- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.321
Rahatladiysan ne mutlu canim benim hayırlısıyla inşallah tutar insallahValla kızlar içim içimi yedi bu hastalığın arasında ölsemde girip size yazaydım keşke dünden beriçok sağolun canlarım benim içime su serptiniz
Yinede kuzum yarin sabah felan yapSenin dünden bugüne yaşayan canlı spermler varmışbende boş valla 0 yarından başlar benimde inşallah bu ayıda allahın izniyle boş geçmeyiz hiç birimiz
Ay keyfi yapacak bile olsam yine gidip test yapıyorm ya alışkanlık yaptıYinede kuzum yarin sabah felan yapyeter olcagi varsa tek iliskiyle bile oluyoo hic dert etme kendine biz bu ay saldik zaten dun tesaduf sabah yaptık aksam yine yapariz dedi tadi damagimizda kaldi diye aksam test yapinca bi baktim pik sana denk geldi ama bugun yapmicaz sanirim ben istiyom da kocam bitik keyfi yapiyoz anlicagim pike mike bakmiyom
Ben daha dun ovulasyon yaptimAy keyfi yapacak bile olsam yine gidip test yapıyorm ya alışkanlık yaptıbi rahat olsak şıp şıp tutcak bu bebekler valla
Doktorlar hep gün aşırı daha iyi vs diyolar da böyle kafaya göre daha iyi bencede sal gitsinBen daha dun ovulasyon yaptimhic yapmadım bigune kadar bu ay tamamen saldik diye Eki Görüntüle 2569199
Bak hepsi keyfimize gore yaptik bidolu bi bos felan değil canimiz nezaman istediyse ozaman yaptik y
Gun aşırı yaptimda nolduDoktorlar hep gün aşırı daha iyi vs diyolar da böyle kafaya göre daha iyi bencede sal gitsin
İnşallah hayırlısıyla dediğin gibi bir tane bile yeter olacağı varsaBen daha dun ovulasyon yaptimhic yapmadım bigune kadar bu ay tamamen saldik diye Eki Görüntüle 2569199
Bak hepsi keyfimize gore yaptik bidolu bi bos felan değil canimiz nezaman istediyse ozaman yaptik y
Aynen ya ben geçen ay bide iğne falan oldum canım çıktı ya adet dönemimdede düşük yapıyor gibi oldum resmen o neymiş ya bide bi dolu bi boş gün geçirmedim son güne kadar sonuç fosGun aşırı yaptimda nolduboyle iyi ya kafaya takmadan ohh keyfimize gore
En belirgin ikincideCanim sana cevap yazmistim görmedin sanirim onemli olan zatrn catladigi gun
Kuzum. Atsana bi testlerini gormedim valla
En belirgin ikinci gibi duruyor ama canim bilemedim Didem senceEn belirgin ikincide
En belirgin ikincide
Oda bisimiKızlar burda ne duyduysam belirti yaşamaya başladım siz ne deyim emi benolmayan bebek için olmayan belirti yaşamda üstümüze yok
Aynen kiz valla kasıklarımiz batıyor dediler batıyor benimki göğüs uçları dediler uçlarına dokunamiyom bile bune lanOda bisimiben bi belirti okim burdan ertesi gun hrmem bana aynisi oluyo
Aynen kiz valla kasıklarımiz batıyor dediler batıyor benimki göğüs uçları dediler uçlarına dokunamiyom bile bune lanBaska birsey duysam onuda yaşarım keisn
cok tesekkur ederim hala inanamiyorumEvetttt gözün aydın nnnn var tabiki hayırlı olsun
Şuan bende aynı durumdayım bu belirtiler bana testte yaptırirEvet ya o gogus ucu haric herseyi yasadim hatta bazrj icimden kendime kufur ediyom sittir git diyom okudun yine kendi kendine triplere girdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?