- 16 Kasım 2019
- 1.384
- 1.981
- 48
- 29
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.461
Iyi kuzum ilacini kulanirsin duzenli düşer insallahbenimde prolaktin yuksek cikti ilac verdi
E yani düşünsene sen o kadar kavga edecem diye kendini yirtiyorsun onun tininda değil dehşet vericiHahaha insan bide ağız tadıyla bi kavga etmek istiyor dmiBenmki aşırı sakin bazen ya, kavga etme isteğm bile kursağımda kalıyor mecbur susuyorum
Olabilir kuzum hormonum dusmediyer zor daha bu ay pek sanmam bidahaki aya duserse insallahHayıt etki etmiştir kuzum ayy hadi bakim yaa tutsun artık bizimde
Bende sildimAy onu bilmiyorum oda eksik kalsın boşver onlar oynasın
Ben pubg sildim geçenlerde telefon kafayı yiyordu
Evet canım ama bu ay üzüldüğüm kadar hiç uzulmemistim bide 3 tüp bebek e bu kadar üzülmüştümBen hayit kulaniyom sendr clife ondada hayit var boyle olunca yumurta iyice gelisip catliyomus daha kaliteli oluyomusikimizinde oyle oldu sanirim
İlaçla düşüyor kuzum
Agnucaston iyi geliyor ama benim tüpler sakat oldugu icin işe yaramadi galibaBen hayit kulaniyom sendr clife ondada hayit var boyle olunca yumurta iyice gelisip catliyomus daha kaliteli oluyomusikimizinde oyle oldu sanirim
Kesinlikle sinir bozucu yaE yani düşünsene sen o kadar kavga edecem diye kendini yirtiyorsun onun tininda değil dehşet verici
Aynen öyle yok valla maşallahYok ben kocamin giybetini edecek bisey bulamadim
Bir gün gaza gelip indirecek olursam senide gaza getiririm oynarızOlabilir kuzum hormonum dusmediyer zor daha bu ay pek sanmam bidahaki aya duserse insallah
Bende sildimoynamıyorum artik zaten
Aynn kuzum dostinex verdi nalet yan etkisi cok var.. Incirden sanmam kuzu ya 3 4 gun yedim sadeceinşallah kuzumProlaktin yüksekliğine dostinex veriyolar o hemen düzene sokuyomuş, incir yemiştin sen bi ara ondan yüksek çıkmış olabilir kuzum
Uzulme kiz olcagi varsa tek iliski bile yetiyo bosver ben hic inanmiyom. Oyle ayi dolu dolu geçirince olcagina olcagi varsa diyorum hepEvet canım ama bu ay üzüldüğüm kadar hiç uzulmemistim bide 3 tüp bebek e bu kadar üzülmüştüm
Gözün aydın canim hayırlı olsun Allah saglikli hamilelik nasip etsincok tesekkur ederim darisi isteyen herkese hepinize olsun insallah.
Aynn bencede ondan oldu duzenli hergun ictim adetten beriAgnucaston iyi geliyor ama benim tüpler sakat oldugu icin işe yaramadi galiba
Bi alo demen yeterli bebekAynen öyle yok valla maşallah
Bir gün gaza gelip indirecek olursam senide gaza getiririm oynarız
Aynn kuzum dostinex verdi nalet yan etkisi cok var.. Incirden sanmam kuzu ya 3 4 gun yedim sadece
Uzulme kiz olcagi varsa tek iliski bile yetiyo bosver ben hic inanmiyom. Oyle ayi dolu dolu geçirince olcagina olcagi varsa diyorum hep
Hahhaaa aynı benKesinlikle sinir bozucu yabu sefer de niye cvp vermiyosun diye carlıyorum
Aynen canım bende inanmıyorum gerçekten rabbim vermek istedikden sonra kuzum tekde yeterAynn kuzum dostinex verdi nalet yan etkisi cok var.. Incirden sanmam kuzu ya 3 4 gun yedim sadece
Uzulme kiz olcagi varsa tek iliski bile yetiyo bosver ben hic inanmiyom. Oyle ayi dolu dolu geçirince olcagina olcagi varsa diyorum hep
Ben kendimi zor çektim pung de valla yoksa kafayı yiyecktimAynn bencede ondan oldu duzenli hergun ictim adetten beri
Bi alo demen yeterli bebek
Mide bulantisi bas dönmesi siddetli bas agrisiaaa nasıl yan etkisi inşallah biran önce düzelir kuzum
Aynen oyle kuzumAynen canım bende inanmıyorum gerçekten rabbim vermek istedikden sonra kuzum tekde yeter
Valla aklında bebek fikri bile olmayan tek ilişki yaşayan insanlar da nasıl kolay kalıyorlar ona hayret ederim hep, isteyenin uğraşanın da olmazAynen canım bende inanmıyorum gerçekten rabbim vermek istedikden sonra kuzum tekde yeter
Benimde hamile kalacağim yok gibi bu gidişle bende oyunlara vereyim bari kendimiAynn bencede ondan oldu duzenli hergun ictim adetten beri
Bi alo demen yeterli bebek
Bende bagimlilik yaptı sildim zatenBen kendimi zor çektim pung de valla yoksa kafayı yiyecktim
Orası öyle ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım kulun cabalamasi lazımAynen canım bende inanmıyorum gerçekten rabbim vermek istedikden sonra kuzum tekde yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?