Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahaha insan bide ağız tadıyla bi kavga etmek istiyor dmi Benmki aşırı sakin bazen ya, kavga etme isteğm bile kursağımda kalıyor mecbur susuyorum
E yani düşünsene sen o kadar kavga edecem diye kendini yirtiyorsun onun tininda değil dehşet verici

Hayıt etki etmiştir kuzum ayy hadi bakim yaa tutsun artık bizimde
Olabilir kuzum hormonum dusmediyer zor daha bu ay pek sanmam bidahaki aya duserse insallah
Ay onu bilmiyorum oda eksik kalsın boşver onlar oynasın
Ben pubg sildim geçenlerde telefon kafayı yiyordu
Bende sildim oynamıyorum artik zaten

inşallah kuzum Prolaktin yüksekliğine dostinex veriyolar o hemen düzene sokuyomuş, incir yemiştin sen bi ara ondan yüksek çıkmış olabilir kuzum
Aynn kuzum dostinex verdi nalet yan etkisi cok var.. Incirden sanmam kuzu ya 3 4 gun yedim sadece
Evet canım ama bu ay üzüldüğüm kadar hiç uzulmemistim bide 3 tüp bebek e bu kadar üzülmüştüm
Uzulme kiz olcagi varsa tek iliski bile yetiyo bosver ben hic inanmiyom. Oyle ayi dolu dolu geçirince olcagina olcagi varsa diyorum hep

Aynn kuzum dostinex verdi nalet yan etkisi cok var.. Incirden sanmam kuzu ya 3 4 gun yedim sadece

Uzulme kiz olcagi varsa tek iliski bile yetiyo bosver ben hic inanmiyom. Oyle ayi dolu dolu geçirince olcagina olcagi varsa diyorum hep

aaa nasıl yan etkisi inşallah biran önce düzelir kuzum

Aynen canım bende inanmıyorum gerçekten rabbim vermek istedikden sonra kuzum tekde yeter

Aynen canım bende inanmıyorum gerçekten rabbim vermek istedikden sonra kuzum tekde yeter
Valla aklında bebek fikri bile olmayan tek ilişki yaşayan insanlar da nasıl kolay kalıyorlar ona hayret ederim hep, isteyenin uğraşanın da olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…