Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzu ya yalan söylüyordur o kanla nasıl dev ettiler de adam kendini bosltti
Kız herkesin bünyesi bir degil ben gerdekten çikan kadının coz zevkliymiş dedigini duydum salak millet yusuf yusuf ediyor gerdek deyince bu zevkliymiş diyor bari soyleme dile getirme dünden hazırmiş gibi

Kız herkesin bünyesi bir degil ben gerdekten çikan kadının coz zevkliymiş dedigini duydum salak millet yusuf yusuf ediyor gerdek deyince bu zevkliymiş diyor bari soyleme dile getirme dünden hazırmiş gibi
Anam o yanmış yanmış zor sönmüş ondan

Kızlar adete 7 gün var sağ kasığımda acayip bir ağrı var hatta zaman zaman karnıma vuruyo ağrısı yapışkan yoğun Bi akıntım var 1 haftadır (şüpheli ilişkiden itibaren) enfeksiyon dan şüphelendim ama ilk defa böyle bi ağrı çekiyorum (korunmasız ilişkiden sonra muhakkak enfeksiyon geçiriyorum. O sıvı bana yaramıyor Dr um öyle demişti enfeksiyon yapıyomş bende)

Bizde de ben derim bı sperm yollamayı beceremedin diye o da ben yolluyorum sen yakalamayı bilmiyorsun diyor
Durum bizdede aynı valla. Senin yumurtalar bozuk diyor bana. Bende ona seninkiler hızlı hareket etmeyi bilmiyor diyorum. Dis gebelik gecirdigimde de dedim sunlari bir dogru yere yerlestiremiyorsun dedim. O da bu sefer fazla ittim demekki dedi

Bide herkesten oluk oluk kan gelmiyor, ay beni annem korkuttu denize girme enfeksiyon kapar falan diye, ilkinde biraz kan geldi sonra hiç bişey olmadı bazılarının 2.3. İlişkiye kadar geliyormuş

Ay böyle espriyle tiiye almasak zaten çekilmez bende derim ileri hareketliliği düşük senin spermlerin demek ki diye

Bide herkesten oluk oluk kan gelmiyor, ay beni annem korkuttu denize girme enfeksiyon kapar falan diye, ilkinde biraz kan geldi sonra hiç bişey olmadı bazılarının 2.3. İlişkiye kadar geliyormuş
Örneği benim canım 1 ay boyunca her ilişkide kanamam oldu bir ton

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…