- 9 Ekim 2019
- 1.864
- 3.069
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.561
Bizde de ikimizin tüm değerleri normal ama işte espri amaçlı o diyor senin yumurtan spermlerden kaçıyorsa ben napıyımben diyorum bi yumurtayı bulamıyor senin spermlerin halbüki yumurta sinyal gönderiyor daha napcak acabaa diye
İnşallah kuzum ya sen 3-4 güne kadar gebelik yapsan çıkar benceAyy inşallah kuzum keşke olsaçok üzülmüştüm bu ay misafir çok oldu kayınvalidemlerdeydik sürekli ilişki olmadı diye tutsa ne güzel olur ☺
İyi geceler kuzumKizlar bende yatıyorum herkese iyi geceler
Aynen öyle valla kuzumHahaha aynen canım başka türlü o stresi üzerimizden atamayız ki. Çünkü regl olunca insan tamamen karamsarlasiyor bir de o ay biraz daha umutluysak daha çok uzuyor o yüzden biraz eğlence lazım
Sende inandınmı buna aferimİyi geceler canım
Yok askimm yapmayak kıyma bana diye yalvardımama o da onca yıl bekledim bari biraz sevişelim dedi kandırdı beni bı baktım ki yapmış şerefsiz
Rabbim herkesi farklı bir şey ile sınıyor işte. Tevekkül edeceğiz elimizden geleni yapıp başka yapacak bir şeyimiz yokDünya hiç adil degil valla biz bi yerlerimizi yırtiyoz olsun diye istemeyenin olup bide ona kiyıyor ya
Benkmkininde yüzde 60 cıktıda sorun sende degil bende dedim napiyimAslında bizimkinin yüksek yüzde 60 doktor eşime sonuçların çok iyi dedi de laf söylemem lazım sonuçta
Aslında bugün Dr a gittim isticektim ama erken diye vazgeçtim. Yeni yılın ilk günü verebilirim kanİnşallah kuzum ya sen 3-4 güne kadar gebelik yapsan çıkar bencebizede haber et mutlaka ❤
İyi geceler kuzum
Aynen öyle valla kuzum
İnşallah kötü bişey değildir kuzum, yılın son günü de yapabilirsin 2019 u muhteşem kapatırsın inşallahAslında bugün Dr a gittim isticektim ama erken diye vazgeçtim. Yeni yılın ilk günü verebilirim kan ☺ bakalım ne olacak leke gelecekmiş tekrar. Başka bişey olmasında korktum birazda
İyi geceler canimCümleten iyi geceler kızlarr benim gözlerim gidiyor yavaştan
Tamam canımTamam canim arkadasimla gorusucem bikac gune sorayim
Oda mantıklı kuzum bakalım hayırlısı artkİnşallah kötü bişey değildir kuzum, yılın son günü de yapabilirsin 2019 u muhteşem kapatırsın inşallah
Benkmkininde yüzde 60 cıktıda sorun sende degil bende dedim napiyim
Biliyom çünkü benim tuplerim baglıydı yeniden actırdim sag tup komple kapalı sol açik ama işlevini yapmiyor önceden sinirleri kesildigi icin. Esimin sperm testi gayet iyi cünkü sorun bende bariz bellikuzu sen yine biliyon sebebi bizde o da yok. Nasıp işte
Ay sen yine biliyon sebebini yazmışsın ben nerden biliyon okumuşumBiliyom çünkü benim tuplerim baglıydı yeniden actırdim sag tup komple kapalı sol açik ama işlevini yapmiyor önceden sinirleri kesildigi icin. Esimin sperm testi gayet iyi cünkü sorun bende bariz belli
Bilmiyorum valla yaptım zaten elimden geldiğince bu ay üstüne de düşmedim ama bunlara takıldım , aklım kan sonuçlarım da ya verimli olamadım bir dahaki ay adapte olurum artık Rabbim hayırlısını versinEki Görüntüle 2569215
En belirgin bu kuzum yumurtlama olabilir evet tam belirgin deil ama belli teste sorun vardi ondan tam net olmamistir
Bu testler bazen böyle cıkabiliyor bende bunlardan kullaniyorum sıvı alimina bide saatine dikkat ettiysen sorun yoktur heraldeBilmiyorum valla yaptım zaten elimden geldiğince bu ay üstüne de düşmedim ama bunlara takıldım , aklım kan sonuçlarım da ya verimli olamadım bir dahaki ay adapte olurum artık Rabbim hayırlısını versin
Günaydın kızlar güzel haberler alacağımız bir gün olsunGunaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?