- 9 Ekim 2019
- 1.864
- 3.069
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.541
Haahhaa sizinki de güzelmişDurum bizdede aynı valla. Senin yumurtalar bozuk diyor bana. Bende ona seninkiler hızlı hareket etmeyi bilmiyor diyorum. Dis gebelik gecirdigimde de dedim sunlari bir dogru yere yerlestiremiyorsun dedim. O da bu sefer fazla ittim demekki dedi
Hadi yaa anneminde öyle olmuş bende olmadı, bende diyorum çok abartıyosun diye kadına, olabiliyomuş demekÖrneği benim canım 1 ay boyunca her ilişkide kanamam oldu bir ton
AhhahahaBacım benim ödüm b*kma karıştı korkudan onu görünce
Aman tanrımmı dedinBacım benim ödüm b*kma karıştı korkudan onu görünce
Amin bacım cümlemiziAhhahahaallahda seni güldürsün Yildem
Oluyo kuzu bende gittim doktora bazı kızlık zarlarinda damar bulunuyor dedi ondan dolayı kanama bir çok ilişki de devam eder dedi öylede oldu zatenHadi yaa anneminde öyle olmuş bende olmadı, bende diyorum çok abartıyosun diye kadına, olabiliyomuş demek
Allah allah yumurtlama desem 1 hafta önce olmuş olması lazım, enfeksiyonsa çok kötü kokuyordur ama canım koku var mıKızlar adete 7 gün var sağ kasığımda acayip bir ağrı var hatta zaman zaman karnıma vuruyo ağrısı yapışkan yoğun Bi akıntım var 1 haftadır (şüpheli ilişkiden itibaren) enfeksiyon dan şüphelendim ama ilk defa böyle bi ağrı çekiyorum(korunmasız ilişkiden sonra muhakkak enfeksiyon geçiriyorum. O sıvı bana yaramıyor Dr um öyle demişti enfeksiyon yapıyomş bende )
Sende haklıymışsın korkmakta billiyor gibi korkmuşsun kuzum yaOluyo kuzu bende gittim doktora bazı kızlık zarlarinda damar bulunuyor dedi ondan dolayı kanama bir çok ilişki de devam eder dedi öylede oldu zaten
Koku yok kuzum şimdi wc den geldim iç çamaşırımda leke gördüm açık kahve rengiAllah allah yumurtlama desem 1 hafta önce olmuş olması lazım, enfeksiyonsa çok kötü kokuyordur ama canım koku var mı
İyi geceler canımBen kaçar yatak odasından ses geldi ebruuuuuuuuuu diye celladım çağırıyor iyi geceler
Yok askimm yapmayak kıyma bana diye yalvardımAman tanrımmı dedin
Ama tamda yerleşme kanaması için uygun günler, döllenmiş yumurta 5-7 gün içinde yerleşiyor rahime, neden zor canım ilişki sıklığı nasıldı bu ayKoku yok kuzum şimdi wc den geldim iç çamaşırımda leke gördüm açık kahve rengine olabilir ki bu ay gebelik çok zor yerleşme kanaması sanmam
Ay böyle espriyle tiiye almasak zaten çekilmezbende derim ileri hareketliliği düşük senin spermlerin demek ki diye
Çok kötüydü canım valla olur olmaz lavaboya gittim çeşme akar gibi kan gitti gözümün onunden gitmedi bi süre benim çok zordu ya neler yaşamışım dertlendim yineSende haklıymışsın korkmakta billiyor gibi korkmuşsun kuzum ya
Tek sefer ilişki oldu ondada afedersin banyoda oldu yıkandm çıktmAma tamda yerleşme kanaması için uygun günler, döllenmiş yumurta 5-7 gün içinde yerleşiyor rahime, neden zor canım ilişki sıklığı nasıldı bu ay
Bizde de ikimizin tüm değerleri normal ama işte espri amaçlı o diyor senin yumurtan spermlerden kaçıyorsa ben napıyımAslında bizimkinin yüksek yüzde 60 doktor eşime sonuçların çok iyi dedi de laf söylemem lazım sonuçta
Ahh ne çekmişsin yildemÇok kötüydü canım valla olur olmaz lavaboya gittim çeşme akar gibi kan gitti gözümün onunden gitmedi bi süre benim çok zordu ya neler yaşamışım dertlendim yine
Kuzum olacağı varsa olur valla 7 gün önceden kahverengi leke görenlerin hepsi gebe çıktı bizim gruptaTek sefer ilişki oldu ondada afedersin banyoda oldu yıkandm çıktmolur mu ki hiç ihtimal vermiyorum ama nasip yinede. Bide akıntıyla gelmiş kahverengimsi peçeteye gelmedi silince anlamadm
Çok şükür canım o yüzden arsız canlarımız varmış diyom yaAhh ne çekmişsin yildemgeçti gitti şimdi sadece zevki kaldı
Kuzum olacağı varsa olur valla 7 gün önceden kahverengi leke görenlerin hepsi gebe çıktı bizim grupta
Ayy inşallah kuzum keşke olsaAhh ne çekmişsin yildemgeçti gitti şimdi sadece zevki kaldı
Kuzum olacağı varsa olur valla 7 gün önceden kahverengi leke görenlerin hepsi gebe çıktı bizim grupta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?