- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.581
Hakkında enn hayirlisi olsun en hayirlisiCanlar güzel haberler alacağınız bir gün yasamaniz temennisiyle gununuz aydin olsun. Ben sabaha doğru dayanamadim bir test daha yaptim cizgi yok gibime gelip 2. Bir test daha yaptim oda yok gibi geldi uzuldum uyudum biraz uyanip baktiğimda ikisindede çizgi vardı ama halen cok silik. Bugun kadin doguma gidip tekrar beta baktiracam sanirim boylr belirsizlikle ne ben ne esim hic sevinemiyoruz sadece sitres yaptk testler yanlıstır belki diye ama halen adet olmadim benm gunlerim hic sasmaz oda umut veriyor tabiki.
Ne bileyim o günkü saflık işte adam 8 yıl bekledi o kadarida elinden almayam dedim ama o anamızı ağlattıSende inandınmı buna aferim
Tetslrler bazen yaniltabiliyor maalesef kan ver de canım kesin sonuç alalım sende bı belirsizlikten kurtul hemCanlar güzel haberler alacağınız bir gün yasamaniz temennisiyle gununuz aydin olsun. Ben sabaha doğru dayanamadim bir test daha yaptim cizgi yok gibime gelip 2. Bir test daha yaptim oda yok gibi geldi uzuldum uyudum biraz uyanip baktiğimda ikisindede çizgi vardı ama halen cok silik. Bugun kadin doguma gidip tekrar beta baktiracam sanirim boylr belirsizlikle ne ben ne esim hic sevinemiyoruz sadece sitres yaptk testler yanlıstır belki diye ama halen adet olmadim benm gunlerim hic sasmaz oda umut veriyor tabiki.
Isyerini aradim izin aldim gidecegim birazdan hasataheye kan verecgm cnmTetslrler bazen yaniltabiliyor maalesef kan ver de canım kesin sonuç alalım sende bı belirsizlikten kurtul hem
Hakkında enn hayirlisi olsun en hayirlisi
InsallhAminn cnm bnm Allah tan hep hayirli guzel olani istedik
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelIsyerini aradim izin aldim gidecegim birazdan hasataheye kan verecgm cnm
Valla geçen
Yiyorum canım hergunIsvecte yasiyorum burada avokado cok tuketilir ezin önce limon ve az tuzla direk yiyebilirsiniz cokta lezzetli olur tadi ayrica salatalarada dograyabimirsiniz
Herseyde vardır bir hayır kuzum belli olmaz üzülme tutarlı tutar rabbim istesin yeterki ❤Beklesem bu kadar çabuk gelmezdi yahain yumurta inşallah yarın çatlarsa ona yetişirim bu ayda çok sanmıyorum tutmayacak sanki gitti 2 önemli gün hoş ne bileyim kısmet belkide Hala boğazlarda genzimde hafif yanma var ama dinlenemediğim için kalıyor öyle askıda saçma şekilde hastalıklar koşturmaktan giremedimde neler oldu bitti hiiiiiççç haberim yok
Gunaydinnn canimmGünaydın kızlar
vercem insallah bugun. tesekkur ederimTebrikler alalen var hemde. Git kan ver canım
izledim kuzum hemen çıkmadı bekledim.yavas yavas belirmeye basladı.bugün net pik olur artıkKuzumm yaparken izledin mi t hemen çıktı mı bak benim dün ve önceki gün pikti kaset tipte
Eki Görüntüle 2569100
Hayırlı olsun kuzum var maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2569224 kizlar var demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?