- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.481
Öyle valla ya, artık konulara çok bakamıyorum forumda ama devam ediyordur tek seferde kalanlarValla aklında bebek fikri bile olmayan tek ilişki yaşayan insanlar da nasıl kolay kalıyorlar ona hayret ederim hep, isteyenin uğraşanın da olmaz
Benimde hamile kalacağim yok gibi bu gidişle bende oyunlara vereyim bari kendimi
Kızzzz sende mi oynuyordun bi gün indirirsem seni de gaza getiririm üçlü oynarız didoş sen benBen kendimi zor çektim pung de valla yoksa kafayı yiyecktim
Ben onları direk okumadan geçiyorum artıkÖyle valla ya, artık konulara çok bakamıyorum forumda ama devam ediyordur tek seferde kalanlar
Lütfen onlara tek seferde deme büşra onlar istemeyip kazara hamile kalanlarÖyle valla ya, artık konulara çok bakamıyorum forumda ama devam ediyordur tek seferde kalanlar
Kizuc ay önce ablam hamile kaldı tek iliski ile gitti aldırdı ya tek oldu diyor nasıl tutun hemen diye kızıyorduValla aklında bebek fikri bile olmayan tek ilişki yaşayan insanlar da nasıl kolay kalıyorlar ona hayret ederim hep, isteyenin uğraşanın da olmaz
Aynenn doya doya moda başladı şmdi ona bakıyorum, yemekteyiziydi vs ohoo istemediğin kdrTv izle biton program var
En güzeli vallaBen onları direk okumadan geçiyorum artık
Ahahsjjs doğru ya bide çift çizgi olupta sizce çizgi var mı diyenler vardı onlarda yerli yerinde duruyorlar dimiLütfen onlara tek seferde deme büşra onlar istemeyip kazara hamile kalanlar
Bı de dizilerde filmlerde tecavüze uğrayıp klanlar varLütfen onlara tek seferde deme büşra onlar istemeyip kazara hamile kalanlar
Oynuyordum kuzum eşime inat indirmiştim ondan çok ben oynadım sonra sildim yemek bile yemiyordumKızzzz sende mi oynuyordun bi gün indirirsem seni de gaza getiririm üçlü oynarız didoş sen ben
Dünya hiç adil degil valla biz bi yerlerimizi yırtiyoz olsun diye istemeyenin olup bide ona kiyıyor yaKizuc ay önce ablam hamile kaldı tek iliski ile gitti aldırdı ya tek oldu diyor nasıl tutun hemen diye kızıyordu
Benim annem de bana ilk seferde kalmış ama kızında hiç iş yok çekmemişKizuc ay önce ablam hamile kaldı tek iliski ile gitti aldırdı ya tek oldu diyor nasıl tutun hemen diye kızıyordu
Cidden öyle bi bağımlılığı var hele kazandıkça oynayası geliyor insanınOynuyordum kuzum eşime inat indirmiştim ondan çok ben oynadım sonra sildim yemek bile yemiyordum
Aynen benim annemde öyle yaa, ama yumurtalık genlerimizi anneden alıyormuşuz anne doğurgansa bizde genelde doğurgan oluyormuşuz, niye hala olmuyor anlamıyorum amaBenim annem de bana ilk seferde kalmış ama kızında hiç iş yok çekmemiş
Aynen canım ama onun durumu çok farklı ablamin eşi ceza evinde şimdi eş görüşleri oluyor ya 3 ayda bir kere aldırmak zorunda kaldıDünya hiç adil degil valla biz bi yerlerimizi yırtiyoz olsun diye istemeyenin olup bide ona kiyıyor ya
Aynen bende öyle sabaha kadar top tüfek savaş yapıyordumCidden öyle bi bağımlılığı var hele kazandıkça oynayası geliyor insanınben rüyamda silahlarla geziyordum nişan falan alıyordum 6x dürbün aranıyordum etrafımda baktım kafa gidiyor sildim
Ayy sesli güldüm yaaBı de dizilerde filmlerde tecavüze uğrayıp klanlar var
Evde oldummu bende oyle,Aynenn doya doya moda başladı şmdi ona bakıyorum, yemekteyiziydi vs ohoo istemediğin kdr
Canımm resmen var belliEki Görüntüle 2569224 kizlar var demi
Valla zamanla mı alakalıdır öyle bi zaman ki kimse kolay kalamıyor artık annelerimizin zamanındaki gibi yiyeceklerden midir nedirAynen benim annemde öyle yaa, ama yumurtalık genlerimizi anneden alıyormuşuz anne doğurgansa bizde genelde doğurgan oluyormuşuz, niye hala olmuyor anlamıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?