuzum 5 Aralık'ta bitti 10 Aralık da yapmaya başladım testleri geç gelmişti belkide önceki günlerde yumurtladim olabilir ama iki gün önceye kadarda hergun devam ettim ne olur ne olmaz diye iyice siliklesti hergecen gün bu ay adet biter bitmez basliycam inşallah test yapmayaAdete kadar yapmaya devak ettin mi canim bu tam yumurtlama değil belki kacirdin /:
Bekle canim ozmn sabah yap varsa çıkar zaten tahminimce31. gun canim normalde 29uzda falan olurum
Belli o gun yumurtlamaydi kuzum testlerde bazen sorun olabiliyo aralarinda bazilari sorunlu oluyo belki ondan gostermedi tam net catladigi gunden say 14 gun adet gunun ozaman oluyo kuzumAralık 1 de adet oldum kuzum 5 Aralık'ta bitti 10 Aralık da yapmaya başladım testleri geç gelmişti belkide önceki günlerde yumurtladim olabilir ama iki gün önceye kadarda hergun devam ettim ne olur ne olmaz diye iyice siliklesti hergecen gün bu ay adet biter bitmez basliycam inşallah test yapmaya ☺ama adet biter bitmez de hep çalıştım bırakmadık ama olmadı kismet de değilmiş kuzum rahim filimde cektirmistim bu ay artık umutlar diğer aylara kaldı
Evet doğru söylüyorsun kuzum belki yumurtlamaydi bekliycem yarın gelir inşallahBelli o gun yumurtlamaydi kuzum testlerde bazen sorun olabiliyo aralarinda bazilari sorunlu oluyo belki ondan gostermedi tam net catladigi gunden say 14 gun adet gunun ozaman oluyo kuzum
Insallah kuzum boyle durumlarda ayni gun bidaha test yap nolur nolmaz diyeEvet doğru söylüyorsun kuzum belki yumurtlamaydi bekliycem yarın gelir inşallahçok sagolun hepiniz harika insanlarsiniz iyiki tanıdım sizleri çok ama caok sağolun rahatladım vallahi
Bizi gotürmesindeİnşallah canım bende oyle düşünüyorum bebekle gelecek bize inanıyorum ❤
Bizi gotürmesinde
İnşallah hepimize uğurlu gelir 2020Bilmiyorum valla bu sene benim senem olacak gibi inşallah içime öyle doğuyor
insallah.tesekkur ederimBekle canim ozmn sabah yap varsa çıkar zaten tahminimce
İnşallah canım inşallahİnşallah hepimize uğurlu gelir 2020
Rica ederim canim ne demekinsallah.tesekkur ederim
Benim her sene öyle olacak gibi oluyor ama bi b*k olmuyor. Yilbaşında kırmizı don giymiyom ondanmi olmuyor acabaBilmiyorum valla bu sene benim senem olacak gibi inşallah içime öyle doğuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?