Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim catladikdan 14 gun sonra adet olunur oyle hesapladin dimi

İnşallah canım bende önümüzdeki ay öyle yapmaya calisicam düşünmemeye calisicam bsoz veriyorum kendime tek isteğim su an adetimin başlaması

Canim catladikdan 14 gun sonra adet olunur oyle hesapladin dimi
Ben bu ay tam yumurtlama yada pik göremedim canım ya adetimin 10, günü yani 10 aralikda böyleydi sonraki günler siliklesti

Eklentiler

• IMG_20191210_195944.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20191210_182830.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 34
Ben bu ay tam yumurtlama yada pik göremedim canım ya ☹ adetimin 10, günü yani 10 aralikda böyleydi sonraki günler siliklesti ☹
Adete kadar yapmaya devak ettin mi canim bu tam yumurtlama değil belki kacirdin /:

Adete kadar yapmaya devak ettin mi canim bu tam yumurtlama değil belki kacirdin /:
Aralık 1 de adet oldum kuzum 5 Aralık'ta bitti 10 Aralık da yapmaya başladım testleri geç gelmişti belkide önceki günlerde yumurtladim olabilir ama iki gün önceye kadarda hergun devam ettim ne olur ne olmaz diye iyice siliklesti hergecen gün bu ay adet biter bitmez basliycam inşallah test yapmaya ama adet biter bitmez de hep çalıştım bırakmadık ama olmadı kismet de değilmiş kuzum rahim filimde cektirmistim bu ay artık umutlar diğer aylara kaldı

Belli o gun yumurtlamaydi kuzum testlerde bazen sorun olabiliyo aralarinda bazilari sorunlu oluyo belki ondan gostermedi tam net catladigi gunden say 14 gun adet gunun ozaman oluyo kuzum

Belli o gun yumurtlamaydi kuzum testlerde bazen sorun olabiliyo aralarinda bazilari sorunlu oluyo belki ondan gostermedi tam net catladigi gunden say 14 gun adet gunun ozaman oluyo kuzum
Evet doğru söylüyorsun kuzum belki yumurtlamaydi bekliycem yarın gelir inşallah çok sagolun hepiniz harika insanlarsiniz iyiki tanıdım sizleri çok ama caok sağolun rahatladım vallahi

Evet doğru söylüyorsun kuzum belki yumurtlamaydi bekliycem yarın gelir inşallah çok sagolun hepiniz harika insanlarsiniz iyiki tanıdım sizleri çok ama caok sağolun rahatladım vallahi
Insallah kuzum boyle durumlarda ayni gun bidaha test yap nolur nolmaz diye rica ederiz kuzum. Birbirimize destek icin burdayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…