- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.601
Bak çok iyi olmuş gittiğin. Genel bir muayene olmuş oldun.Kızlar selam, doktora gittim. Alttan muayene etti, smear aldı, eski sezaryen yerini kontrol etti. Rahim ağzında hafif bir enfeksiyon varmış, adet dönemi ortasında kanama normal dedi. Kendi de gördü kanamayı. PKO'luydum ben onu da gördü baya var ben de gördüm ekrandan. Pkonun hamile kalması çok nadir bir olay, iyi olmuş ilk hamileliğinde tedavisiz kalman dedi. Normalde pko için doğum kontrol hapı verecekti ama madem çocuk istiyorsunuz deneme yapın dedi boşuna kullanma hap. Ben de önümüzdeki ay bir soğan kürü mü yapsam? Pko belam geri döndü açıkcası biraz da korktum hamile kalman zor dediği için. Olumsuz konuşmadı ama dikişlerin filan iyi dedi. Sezaryenden sonra Normal doğum yapabilir miyim dedim. Zaman gösterecek dedi. Risklerini anlattı. Kan testi filan yapıldı, bazı takviyeler yazdı onaları kullanacağım pko tedavisi için.
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel
benımde hep 35.1 diKızlar bu sabah ateşim 36.5 cıktı 2 gün sabitti 36.4 te yumurtlama bitti artik
cok tesekkur ederim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.Hayırlı olsun kuzum var maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah❤ hemen kan ver kuzum ❤
Senin vucut isin normalde düşük demekki kuzum hadi inşallah bu ay yüzümüz gülerbenımde hep 35.1 di
dün 35.7 di
bugün 35.8 oldu kuzum. pik günüm bugün
Amin kuzum insallahcok tesekkur ederim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.
Baloncuk günaydın,Kızlar test yaptım negatif, o kadar üzgünüm ki, regl olmayo bekliyecem, çok kötüyüm
Doktor yapabilirsin dedi tatlım bende bir hışımla koştum yaptım ama regl olurum hissediyorumCanım daha erken test için bekle bakalım biraz daha
Evet tatlım haklısın ama doktor izniyle yaptım umudumda yok bakalımBal0ncuk Canım test günün cuma değil miydi?
Bak idrara hemen geçmiyor, biliyorsun demi?
Adet olana kadar umudunu kaybetmek yok.
Topiğimizin prensesi teşekkür ederim ama ben çok zor günler geçirdim bu süreçte, ne zorluklar atlattım uğraştım, maddi manevi yıprandım, herşey düzeldi derken bide garantiye alayım iğne hap kullanıyım ohh tadından yenmez diye düşündüm, yere çakıldımBaloncuk günaydın,
Bu işte sevgi olur, tutku olur, umut olur ama stres olmaz. Olmamalı.
Seni ve duygularını anlamaya çalışıyorum sana hak veriyorum ama yapma yine de.
Stresten uzaklaş hatta belki imkan varsa bir kış tatili yapın bir kaç gün.
Her şey güzel olacak 2020 mutluluk getirecek bak gör
evet canım sabahları 35.1 di uzun süre yeni yükseldiSenin vucut isin normalde düşük demekki kuzum hadi inşallah bu ay yüzümüz güler❤
Kuzum bnce var icini ferah tut kan verirsen mutlaka bana haber verCanlar güzel haberler alacağınız bir gün yasamaniz temennisiyle gununuz aydin olsun. Ben sabaha doğru dayanamadim bir test daha yaptim cizgi yok gibime gelip 2. Bir test daha yaptim oda yok gibi geldi uzuldum uyudum biraz uyanip baktiğimda ikisindede çizgi vardı ama halen cok silik. Bugun kadin doguma gidip tekrar beta baktiracam sanirim boylr belirsizlikle ne ben ne esim hic sevinemiyoruz sadece sitres yaptk testler yanlıstır belki diye ama halen adet olmadim benm gunlerim hic sasmaz oda umut veriyor tabiki.
Canimm tebrik ederim hayirli olsun bizide duana kat olurmuvercem insallah bugun. tesekkur ederim
Allah yardimcin olsun canim cok zor yaa gercejtenGünaydın kızçeler ❤ Benim yine çok uykum var hamilelikten gözlerimi açamıyorum 8 de iş başı yaptım masada uyucak gibiyim
Yumurtlama geldi ozaman kuzumevet canım sabahları 35.1 di uzun süre yeni yükseldi
14:00 da canlı yayınca paylasacagımYumurtlama geldi ozaman kuzum❤ kacta yapıcaksın test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?