Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla aklında bebek fikri bile olmayan tek ilişki yaşayan insanlar da nasıl kolay kalıyorlar ona hayret ederim hep, isteyenin uğraşanın da olmaz
Kizuc ay önce ablam hamile kaldı tek iliski ile gitti aldırdı ya tek oldu diyor nasıl tutun hemen diye kızıyordu

Oynuyordum kuzum eşime inat indirmiştim ondan çok ben oynadım sonra sildim yemek bile yemiyordum
Cidden öyle bi bağımlılığı var hele kazandıkça oynayası geliyor insanın ben rüyamda silahlarla geziyordum nişan falan alıyordum 6x dürbün aranıyordum etrafımda baktım kafa gidiyor sildim

Benim annem de bana ilk seferde kalmış ama kızında hiç iş yok çekmemiş
Aynen benim annemde öyle yaa, ama yumurtalık genlerimizi anneden alıyormuşuz anne doğurgansa bizde genelde doğurgan oluyormuşuz, niye hala olmuyor anlamıyorum ama

Cidden öyle bi bağımlılığı var hele kazandıkça oynayası geliyor insanın ben rüyamda silahlarla geziyordum nişan falan alıyordum 6x dürbün aranıyordum etrafımda baktım kafa gidiyor sildim
Aynen bende öyle sabaha kadar top tüfek savaş yapıyordum

Aynen benim annemde öyle yaa, ama yumurtalık genlerimizi anneden alıyormuşuz anne doğurgansa bizde genelde doğurgan oluyormuşuz, niye hala olmuyor anlamıyorum ama
Valla zamanla mı alakalıdır öyle bi zaman ki kimse kolay kalamıyor artık annelerimizin zamanındaki gibi yiyeceklerden midir nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…