- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.301
Hastaneye gitmişmiydin canim sen İnşllah olmuştur yumurtan canim kolay gelsinSlm kizlarbenim işlem tamamdır bugün adetim bitti kocise verdim şimdi ayakları dikmisim yeni ay için çalışmalar başladı klomenim de bitti cuma yumurta olmuş mu bakmaya gidecem
Canım üzülme rabbim vermediyse daha iyisi daha güzeli olacağı içindirKızlar kırmızılar geldıama üzülmüyorum
Merhaba canim hosgeldin insallah GelicekMerhabalar, umarım 2020 bize bebekle gelir.
Kolay gelsin kuzum hadi rast gelsin insallahSlm kizlarbenim işlem tamamdır bugün adetim bitti kocise verdim şimdi ayakları dikmisim yeni ay için çalışmalar başladı klomenim de bitti cuma yumurta olmuş mu bakmaya gidecem
. Bunda da vardır bi hayr canimKızlar kırmızılar geldıama üzülmüyorum
Kuzum ne olduKızlar gören eden yok mu az bana yardımcı olun ya nolur ????
Hadi rast gele kuzuSlm kizlarbenim işlem tamamdır bugün adetim bitti kocise verdim şimdi ayakları dikmisim yeni ay için çalışmalar başladı klomenim de bitti cuma yumurta olmuş mu bakmaya gidecem
Noldu kuzumKızlar gören eden yok mu az bana yardımcı olun ya nolur ????
Amin kuzumİnşallah canım bende önümüzdeki ay öyle yapmaya calisicam düşünmemeye calisicam bsoz veriyorum kendime tek isteğim su an adetimin başlaması
Yumurtlama olmus bitmis ozaman kuzumÖncekileri atmıştım 3 gün çift çizgiyi ikiside belirgindi
Bebeğim testlerimi gördün mü geçmişte 3 gündür t ve c belirgin kırmızıydı bugünde t silindi pik olmadı demek mi yumurtlama yaşamasam t kısmı nrden kızardı ? Bide bu testleri iş yerinde yapıp çantama koyuyordum sonucu etkilemiş olabilir mi ? Bugunkunu de saatinde yapmadım akşam evde yaptım t siliktiHadi rast gele kuzu
Noldu kuzum
Canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşirsin önemli olan çatlamanin olduğu gün zaten çatlama olduğu günü boş gecemeKızlarrrr nasılsınız herkes iyidir umarım ben çok grip olduk ancak kendime geliyorum halada sesim kısık çocuklarsan bulaştı sanırım herkes hasta okulda
Hep perşembeyi görmeden yumurtlama gelmez inşallah eşim yok dedim durduk iki gündür maalesef dibine kadar yımırtlıyorummuhtemelen yarına çatlamış olur acaba çatladıktan sonra olan ilişkiden tutma ihitmali olur mu ya
Üzülme tabi kuzum stres üzüntü hormonlarin düşmani moralini bozmaki hormonlar bozulmasın yine denersin hayirlisi olsunKızlar kırmızılar geldıama üzülmüyorum
Beklesem bu kadar çabuk gelmezdi yaIyiyim kuzum sen nasılsın çok geçmiş olsun dikkat et ❤
Olur kuzum çatlama gününü degerlendir mutlaka inşallah tutar❤
Canim sana cevap yazmistim görmedin sanirim onemli olan zatrn catladigi gunKızlarrrr nasılsınız herkes iyidir umarım ben çok grip olduk ancak kendime geliyorum halada sesim kısık çocuklarsan bulaştı sanırım herkes hasta okulda
Hep perşembeyi görmeden yumurtlama gelmez inşallah eşim yok dedim durduk iki gündür maalesef dibine kadar yımırtlıyorummuhtemelen yarına çatlamış olur acaba çatladıktan sonra olan ilişkiden tutma ihitmali olur mu ya
Kuzum. Atsana bi testlerini gormedim vallaBebeğim testlerimi gördün mü geçmişte 3 gündür t ve c belirgin kırmızıydı bugünde t silindi pik olmadı demek mi yumurtlama yaşamasam t kısmı nrden kızardı ? Bide bu testleri iş yerinde yapıp çantama koyuyordum sonucu etkilemiş olabilir mi ? Bugunkunu de saatinde yapmadım akşam evde yaptım t silikti
Aaaaa kuzuuummm görmedim valla ben cavabını kusura bakma yarı gözüm kapalı vallaCanim sana cevap yazmistim görmedin sanirim onemli olan zatrn catladigi gun
Kuzum. Atsana bi testlerini gormedim valla
Valla kızlar içim içimi yedi bu hastalığın arasında ölsemde girip size yazaydım keşke dünden beriCanım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşirsin önemli olan çatlamanin olduğu gün zaten çatlama olduğu günü boş geceme
Aynn canimAaaaa kuzuuummm görmedim valla ben cavabını kusura bakma yarı gözüm kapalı vallaay ağzından bal damlıyor ozaman boşuna dertlenmişimmmm
Senin dünden bugüne yaşayan canlı spermler varmışAynn canimbenimde bugun hala pik yapmicam yarim catlar diye yarin yapicam bugunu bos geciyorum dun yapmistik zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?