Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hahaha aynen canım başka türlü o stresi üzerimizden atamayız ki. Çünkü regl olunca insan tamamen karamsarlasiyor bir de o ay biraz daha umutluysak daha çok uzuyor o yüzden biraz eğlence lazım

Ayy inşallah kuzum keşke olsa çok üzülmüştüm bu ay misafir çok oldu kayınvalidemlerdeydik sürekli ilişki olmadı diye tutsa ne güzel olur ☺
İnşallah kuzum ya sen 3-4 güne kadar gebelik yapsan çıkar bence bizede haber et mutlaka
Kizlar bende yatıyorum herkese iyi geceler
İyi geceler kuzum
Hahaha aynen canım başka türlü o stresi üzerimizden atamayız ki. Çünkü regl olunca insan tamamen karamsarlasiyor bir de o ay biraz daha umutluysak daha çok uzuyor o yüzden biraz eğlence lazım
Aynen öyle valla kuzum

İnşallah kuzum ya sen 3-4 güne kadar gebelik yapsan çıkar bence bizede haber et mutlaka ❤

İyi geceler kuzum

Aynen öyle valla kuzum
Aslında bugün Dr a gittim isticektim ama erken diye vazgeçtim. Yeni yılın ilk günü verebilirim kan bakalım ne olacak leke gelecekmiş tekrar. Başka bişey olmasında korktum birazda

Aslında bugün Dr a gittim isticektim ama erken diye vazgeçtim. Yeni yılın ilk günü verebilirim kan ☺ bakalım ne olacak leke gelecekmiş tekrar. Başka bişey olmasında korktum birazda
İnşallah kötü bişey değildir kuzum, yılın son günü de yapabilirsin 2019 u muhteşem kapatırsın inşallah

kuzu sen yine biliyon sebebi bizde o da yok. Nasıp işte
Biliyom çünkü benim tuplerim baglıydı yeniden actırdim sag tup komple kapalı sol açik ama işlevini yapmiyor önceden sinirleri kesildigi icin. Esimin sperm testi gayet iyi cünkü sorun bende bariz belli

Biliyom çünkü benim tuplerim baglıydı yeniden actırdim sag tup komple kapalı sol açik ama işlevini yapmiyor önceden sinirleri kesildigi icin. Esimin sperm testi gayet iyi cünkü sorun bende bariz belli
Ay sen yine biliyon sebebini yazmışsın ben nerden biliyon okumuşum ondan oyle cevap verdiydim

Eki Görüntüle 2569215
En belirgin bu kuzum yumurtlama olabilir evet tam belirgin deil ama belli teste sorun vardi ondan tam net olmamistir
Bilmiyorum valla yaptım zaten elimden geldiğince bu ay üstüne de düşmedim ama bunlara takıldım , aklım kan sonuçlarım da ya verimli olamadım bir dahaki ay adapte olurum artık Rabbim hayırlısını versin

Bu testler bazen böyle cıkabiliyor bende bunlardan kullaniyorum sıvı alimina bide saatine dikkat ettiysen sorun yoktur heralde

Canlar güzel haberler alacağınız bir gün yasamaniz temennisiyle gununuz aydin olsun. Ben sabaha doğru dayanamadim bir test daha yaptim cizgi yok gibime gelip 2. Bir test daha yaptim oda yok gibi geldi uzuldum uyudum biraz uyanip baktiğimda ikisindede çizgi vardı ama halen cok silik. Bugun kadin doguma gidip tekrar beta baktiracam sanirim boylr belirsizlikle ne ben ne esim hic sevinemiyoruz sadece sitres yaptk testler yanlıstır belki diye ama halen adet olmadim benm gunlerim hic sasmaz oda umut veriyor tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…