Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm kizlar benim işlem tamamdır bugün adetim bitti kocise verdim şimdi ayakları dikmisim yeni ay için çalışmalar başladı klomenim de bitti cuma yumurta olmuş mu bakmaya gidecem
Hastaneye gitmişmiydin canim sen İnşllah olmuştur yumurtan canim kolay gelsin

Kızlarrrr nasılsınız herkes iyidir umarım ben çok grip olduk ancak kendime geliyorum halada sesim kısık çocuklarsan bulaştı sanırım herkes hasta okulda
Hep perşembeyi görmeden yumurtlama gelmez inşallah eşim yok dedim durduk iki gündür maalesef dibine kadar yımırtlıyorum muhtemelen yarına çatlamış olur acaba çatladıktan sonra olan ilişkiden tutma ihitmali olur mu ya

İnşallah canım bende önümüzdeki ay öyle yapmaya calisicam düşünmemeye calisicam bsoz veriyorum kendime tek isteğim su an adetimin başlaması
Amin kuzum ❤ kendin için en iyisi bu gülüm sitres oldukça hiç birşey olmuyor
Inşallah çok gecikmeden gelir

Hadi rast gele kuzu

Noldu kuzum
Bebeğim testlerimi gördün mü geçmişte 3 gündür t ve c belirgin kırmızıydı bugünde t silindi pik olmadı demek mi yumurtlama yaşamasam t kısmı nrden kızardı ? Bide bu testleri iş yerinde yapıp çantama koyuyordum sonucu etkilemiş olabilir mi ? Bugunkunu de saatinde yapmadım akşam evde yaptım t silikti

Canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşirsin önemli olan çatlamanin olduğu gün zaten çatlama olduğu günü boş geceme

Iyiyim kuzum sen nasılsın çok geçmiş olsun dikkat et ❤
Olur kuzum çatlama gününü degerlendir mutlaka inşallah tutar
Beklesem bu kadar çabuk gelmezdi ya hain yumurta inşallah yarın çatlarsa ona yetişirim bu ayda çok sanmıyorum tutmayacak sanki gitti 2 önemli gün hoş ne bileyim kısmet belkide Hala boğazlarda genzimde hafif yanma var ama dinlenemediğim için kalıyor öyle askıda saçma şekilde hastalıklar koşturmaktan giremedimde neler oldu bitti hiiiiiççç haberim yok

Canim sana cevap yazmistim görmedin sanirim onemli olan zatrn catladigi gun
Kuzum. Atsana bi testlerini gormedim valla

Aaaaa kuzuuummm görmedim valla ben cavabını kusura bakma yarı gözüm kapalı valla ay ağzından bal damlıyor ozaman boşuna dertlenmişimmmm
Aynn canim benimde bugun hala pik yapmicam yarim catlar diye yarin yapicam bugunu bos geciyorum dun yapmistik zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…