Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız burda en şanslı kişilerden biriyiz koca konusunda sen ne dedikodusunu yapıyosun adamcağızın

ay valla bende eşitlikçiyim o konuda benim eşim çok yardımcıdır ama hakkını yemeyim

Büşra bakkk, adam seyapmaya hayir demiyo ama oyunada yok demiyo

Kız burda en şanslı kişilerden biriyiz koca konusunda sen ne dedikodusunu yapıyosun adamcağızın

ay valla bende eşitlikçiyim o konuda benim eşim çok yardımcıdır ama hakkını yemeyim
Haha bakma ben de çekiştiriyorum ama bi bebek konusunda tartışıyoruz olmayınca üzüldüğümüzden o kdr yoksa melek gibi adam ya benim gibi birini çekiyorsa zaten kesin cennetlik

En iyi benim eşimin dedikodusu yapılır ozmn tam bir odun olduğu için düşüncesiz saygısız

Kocalarimizin gıybetini yapiyoz gel sende
Ayyy hele sennn
Kız senin kocan melek gibi
Haha bakma ben de çekiştiriyorum ama bi bebek konusunda tartışıyoruz olmayınca üzüldüğümüzden o kdr yoksa melek gibi adam ya benim gibi birini çekiyorsa zaten kesin cennetlik
Bebek konusunda öyle yaa doğru diyosun, bana diyo ki hani banyo testlerle dolmamış bu ay ben hepsini diziyordum bu ay yapmadım hiç ovulasyon falan onlara göre ne var ya

B BUSR4 kuzu baksana ilk defa 2 gun net pik görüyorum 1. Dun 2. Bugun oglen 3. Eve gelince tekrar yaptim hatırlıyorsan benim pik olurdu ertesi ikisi ayni koyulukda sonra silinirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…