Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen doktorlar stres yapmayın onu düşünerek yatağa girmeyin diyor ama gelde anlat bize hiç aklınızdan çıkıyorum diye sorsa bide

Sen I benmi üstümdeki sanki bütün yük kalacakmış gibi hissediyorum insan yoruluyor kiz valla uğraş uğraş boş
Evet valla burda en cok senin hamile olmani 4 gozle bekliyorum hamile olursa bebege söz tam altin takcam kiz,

Sizinki en normal olanı, bizde var arıza
Benim adetim geldiginde önceden cok sinir olurdum agrasif olurdum tuvalette kirmizıyı gordümmü baslardim aglamaya halbuki kusur bende adama etmedigimi birakmazdim ama artık alıştık eşim beni sakinleştiriyor telkin ediyor baya psikolog gibi. takmiyor gibi duruyor ama ister istemez takiyordur oda bana belli etmiyor.

Eşlerden kimsenin kimseyi suçlamaması lazım aslında yanlış yapıyoruz ama işte o anki üzüntüyle insan çatacak yer arıyor herhalde. Eşim bana göre daha olgundur aslında genelde napalım, diğer ay bi daha deneriz diye düşünüyor ben sıçrıyorum regl olunca onaşimdi o da zamanla bana benzedi ama körle ytan şaşı kalkar misali o da başladı neden olmuyor demeye artık

Sen herifi psikolog etmişsin zaten benimki de alışmış artık adet bittikten sonra diyor aşkım maraton tekrar başlıyor o da alıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…