- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.794
- 373
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.361
Hahahaa sizde mii, her ay olmadığında birbirini suçlayan çiftler olarak yalnızız sanıyodum benAaaaa sen ne diyorsun biz adet olduğum zaman evin içinde harp çıkıyor kizo bana ben ona olmuyor işte olmuyor diye birbirimize giriyoruz 3 4 gün konuşmayız birbirimize
Insallah kuzum bende çok güzel yorumlar okuyorum gerçi ıntegram kullanmıyorumda eşimin okuyor kendininkindenCok iyi yorum okudum kuzum sendede ise yaricak insallah
Canım daha erken test için bekle bakalım biraz dahaKızlar test yaptım negatif, o kadar üzgünüm ki, regl olmayo bekliyecem, çok kötüyüm
Canım dua edin hepimizin yardımcısi oldun rabbimAllah sana yardım ede sabir vere bacım
Aynn kuzumBen artık Instagram'da olan bütün yorumları okudum herkeste ise yaramis
Kiz bizim bu sayfadada var baya kullanan hamile kalanInsallah kuzum bende çok güzel yorumlar okuyorum gerçi ıntegram kullanmıyorumda eşimin okuyor kendininkinden
Tövbe yarabbimAaaaa sen ne diyorsun biz adet olduğum zaman evin içinde harp çıkıyor kizo bana ben ona olmuyor işte olmuyor diye birbirimize giriyoruz 3 4 gün konuşmayız birbirimize
Yok canım yanliz değilsinHahahaa sizde mii, her ay olmadığında birbirini suçlayan çiftler olarak yalnızız sanıyodum ben
Bana göre öyle olmuyorsa vardır sebebi canim ama karşımdaki anlayıncaTövbe yarabbimolmuyorsa olmuyordur napalim
İnşallah canım valla dua hiç dilimizden düşmüyor çok şükürCanım dua edin hepimizin yardımcısi oldun rabbim
Evet var canım okuyorum duyuyorum bendeAynn kuzum
Kiz bizim bu sayfadada var baya kullanan hamile kalan
Sendende gusel haber gelseEvet var canım okuyorum duyuyorum bende
Cok sukur kuzumİnşallah canım valla dua hiç dilimizden düşmüyor çok şükür
Biz suclamiyoruz valla aliyoruz boyumuzun ölçüsünü oturup kahvemizi iciyoruz normal zamanlardaki gibiHahahaa sizde mii, her ay olmadığında birbirini suçlayan çiftler olarak yalnızız sanıyodum ben
Sen I benmi üstümdeki sanki bütün yük kalacakmış gibi hissediyorum insan yoruluyor kiz valla uğraş uğraş boşSendende gusel haber gelsecok rahatlicam kiz valla
Aynen bizde de durum böyle; o der sen şöyle yaptığın için olmuyor, ben derim sen sanki çok bliyosun şöyle şöyle yaptın mı daYok canım yanliz değilsinher ay aksatmadan aynı şeyler söylenir herkes köşesi ne çekilir
Cok biliyosa kolaysa kendisi hamile kalsin o zaman bizde görelimBana göre öyle olmuyorsa vardır sebebi canim ama karşımdaki anlayınca
Hahaha onu benmki bana da diyor ya, almıyor herhalde seninkiler spermleri diyeBizde de ben derim bı sperm yollamayı beceremedin diye o da ben yolluyorum sen yakalamayı bilmiyorsun diyor
Ben kadın olsaydım diyor kirkere doğurmuştum diyor ya vallaCok biliyosa kolaysa kendisi hamile kalsin o zaman bizde görelim
Sizinki en normal olanı, bizde var arızaBiz suclamiyoruz valla aliyoruz boyumuzun ölçüsünü oturup kahvemizi iciyoruz normal zamanlardaki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?