- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.341
Şuan bende aynı durumdayım bu belirtiler bana testte yaptırir
İnan kuzum. İnan biz onu göremiyoruz nezmn dır istiyorsun kullandığın birsey varmiydi canim benimcok tesekkur ederim hala inanamiyorum
Aklım eserse yarın düşünüyorum yapmayıYap gitsin yapicaksan anam yapmadan duramiyoz
Bekle kiz daha ayin 5i dersek erken dahaAklım eserse yarın düşünüyorum yapmayı
1 ocak kuzum tam gününe denk geliyor 2020 de ilk adetim olacakBekle kiz daha ayin 5i dersek erken daha
Dogru dürüst calissaydin gormezdim de sende1 ocak kuzum tam gününe denk geliyor 2020 de ilk adetim olacakbak eşimle nasıl kavga etcez 1 ocak günü bu yıldami adet gördun diye savaş çıkar
Bu ay ona yukleyecem bende oyle diyeceğim zatenDogru dürüst calissaydin gormezdim de sende
Senden oluyo sanki sendede bisi yok bu ay clife da kullandin insallah ise yaramistir kuzu ya o gebelik testini yedir onaBu ay ona yukleyecem bende oyle diyeceğim zaten12 yıldır benim yüzümden mi olmuyor der çıkar işin için den o yüzsüz
Kesinlikle öyleValla bende ovulasyon testi kullanmayı düşünmüyorum şimdilik, görev duygusuyla olmasın bazı şeyler. Hem piskolojik insanı etkiler diye düşünüyorum
Yaaa inşallah canım keşke ben c life ise yaradığını düşüyorum gerçekten bekleyip görcez vazgeçtim testtenSenden oluyo sanki sendede bisi yok bu ay clife da kullandin insallah ise yaramistir kuzu ya o gebelik testini yedir ona
Düşünmeden duramiyorumkiBir yerde okumuştum mutlu birlikteliklerden olan bebeklerin sağlıklı olma olasılıkları daha yüksek olurmuş, düşünme gücüne de bağlı olduğunu düşünüyorum ne kadar düşünmezsek ya da iyi düşünürsek o kadar iyi sonuç alabiliriz bence o yüzden stressten uzak durmak gerekir diye düşünüyorum
Adetin ikinci günü gittim canım kist olmamıştı şükür tekrar verdi klomeni kullandım cuma tekrar gidecem var mı diyeHastaneye gitmişmiydin canim sen İnşllah olmuştur yumurtan canim kolay gelsin
Sağol kuzu inşallahKolay gelsin kuzum hadi rast gelsin insallah
Sağol kuzumHadi rast gele kuzu
Noldu kuzum
Adet gördün diye kavgami edilir kiz alemsiniz ha1 ocak kuzum tam gününe denk geliyor 2020 de ilk adetim olacakbak eşimle nasıl kavga etcez 1 ocak günü bu yıldami adet gördun diye savaş çıkar
Cok iyi yorum okudum kuzum sendede ise yaricak insallahYaaa inşallah canım keşke ben c life ise yaradığını düşüyorum gerçekten bekleyip görcez vazgeçtim testten
Yarıyor canim bencede inşallah sendede yararda hamiş olursun bu ayYaaa inşallah canım keşke ben c life ise yaradığını düşüyorum gerçekten bekleyip görcez vazgeçtim testten
Aaaaa sen ne diyorsun biz adet olduğum zaman evin içinde harp çıkıyor kizAdet gördün diye kavgami edilir kiz alemsiniz hasende dersin yumurtlama günü benden köşe bucak kaçmasaydin belki adet görmezdim dersin
Ben artık Instagram'da olan bütün yorumları okudum herkeste ise yaramisCok iyi yorum okudum kuzum sendede ise yaricak insallah
Insallah canim benim insallahYarıyor canim bencede inşallah sendede yararda hamiş olursun bu ay
E biliyon belki senin yüzünden olmuyor ben kendim icin elimden geleni yapiyom sen kendi gorevinide bana yaptircan nerdeyse deBu ay ona yukleyecem bende oyle diyeceğim zaten12 yıldır benim yüzümden mi olmuyor der çıkar işin için den o yüzsüz
Allah sana yardım ede sabir vere bacımAaaaa sen ne diyorsun biz adet olduğum zaman evin içinde harp çıkıyor kizo bana ben ona olmuyor işte olmuyor diye birbirimize giriyoruz 3 4 gün konuşmayız birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?