Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım, bak sen sağlıklısın eşin sağlıklı çok şükür. Biliyorum zor, yıpratıcı. Her adet olduğumda nasıl ağlayıp üzüldüğümü ben biliyorum. Ama artık bardağın dolu tarafından bakıp şükrediyorum. Çok şükür sağlığımız yerinde, huzurumuz var. Allah verdiklerine odaklanıyorum, vermediklerine üzülmüyorum isyan etmiyorum. Çünkü bir süre sonra hayatı kendime zindan etmeye başladım. Neden,neden,neden diye. Demek ki var bir vakti saati. Napalım, bekliyoruz. Pes etmek yok. Tama gece kötü geçmiş olabilir ama toparla bugün kendini.

Bugün güneş tutulması var. Kötü bir gün olabilir, kötü hissedebiliriz. Tüm gün pozitif düşünmeye özen gösterelim.
2020 için olumlamalar yapalım
Astroloji ilgileniyorum 1 yıldır ve gerçekten hayatımda bir çok şey değişti.
İlgilenen var ise yarın için güzel dilekler dilemek için iyi bir gün yapmanız gerekenleri paylaşmaktan mutluluk duyarım

bu arada hamiş kalmak istediğimden beri her ay dikkat ederim.uzan akıntım hep olmuştur.
bu ay hıc olmadı ve yumurtalamam geldi. c life etkisi sanırım
Olabilir kuzum şifa olsun vesile olsun inşallah ❤ benimde bu ay geçen aylardan cok farklı oldu insallah hayra alamettir

Astrolojiye hiç ilgim yok ama 2 aydır saç kesimimi ay takvimine göre yapıyorum, dökülmesini durdurmak için, denemek istedim.
Yapmamız gerekenleri paylaşırsan denek isterim onu da

Ben isterim tabii ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…