- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.621
Bekliyoruz ozaman canlı yayını14:00 da canlı yayınca paylasacagım
Canım, bak sen sağlıklısın eşin sağlıklı çok şükür. Biliyorum zor, yıpratıcı. Her adet olduğumda nasıl ağlayıp üzüldüğümü ben biliyorum. Ama artık bardağın dolu tarafından bakıp şükrediyorum. Çok şükür sağlığımız yerinde, huzurumuz var. Allah verdiklerine odaklanıyorum, vermediklerine üzülmüyorum isyan etmiyorum. Çünkü bir süre sonra hayatı kendime zindan etmeye başladım. Neden,neden,neden diye. Demek ki var bir vakti saati. Napalım, bekliyoruz. Pes etmek yok. Tama gece kötü geçmiş olabilir ama toparla bugün kendini.Doktor yapabilirsin dedi tatlım bende bir hışımla koştum yaptım ama regl olurum hissediyorum
Evet tatlım haklısın ama doktor izniyle yaptım umudumda yok bakalım
Topiğimizin prensesi teşekkür ederim ama ben çok zor günler geçirdim bu süreçte, ne zorluklar atlattım uğraştım, maddi manevi yıprandım, herşey düzeldi derken bide garantiye alayım iğne hap kullanıyım ohh tadından yenmez diye düşündüm, yere çakıldım
Kızlar bütün gece ağladım, işe nasıl geldiğimi bilmiyorum, ayaklarım titriyor resmen
Allah razı olsun kuzumAllah yardimcin olsun canim cok zor yaa gercejten
canim cok tesekkur ederim herkese dua etcem kan sonucumuda aliyim gercekten su ilk gunlerimi hep sukrederek dua ederek gecircem.Canimm tebrik ederim hayirli olsun bizide duana kat olurmu
bu arada hamiş kalmak istediğimden beri her ay dikkat ederim.uzan akıntım hep olmuştur.Bekliyoruz ozaman canlı yayını
Allah c.c. razi olsun senden kuzum Insallah gebeligin cok guzel ilerlercanim cok tesekkur ederim herkese dua etcem kan sonucumuda aliyim gercekten su ilk gunlerimi hep sukrederek dua ederek gecircem.
Amin canimAllah razı olsun kuzumhepimizin rabbim yardımcısı olsun inşaAllah
Kuzum bnce var icini ferah tut kan verirsen mutlaka bana haber ver
Kuzum benımde 36.3 Dü üç gün. Bugun 36 4 olmus benımde bitti o zamanKızlar bu sabah ateşim 36.5 cıktı 2 gün sabitti 36.4 te yumurtlama bitti artik
Ayyy yuppiiii iste buu bak gebesin istee Yaaa rabbim Sana dsima guzrllikler nasip etsin kuzumCnm suan doktordan ciktim kan verdim ustten muayne etti rahmin 12mm kalinlasmis cok guzel oldugunu soyledi 11 de sonucu almaya gitcem
Olabilir kuzum şifa olsun vesile olsun inşallahbu arada hamiş kalmak istediğimden beri her ay dikkat ederim.uzan akıntım hep olmuştur.
bu ay hıc olmadı ve yumurtalamam geldi. c life etkisi sanırım
Amasya Damudere KöyüTamam canım
Bitmistir kuzum şimdi sıra bat beklemeye geldi en zoruKuzum benımde 36.3 Dü üç gün. Bugun 36 4 olmus benımde bitti o zaman
Kuzum şimdi ateşin giderek artması mı lazım gebelik olusmus saBitmistir kuzum şimdi sıra bat beklemeye geldi en zoruAllahim sabir versin bize ❤
Astrolojiye hiç ilgim yok ama 2 aydır saç kesimimi ay takvimine göre yapıyorum, dökülmesini durdurmak için, denemek istedim.Bugün güneş tutulması var. Kötü bir gün olabilir, kötü hissedebiliriz. Tüm gün pozitif düşünmeye özen gösterelim.
2020 için olumlamalar yapalım
Astroloji ilgileniyorum 1 yıldır ve gerçekten hayatımda bir çok şey değişti.
İlgilenen var ise yarın için güzel dilekler dilemek için iyi bir gün yapmanız gerekenleri paylaşmaktan mutluluk duyarım
Ben isterim tabii kiBugün güneş tutulması var. Kötü bir gün olabilir, kötü hissedebiliriz. Tüm gün pozitif düşünmeye özen gösterelim.
2020 için olumlamalar yapalım
Astroloji ilgileniyorum 1 yıldır ve gerçekten hayatımda bir çok şey değişti.
İlgilenen var ise yarın için güzel dilekler dilemek için iyi bir gün yapmanız gerekenleri paylaşmaktan mutluluk duyarım
ateş yükselince ymurtlama bitmiş mi oluyor anlamadımBitmistir kuzum şimdi sıra bat beklemeye geldi en zoruAllahim sabir versin bize ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?