Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haahhaa sizinki de güzelmiş

Hadi yaa anneminde öyle olmuş bende olmadı, bende diyorum çok abartıyosun diye kadına, olabiliyomuş demek
Oluyo kuzu bende gittim doktora bazı kızlık zarlarinda damar bulunuyor dedi ondan dolayı kanama bir çok ilişki de devam eder dedi öylede oldu zaten

Allah allah yumurtlama desem 1 hafta önce olmuş olması lazım, enfeksiyonsa çok kötü kokuyordur ama canım koku var mı

Allah allah yumurtlama desem 1 hafta önce olmuş olması lazım, enfeksiyonsa çok kötü kokuyordur ama canım koku var mı
Koku yok kuzum şimdi wc den geldim iç çamaşırımda leke gördüm açık kahve rengi ne olabilir ki bu ay gebelik çok zor yerleşme kanaması sanmam

Koku yok kuzum şimdi wc den geldim iç çamaşırımda leke gördüm açık kahve rengi ne olabilir ki bu ay gebelik çok zor yerleşme kanaması sanmam
Ama tamda yerleşme kanaması için uygun günler, döllenmiş yumurta 5-7 gün içinde yerleşiyor rahime, neden zor canım ilişki sıklığı nasıldı bu ay

Ama tamda yerleşme kanaması için uygun günler, döllenmiş yumurta 5-7 gün içinde yerleşiyor rahime, neden zor canım ilişki sıklığı nasıldı bu ay
Tek sefer ilişki oldu ondada afedersin banyoda oldu yıkandm çıktm olur mu ki hiç ihtimal vermiyorum ama nasip yinede. Bide akıntıyla gelmiş kahverengimsi peçeteye gelmedi silince anlamadm

Aslında bizimkinin yüksek yüzde 60 doktor eşime sonuçların çok iyi dedi de laf söylemem lazım sonuçta
Bizde de ikimizin tüm değerleri normal ama işte espri amaçlı o diyor senin yumurtan spermlerden kaçıyorsa ben napıyım ben diyorum bi yumurtayı bulamıyor senin spermlerin halbüki yumurta sinyal gönderiyor daha napcak acabaa diye

Çok kötüydü canım valla olur olmaz lavaboya gittim çeşme akar gibi kan gitti gözümün onunden gitmedi bi süre benim çok zordu ya neler yaşamışım dertlendim yine
Ahh ne çekmişsin yildem geçti gitti şimdi sadece zevki kaldı
Tek sefer ilişki oldu ondada afedersin banyoda oldu yıkandm çıktm olur mu ki hiç ihtimal vermiyorum ama nasip yinede. Bide akıntıyla gelmiş kahverengimsi peçeteye gelmedi silince anlamadm
Kuzum olacağı varsa olur valla 7 gün önceden kahverengi leke görenlerin hepsi gebe çıktı bizim grupta

Kuzum olacağı varsa olur valla 7 gün önceden kahverengi leke görenlerin hepsi gebe çıktı bizim grupta
Çok şükür canım o yüzden arsız canlarımız varmış diyom ya

Ayy inşallah kuzum keşke olsa çok üzülmüştüm bu ay misafir çok oldu kayınvalidemlerdeydik sürekli ilişki olmadı diye tutsa ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…