Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haha bakma ben de çekiştiriyorum ama bi bebek konusunda tartışıyoruz olmayınca üzüldüğümüzden o kdr yoksa melek gibi adam ya benim gibi birini çekiyorsa zaten kesin cennetlik
Benimki de öyledir ben bağırır çağırırım o susar susdugu için deli olurum kalkar yürüyüş yapmaya gider o beni cekiyo vallahi oyyy olem ben ona

Ayyy hele sennn
Kız senin kocan melek gibi

Bebek konusunda öyle yaa doğru diyosun, bana diyo ki hani banyo testlerle dolmamış bu ay ben hepsini diziyordum bu ay yapmadım hiç ovulasyon falan onlara göre ne var ya
Ben bisey demedim kız zaten kocama kusur bulamadim bebek olmamasi mevzusunda

Benimki de öyledir ben bağırır çağırırım o susar susdugu için deli olurum kalkar yürüyüş yapmaya gider o beni cekiyo vallahi oyyy olem ben ona
Hahaha insan bide ağız tadıyla bi kavga etmek istiyor dmi Benmki aşırı sakin bazen ya, kavga etme isteğm bile kursağımda kalıyor mecbur susuyorum

Benimkide bu ay oyle oldu canım geçen ay bir gün pik oldu ama ne fayda gitti yumurtalarım
Ben hayit kulaniyom sendr clife ondada hayit var boyle olunca yumurta iyice gelisip catliyomus daha kaliteli oluyomus ikimizinde oyle oldu sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…