- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.794
- 373
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.441
İyi yapmışsın cnm sal bi de bakalm bi de böyle deneAyyy hele sennn
Kız senin kocan melek gibi
Bebek konusunda öyle yaa doğru diyosun, bana diyo ki hani banyo testlerle dolmamış bu ayben hepsini diziyordum bu ay yapmadım hiç ovulasyon falan onlara göre ne var ya
Benimki de öyledir ben bağırır çağırırım o susar susdugu için deli olurum kalkar yürüyüş yapmaya gider o beni cekiyo vallahi oyyy olem ben onaHaha bakma ben de çekiştiriyorum ama bi bebek konusunda tartışıyoruz olmayınca üzüldüğümüzden o kdryoksa melek gibi adam ya benim gibi birini çekiyorsa zaten kesin cennetlik
Evet kuzum benimki silikleşti meselaaEki Görüntüle 2569237
B BUSR4 kuzu baksana ilk defa 2 gun net pik görüyorum1. Dun 2. Bugun oglen 3. Eve gelince tekrar yaptim hatırlıyorsan benim pik olurdu ertesi ikisi ayni koyulukda sonra silinirdi
Yok kiz arena of world mu neyse oyle bisi,Call of duty ye mi geçti oda pubg gibi bi oyun çıkarmış daha güzelmiş hatta
O zaman tamam konumuz seninkocan anlat bacım
1 yildir deniyorduk canim benim esimde problem vardi 2 ay ilac kullandi bu ayda 2. ayiydi oldu insallah.İnan kuzum. İnan biz onu göremiyoruz nezmn dır istiyorsun kullandığın birsey varmiydi canim benim
Ben bisey demedim kız zaten kocama kusur bulamadim bebek olmamasi mevzusundaAyyy hele sennn
Kız senin kocan melek gibi
Bebek konusunda öyle yaa doğru diyosun, bana diyo ki hani banyo testlerle dolmamış bu ayben hepsini diziyordum bu ay yapmadım hiç ovulasyon falan onlara göre ne var ya
Bakalım böyle nasıl olcak hiç umudum kalmadı ama olsunİyi yapmışsın cnm sal bi de bakalm bi de böyle dene ☺☺
Benimkide bu ay oyle oldu canım geçen ay bir gün pik oldu ama ne fayda gitti yumurtalarımEki Görüntüle 2569237
B BUSR4 kuzu baksana ilk defa 2 gun net pik görüyorum1. Dun 2. Bugun oglen 3. Eve gelince tekrar yaptim hatırlıyorsan benim pik olurdu ertesi ikisi ayni koyulukda sonra silinirdi
Insallah kuzuEvet kuzum benimki silikleşti meselaa
Kaliteli bi yımırta oluyor demek ki senin bu ay
Heh tamam kocalarımızın dedikodusu deyince adamcağıza laf ediyosun sandımBen bisey demedim kız zaten kocama kusur bulamadim bebek olmamasi mevzusunda
Hahaha insan bide ağız tadıyla bi kavga etmek istiyor dmiBenimki de öyledir ben bağırır çağırırım o susar susdugu için deli olurum kalkar yürüyüş yapmaya gider o beni cekiyo vallahi oyyy olem ben ona
Hayıt etki etmiştir kuzum ayy hadi bakim yaa tutsun artık bizimdeInsallah kuzuilac kullandim bide hayitta aliyom sanirim onlardan böyle iyi oldu diyr düşünüyorum
Masallah kuzum ne güzel allah tamamına erdirsin ins kucağına almayıda nasip etsin kuzum çok sevindim1 yildir deniyorduk canim benim esimde problem vardi 2 ay ilac kullandi bu ayda 2. ayiydi oldu insallah.
Aaaa öyle demek için daha çok çok erken senin için cnmBakalım böyle nasıl olcak hiç umudum kalmadı ama olsun
Ilacla normale döner kuzum endişe etme
Ben hayit kulaniyom sendr clife ondada hayit var boyle olunca yumurta iyice gelisip catliyomus daha kaliteli oluyomusBenimkide bu ay oyle oldu canım geçen ay bir gün pik oldu ama ne fayda gitti yumurtalarım
Ay onu bilmiyorum oda eksik kalsın boşver onlar oynasınYok kiz arena of world mu neyse oyle bisi,
cok tesekkur ederim darisi isteyen herkese hepinize olsun insallah.Masallah kuzum ne güzel allah tamamına erdirsin ins kucağına almayıda nasip etsin kuzum çok sevindim
Ay ne biliyim iş meselelerinde de her şey üst üste gelince hiç umudum kalmadıAaaa öyle demek için daha çok çok erken senin için cnm☺☺
Yok ben kocamin giybetini edecek bisey bulamadimHeh tamam kocalarımızın dedikodusu deyince adamcağıza laf ediyosun sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?