Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy sesli güldüm yaa ama gerçek hayattada var nasıl denk geliyorsa yumurtlamaya tövbe yarabbim ya günaha giriyom
Aaaa bı de ilk gece hamile kaldım diyen var onları da anmadan geçmeyelim ulan ben o gece öyle bı acı hissettim kj adamı üstümden atmışım nasıl devam edip hamile kalmislar en çok onları merak ediyorum

Aynen canım ama onun durumu çok farklı ablamin eşi ceza evinde şimdi eş görüşleri oluyor ya 3 ayda bir kere aldırmak zorunda kaldı
Sadece senin ablan icin demiyorum kuzum ben mesela benim annem ben dogduktan sonra 3 kere kürtaj olmuş hic bi sebep yokken daha zamani degil diye sonra tekrar hamile kaldı ben 5. Siniftayken oda sorunlu oldu doktor dogumda ya sen ölursün yada bebek demiş bünyen hamileligi kaldirmaz artik demis onuda aldirdılar ben tekim işte kardeşim falan yok

Valla zamanla mı alakalıdır öyle bi zaman ki kimse kolay kalamıyor artık annelerimizin zamanındaki gibi yiyeceklerden midir nedir
Anneme en çok benzeyen ben ama üç kız kardeşiz ikisinin çocuğu var benim yok birtek dogurganligim çekemem is anneme

Teksin sen ya işte kuzum ne deyimki valla aldırdı üç taneye sonra istedi kendi canından olacakdi

Insallah kuzum
Evde olmak gibisi yok butun gum göt büyütmek istyiorum
Valla yabancı dizilerimi izliyorum, kitap okuyorum evim hep tertemiz ve düzenli. Diyorum Allahım ne güzel şeymiş evde olmak sende gebe kalda bir an önce geç eve ohh mis valla kuzum

Aaaa bı de ilk gece hamile kaldım diyen var onları da anmadan geçmeyelim ulan ben o gece öyle bı acı hissettim kj adamı üstümden atmışım nasıl devam edip hamile kalmislar en çok onları merak ediyorum
İlk zamanlar ben de üstümden atıyodum canım yanıyor diye hahahaha

Ay yok ben normal hayattan koparim falan kalsın candy crush neyime yetmez
Tv oyundan daha iyi benim icin tabi ben dogru durust tv izleyemedigim icin
Valla yabancı dizilerimi izliyorum, kitap okuyorum evim hep tertemiz ve düzenli. Diyorum Allahım ne güzel şeymiş evde olmak sende gebe kalda bir an önce geç eve ohh mis valla kuzum
Insallah kuzucum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…