- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.521
Aynen nasıl kıydıda aldirdı bilmiyorum o 3 taneyi yazik ya korunsaymiş o zaman onun gunahı cok buyükTeksin sen ya işte kuzum ne deyimki valla aldırdı üç taneye sonra istedi kendi canından olacakdi
Allah seni yaŞu canlarimiz da ne arsız aa acıya acıya sonunda zevk alıyorlar
Oluyor yaa ilk gece yalan değldir ben de duydum çok, şaka gibi ama var yaniYok kuzu ya yalan söylüyordur o kanla nasıl dev ettiler de adam kendini bosltti
Yok kuzu gözümle görsem inanmamOluyor yaa ilk gece yalan değldir ben de duydum çok, şaka gibi ama var yani
Kız herkesin bünyesi bir degil ben gerdekten çikan kadının coz zevkliymiş dedigini duydumYok kuzu ya yalan söylüyordur o kanla nasıl dev ettiler de adam kendini bosltti
Ne bilim ben korkudan yaprak gibi titredimYok kuzu ya yalan söylüyordur o kanla nasıl dev ettiler de adam kendini bosltti
Anam o yanmış yanmış zor sönmüş ondanKız herkesin bünyesi bir degil ben gerdekten çikan kadının coz zevkliymiş dedigini duydumsalak millet yusuf yusuf ediyor gerdek deyince bu zevkliymiş diyor bari soyleme dile getirme dünden hazırmiş gibi
Hahaha o ne öyle yaa hayatı boyunca o anı beklemişKız herkesin bünyesi bir degil ben gerdekten çikan kadının coz zevkliymiş dedigini duydumsalak millet yusuf yusuf ediyor gerdek deyince bu zevkliymiş diyor bari soyleme dile getirme dünden hazırmiş gibi
Bacım benim ödüm b*kma karıştı korkudan onu görünceNe bilim ben korkudan yaprak gibi titredim
tesekkur ederim canim. bugun 31. gundu yumurtlamadan sonra 16. gundu adetimde 28 29 da falan olurdi 3 gun falan gecmis kabul edilebilir oynuyordu cunku bazn.Canımm resmen var belliHadi hayırlı olsun kuzum güzel haberlerle gel inşallah günün geçmiş mıydı cnm
Benim 1 ay olamadı bile tam kapaliymış orası 1 ay sonra zorla oldu olmadan gidesiceNe bilim ben korkudan yaprak gibi titredim
Durum bizdede aynı valla. Senin yumurtalar bozuk diyor bana. Bende ona seninkiler hızlı hareket etmeyi bilmiyor diyorum. Dis gebelik gecirdigimde de dedim sunlari bir dogru yere yerlestiremiyorsun dedim. O da bu sefer fazla ittim demekki dediBizde de ben derim bı sperm yollamayı beceremedin diye o da ben yolluyorum sen yakalamayı bilmiyorsun diyor
Bide herkesten oluk oluk kan gelmiyor, ay beni annem korkuttu denize girme enfeksiyon kapar falan diye, ilkinde biraz kan geldi sonra hiç bişey olmadı bazılarının 2.3. İlişkiye kadar geliyormuşKız herkesin bünyesi bir degil ben gerdekten çikan kadının coz zevkliymiş dedigini duydumsalak millet yusuf yusuf ediyor gerdek deyince bu zevkliymiş diyor bari soyleme dile getirme dünden hazırmiş gibi
Benim öyle oldu, anca 2-3 den sonraBide herkesten oluk oluk kan gelmiyor, ay beni annem korkuttu denize girme enfeksiyon kapar falan diye, ilkinde biraz kan geldi sonra hiç bişey olmadı bazılarının 2.3. İlişkiye kadar geliyormuş
Ay böyle espriyle tiiye almasak zaten çekilmezDurum bizdede aynı valla. Senin yumurtalar bozuk diyor bana. Bende ona seninkiler hızlı hareket etmeyi bilmiyor diyorum. Dis gebelik gecirdigimde de dedim sunlari bir dogru yere yerlestiremiyorsun dedim. O da bu sefer fazla ittim demekki dedi
Valla öyle diyen bi kadinin ben pek o anı bekleyebildigine inanamam gibi ama neyse günahinı almiyim gece geceHahaha o ne öyle yaa hayatı boyunca o anı beklemiş
Örneği benim canım 1 ay boyunca her ilişkide kanamam oldu bir tonBide herkesten oluk oluk kan gelmiyor, ay beni annem korkuttu denize girme enfeksiyon kapar falan diye, ilkinde biraz kan geldi sonra hiç bişey olmadı bazılarının 2.3. İlişkiye kadar geliyormuş
Olabilir kuzum kiminden hiç gelmiyormuş benim arkadaşımın öyke oldu çok problem yaşadı kızcağızBenim öyle oldu, anca 2-3 den sonra☺esnekti sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?