- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.421
Yapsın işte hazir kizin vücudu bozulmaz en azimdanÖyle şeyler söyleme kızKumsallltanem ki brn yapayım da gör der gider yapar inadına
Kiz o çocuk dogurcam diye ankarayi ayağa kaldırdı sen ne diyonnnnAman 12 sene cekmişsin 9 ay mı cekemiycen
Kız burda en şanslı kişilerden biriyiz koca konusunda sen ne dedikodusunu yapıyosun adamcağızınKocalar
ay valla bende eşitlikçiyim o konudaHaha yok kocalar ve biz kadınlardan çok şey beklemeleri
İnsallah tez vakitte olurda biter bu kavgalarBen ona öyle diyorım o da bana sendendir diyo böyle gidiyor işte bakalm nolcak akıbetimiz
Sordum dedi istiyordu da diyordum istemiyorum yaa ne yapacan zorla mı edecen deyip kavga ediyomusHöhh ya10 ay da baya fazlaymış kafayı yemiştir adam
Ahhahaha adam doguruyormu birdeÖyle şeyler söyleme kızKumsallltanem ki brn yapayım da gör der gider yapar inadına
O zaman hamile olursa sen terk et ankarayi dogurduktan sonra haber ver geleyim ben eve deKiz o çocuk dogurcam diye ankarayi ayağa kaldırdı sen ne diyonnnnçekemem
Kız burda en şanslı kişilerden biriyiz koca konusunda sen ne dedikodusunu yapıyosun adamcağızın
ay valla bende eşitlikçiyim o konudabenim eşim çok yardımcıdır ama hakkını yemeyim
O da doğruYapsın işte hazir kizin vücudu bozulmaz en azimdan
Kocalarimizin gıybetini yapiyoz gel sendeKızlarr bende bi gece kuşuyum artık napıyorsunuz
Haha bakma ben de çekiştiriyorum ama bi bebek konusunda tartışıyoruz olmayınca üzüldüğümüzden o kdrKız burda en şanslı kişilerden biriyiz koca konusunda sen ne dedikodusunu yapıyosun adamcağızın
ay valla bende eşitlikçiyim o konudabenim eşim çok yardımcıdır ama hakkını yemeyim
Jahahahjj yaaa yazık adam kaç saat çalışıyor azıcıkta oyun oynasın
Oyun değiştirdi kiz,Jahahahjj yaaa yazık adam kaç saat çalışıyor azıcıkta oyun oynasınhem birlikte oynuyoduj pubg
En iyi benim eşimin dedikodusu yapılır ozmn tam bir odun olduğu için düşüncesiz saygısızKız burda en şanslı kişilerden biriyiz koca konusunda sen ne dedikodusunu yapıyosun adamcağızın
O kadar kalmayı becermis daha eli degmisken dogursun daAhhahaha adam doguruyormu birde
Ayyy hele sennnKocalarimizin gıybetini yapiyoz gel sende
Bebek konusunda öyle yaa doğru diyosun, bana diyo ki hani banyo testlerle dolmamış bu ayHaha bakma ben de çekiştiriyorum ama bi bebek konusunda tartışıyoruz olmayınca üzüldüğümüzden o kdryoksa melek gibi adam ya benim gibi birini çekiyorsa zaten kesin cennetlik
Tövbe tövbeO kadar kalmayı becermis daha eli degmisken dogursun da
Call of duty ye mi geçti oda pubg gibi bi oyun çıkarmış daha güzelmiş hattaOyun değiştirdi kiz,
O zaman tamam konumuz seninkocan anlat bacımEn iyi benim eşimin dedikodusu yapılır ozmn tam bir odun olduğu için düşüncesiz saygısız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?