- 9 Ekim 2019
- 1.864
- 3.069
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.381
Sende nokta atışı yap diyeydinHahaha onu benmki bana da diyor ya, almıyor herhalde seninkiler spermleri diye
Paslaşma sorunu varBizde de ben derim bı sperm yollamayı beceremedin diye o da ben yolluyorum sen yakalamayı bilmiyorsun diyor
Aynen doktorlar stres yapmayın onu düşünerek yatağa girmeyin diyor ama gelde anlat bizeAynen bizde de durum böyle; o der sen şöyle yaptığın için olmuyor, ben derim sen sanki çok bliyosun şöyle şöyle yaptın mı da
Doktorlara söylesek bu stresle olmasını zaten beklemeyin diyolar, kafayı yemelik durumlar
Kız valla seninki alemBen kadın olsaydım diyor kirkere doğurmuştum diyor ya valla
Benimki çok fena cokkk herkesin bunu cekemezde katlanamazda canim değişik bir herifKız valla seninki alem
Hiç sorma boyna sekiyor namussuzPaslaşma sorunu vartop direkten dönuyor gol olamadan
Çıkmıyor ki aklımızdan İnsanın elinde değl o çok denedim yok olmuyor yaniAynen doktorlar stres yapmayın onu düşünerek yatağa girmeyin diyor ama gelde anlat bizehiç aklınızdan çıkıyorum diye sorsa bide
Valla anlattığına göre türünün tek örneğiBenimki çok fena cokkk herkesin bunu cekemezde katlanamazda canim değişik bir herif
Evet valla burda en cok senin hamile olmani 4 gozle bekliyorum hamile olursa bebege söz tam altin takcam kiz,Sen I benmi üstümdeki sanki bütün yük kalacakmış gibi hissediyorum insan yoruluyor kiz valla uğraş uğraş boş
Benim adetim geldiginde önceden cok sinir olurdum agrasif olurdum tuvalette kirmizıyı gordümmü baslardim aglamaya halbuki kusur bende adama etmedigimi birakmazdim ama artık alıştık eşim beni sakinleştiriyor telkin ediyor baya psikolog gibi. takmiyor gibi duruyor ama ister istemez takiyordur oda bana belli etmiyor.Sizinki en normal olanı, bizde var arıza
Tek birdaha da dünya ya gelmezValla anlattığına göre türünün tek örneği
Eee boyna çocuk için yapıyoruz nasıl aklımızdan çıksın daha ilişki olunca benim ayaklar otomotik yukarı kalkıyorÇıkmıyor ki aklımızdan İnsanın elinde değl o çok denedim yok olmuyor yani
Hay o kalecilerin benKaleci sağlam gol yemiyor
Yaaaa kiz oda tam altın ne yapsam ne etsem bilemedimEvet valla burda en cok senin hamile olmani 4 gozle bekliyorum hamile olursa bebege söz tam altin takcam kiz,
Eşlerden kimsenin kimseyi suçlamaması lazım aslında yanlış yapıyoruz ama işte o anki üzüntüyle insan çatacak yer arıyor herhalde. Eşim bana göre daha olgundur aslında genelde napalım, diğer ay bi daha deneriz diye düşünüyor ben sıçrıyorum regl olunca onaBenim adetim geldiginde önceden cok sinir olurdum agrasif olurdum tuvalette kirmizıyı gordümmü baslardim aglamaya halbuki kusur bende adama etmedigimi birakmazdim ama artık alıştık eşim beni sakinleştiriyor telkin ediyor baya psikolog gibi. takmiyor gibi duruyor ama ister istemez takiyordur oda bana belli etmiyor.
Sen herifi psikolog etmişsin zaten benimki de alışmış artık adet bittikten sonra diyor aşkım maraton tekrar başlıyorBenim adetim geldiginde önceden cok sinir olurdum agrasif olurdum tuvalette kirmizıyı gordümmü baslardim aglamaya halbuki kusur bende adama etmedigimi birakmazdim ama artık alıştık eşim beni sakinleştiriyor telkin ediyor baya psikolog gibi. takmiyor gibi duruyor ama ister istemez takiyordur oda bana belli etmiyor.
Hahaa o değl de artk çocuk olsa bile ilişkiden sonra otomatikman kalkacak ayaklar hepimizin öyle bi alışmışız kiEee boyna çocuk için yapıyoruz nasıl aklımızdan çıksın daha ilişki olunca benim ayaklar otomotik yukarı kalkıyor
Hemen cocuk yapYaaaa kiz oda tam altın ne yapsam ne etsem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?