Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin dünden bugüne yaşayan canlı spermler varmış bende boş valla 0 yarından başlar benimde inşallah bu ayıda allahın izniyle boş geçmeyiz hiç birimiz
Yinede kuzum yarin sabah felan yap yeter olcagi varsa tek iliskiyle bile oluyoo hic dert etme kendine biz bu ay saldik zaten dun tesaduf sabah yaptık aksam yine yapariz dedi tadi damagimizda kaldi diye aksam test yapinca bi baktim pik sana denk geldi ama bugun yapmicaz sanirim ben istiyom da kocam bitik keyfi yapiyoz anlicagim pike mike bakmiyom

Ay keyfi yapacak bile olsam yine gidip test yapıyorm ya alışkanlık yaptı bi rahat olsak şıp şıp tutcak bu bebekler valla

Ay keyfi yapacak bile olsam yine gidip test yapıyorm ya alışkanlık yaptı bi rahat olsak şıp şıp tutcak bu bebekler valla
Ben daha dun ovulasyon yaptim hic yapmadım bigune kadar bu ay tamamen saldik diye
Bak hepsi keyfimize gore yaptik bidolu bi bos felan değil canimiz nezaman istediyse ozaman yaptik y

Ben daha dun ovulasyon yaptim hic yapmadım bigune kadar bu ay tamamen saldik diye Eki Görüntüle 2569199
Bak hepsi keyfimize gore yaptik bidolu bi bos felan değil canimiz nezaman istediyse ozaman yaptik y
Doktorlar hep gün aşırı daha iyi vs diyolar da böyle kafaya göre daha iyi bencede sal gitsin

Ben daha dun ovulasyon yaptim hic yapmadım bigune kadar bu ay tamamen saldik diye Eki Görüntüle 2569199
İnşallah hayırlısıyla dediğin gibi bir tane bile yeter olacağı varsa Ben üşeniyorum keyfi yapmaya ama çocuk için olunca bi enerji geliyor

Eklentiler

• IMG_20191223_221027.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20191223_220914.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20191224_180637.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG-20191225-WA0033.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 29
Aynen kiz valla kasıklarımiz batıyor dediler batıyor benimki göğüs uçları dediler uçlarına dokunamiyom bile bune lan Baska birsey duysam onuda yaşarım keisn
Evet ya o gogus ucu haric herseyi yasadim hatta bazrj icimden kendime kufur ediyom sittir git diyom okudun yine kendi kendine triplere girdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…