- 9 Ekim 2019
- 1.864
- 3.069
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.401
Kız bı hamile kalam da ben kendimden şüpheliyim adama verir miyim artık bilememHahaa o değl de artk çocuk olsa bile ilişkiden sonra otomatikman kalkacak ayaklar hepimizin öyle bi alışmışız ki
Benimki lerde kendisi kalkıyor çocuk oldukdan sonra nasıl olur acabaHahaa o değl de artk çocuk olsa bile ilişkiden sonra otomatikman kalkacak ayaklar hepimizin öyle bi alışmışız ki
Gel gel adamları cekistiriyoruxKızlarr bende bi gece kuşuyum artık napıyorsunuz
Olmuyor olmuyorrrrHemen cocuk yap
Hoşgeldin canim gel sohbet ediyoruz azcik dedikoduKızlarr bende bi gece kuşuyum artık napıyorsunuz
Hello kuzuKızlarr bende bi gece kuşuyum artık napıyorsunuz
Alışkanlık olmuş artık napcanBenimki lerde kendisi kalkıyor çocuk oldukdan sonra nasıl olur acabaadet gunu yaklaşınca olduğunda eşim kaldirma diyor ben kaldiriyorm
İnancımız hiç bitmeyecek inşallahOlmuyor olmuyorrrrama yapacam eminim ben o çocuğu yapacam allahin izniyle
Erkeklerde doguruyor simdi cozümu var isterse denesin bi gorelimBen kadın olsaydım diyor kirkere doğurmuştum diyor ya valla
Olucak olucakOlmuyor olmuyorrrrama yapacam eminim ben o çocuğu yapacam allahin izniyle
Höhh ya10 ay da baya fazlaymış kafayı yemiştir adamKız bı hamile kalam da ben kendimden şüpheliyim adama verir miyim artık bilemembenim komşum 10 ay vermemiş adama ilk cocugunda
Ayyy yokkk istemem ben onun nazını çekemem yok midesi bulanır yok canı birsey çeker maz allahErkeklerde doguruyor simdi cozümu var isterse denesin bi gorelim
Gel gel adamları cekistiriyorux
Hoşgeldin canim gel sohbet ediyoruz azcik dedikodu
Allah sizi yaaHello kuzudedikodu yapiyoz
Senden ötürü olmuyor de geçEşlerden kimsenin kimseyi suçlamaması lazım aslında yanlış yapıyoruz ama işte o anki üzüntüyle insan çatacak yer arıyor herhalde. Eşim bana göre daha olgundur aslında genelde napalım, diğer ay bi daha deneriz diye düşünüyor ben sıçrıyorum regl olunca onaşimdi o da zamanla bana benzedi ama körle ytan şaşı kalkar misali o da başladı neden olmuyor demeye artık
KocalarAllah sizi yaa
Kocalar ve koca tarafı mı dedikodu konumuz
Haha yok kocalar ve biz kadınlardan çok şey beklemeleriAllah sizi yaa
Kocalar ve koca tarafı mı dedikodu konumuz
Öyle şeyler söyleme kızErkeklerde doguruyor simdi cozümu var isterse denesin bi gorelim
Aman 12 sene cekmişsin 9 ay mı cekemiycenAyyy yokkk istemem ben onun nazını çekemem yok midesi bulanır yok canı birsey çeker maz allah
Ben ona öyle diyorım o da bana sendendir diyo böyle gidiyor işte bakalm nolcak akıbetimizSenden ötürü olmuyor de geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?