- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.501
Evde olmak mükemmel ya eğer inşallah hamile kalabilirsem bu dönemde, dava sonuçlanana kadar doğururum mis gibiEvde oldummu bende oyle,bayılıyorum artik hamile kalip evde kalmak istyiorum
Aaaa bı de ilk gece hamile kaldım diyen varAyy sesli güldüm yaaama gerçek hayattada var nasıl denk geliyorsa yumurtlamaya tövbe yarabbim ya günaha giriyom
Bende öyle düşünüyorum kuzum ya yediğimiz içtiğimiz yaşam tarzımız vs. Bide işte nasip kısmet..Valla zamanla mı alakalıdır öyle bi zaman ki kimse kolay kalamıyor artık annelerimizin zamanındaki gibi yiyeceklerden midir nedir
Hahaha Aynı şey bana da saçma geliyor ya diziler komedi zaten tek seferde hoop hamile hemen herkes, çünkü çok kolay birşey hamile kalmakBı de dizilerde filmlerde tecavüze uğrayıp klanlar var
Sadece senin ablan icin demiyorum kuzum ben mesela benim annem ben dogduktan sonra 3 kere kürtaj olmuş hic bi sebep yokken daha zamani degil diye sonra tekrar hamile kaldı ben 5. Siniftayken oda sorunlu oldu doktor dogumda ya sen ölursün yada bebek demiş bünyen hamileligi kaldirmaz artik demis onuda aldirdılar ben tekim işte kardeşim falan yokAynen canım ama onun durumu çok farklı ablamin eşi ceza evinde şimdi eş görüşleri oluyor ya 3 ayda bir kere aldırmak zorunda kaldı
Anneme en çok benzeyen ben ama üç kız kardeşiz ikisinin çocuğu var benim yok birtek dogurganligim çekemem is annemeValla zamanla mı alakalıdır öyle bi zaman ki kimse kolay kalamıyor artık annelerimizin zamanındaki gibi yiyeceklerden midir nedir
Senin de olur inşallah en kısa zamanda cnmAnneme en çok benzeyen ben ama üç kız kardeşiz ikisinin çocuğu var benim yok birtek dogurganligim çekemem is anneme
Insallah kuzumEvde olmak mükemmel ya eğer inşallah hamile kalabilirsem bu dönemde, dava sonuçlanana kadar doğururum mis gibiçalışırken zor çünkü
Ay yok ben normal hayattan koparim falan kalsın candy crush neyime yetmezTv izle biton program var
Teksin sen ya işte kuzum ne deyimki valla aldırdı üç taneye sonra istedi kendi canından olacakdiSadece senin ablan icin demiyorum kuzum ben mesela benim annem ben dogduktan sonra 3 kere kürtaj olmuş hic bi sebep yokken daha zamani degil diye sonra tekrar hamile kaldı ben 5. Siniftayken oda sorunlu oldu doktor dogumda ya sen ölursün yada bebek demiş bünyen hamileligi kaldirmaz artik demis onuda aldirdılar ben tekim işte kardeşim falan yok
Valla yabancı dizilerimi izliyorum, kitap okuyorum evim hep tertemiz ve düzenli. Diyorum Allahım ne güzel şeymiş evde olmakInsallah kuzum
Evde olmak gibisi yok butun gum göt büyütmek istyiorum
Hepimizn inşallah canimSenin de olur inşallah en kısa zamanda cnm☺☺
İlk zamanlar ben de üstümden atıyodum canım yanıyor diye hahahahaAaaa bı de ilk gece hamile kaldım diyen varonları da anmadan geçmeyelim ulan ben o gece öyle bı acı hissettim kj adamı üstümden atmışım nasıl devam edip hamile kalmislar en çok onları merak ediyorum
Onu oynayan varmı ya halaAy yok ben normal hayattan koparim falan kalsın candy crush neyime yetmez
Benim görümcem ilk gece kaldı yaAaaa bı de ilk gece hamile kaldım diyen varonları da anmadan geçmeyelim ulan ben o gece öyle bı acı hissettim kj adamı üstümden atmışım nasıl devam edip hamile kalmislar en çok onları merak ediyorum
Ay yok ben normal hayattan koparim falan kalsın candy crush neyime yetmez
Insallah kuzucum.Valla yabancı dizilerimi izliyorum, kitap okuyorum evim hep tertemiz ve düzenli. Diyorum Allahım ne güzel şeymiş evde olmaksende gebe kalda bir an önce geç eve ohh mis valla kuzum
Şu canlarimiz da ne arsız aa acıya acıya sonunda zevk alıyorlarİlk zamanlar ben de üstümden atıyodum canım yanıyor diye hahahaha
Şans kader işte yaaa inanıyorum ben cidden, onun da öyleymiş işte demek ki vakti o zamanmış.Benim görümcem ilk gece kaldı ya
Şu canlarimiz da ne arsız aa acıya acıya sonunda zevk alıyorlar
Yok kuzu ya yalan söylüyordur o kanla nasıl dev ettiler de adam kendini boslttiBenim görümcem ilk gece kaldı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?