- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.641
Doğru onu düşünmemiştim ben, takviyeleri bitirdikten sonra deneyebilirim belki kürü. Önceden ben de yapmıştım, iyi gelmişti. Sende de mi var pko?Bak çok iyi olmuş gittiğin. Genel bir muayene olmuş oldun.
Soğan kürünü dene canım. Bende yapmıştım. Ama tabi o verdiği takviyelerle yapman sakıncalı mı olur bilemiyorum.
KıyamamDoktor yapabilirsin dedi tatlım bende bir hışımla koştum yaptım ama regl olurum hissediyorum
Evet tatlım haklısın ama doktor izniyle yaptım umudumda yok bakalım
Topiğimizin prensesi teşekkür ederim ama ben çok zor günler geçirdim bu süreçte, ne zorluklar atlattım uğraştım, maddi manevi yıprandım, herşey düzeldi derken bide garantiye alayım iğne hap kullanıyım ohh tadından yenmez diye düşündüm, yere çakıldım
Kızlar bütün gece ağladım, işe nasıl geldiğimi bilmiyorum, ayaklarım titriyor resmen
Cnm kacgun sonra kanda gordun idrarda silik ciktimiCnm suan doktordan ciktim kan verdim ustten muayne etti rahmin 12mm kalinlasmis cok guzel oldugunu soyledi 11 de sonucu almaya gitcem
günaydın canımmmmmmmGunaydin hanimlar :)))))
Ben de aşırı isteriiiimBugün güneş tutulması var. Kötü bir gün olabilir, kötü hissedebiliriz. Tüm gün pozitif düşünmeye özen gösterelim.
2020 için olumlamalar yapalım
Astroloji ilgileniyorum 1 yıldır ve gerçekten hayatımda bir çok şey değişti.
İlgilenen var ise yarın için güzel dilekler dilemek için iyi bir gün yapmanız gerekenleri paylaşmaktan mutluluk duyarım
Evet cnm doktor sorun yok dedi ama morfoloji 2, bence sorunKıyamamKendini bu kadar üzmemeye çalış. Sabır, olacak inşallah. Eşin de kontrolden geçti mi bu arada merak ettim?
Olurmu dersn prensesBugün güneş tutulması var. Kötü bir gün olabilir, kötü hissedebiliriz. Tüm gün pozitif düşünmeye özen gösterelim.
2020 için olumlamalar yapalım
Astroloji ilgileniyorum 1 yıldır ve gerçekten hayatımda bir çok şey değişti.
İlgilenen var ise yarın için güzel dilekler dilemek için iyi bir gün yapmanız gerekenleri paylaşmaktan mutluluk duyarım
Iyim saol canimgünaydın canımmmmmmm
nasılsın
Astrolojiye hiç ilgim yok ama 2 aydır saç kesimimi ay takvimine göre yapıyorum, dökülmesini durdurmak için, denemek istedim.
Yapmamız gerekenleri paylaşırsan denek isterim onu da
Ben isterim tabii ki
Sanırım 18-21 arası çatlıyor. Çatlamayan adetle sökülüyor diye biliyorum ama doğruluğundan pek emin değilim bakmak lazımKızlar bu arada size birşey soracam bileniniz varmıdır? Şimdi ovulasyon testiyle takip eden varsa tabi, yumurtlama gününü takip ediyoruz ya, yumurtlama oluyor ve ertesi gün çatlıyor ama tabi kaç mm olduğunu bilmiyoruz, yumurta yeterli büyüklüğe gelmesse yine çatlarmı?
bugün pik görürsem bırakıcam canımIyim saol canim
Macunu biraktinmi yoksa devam mi
Tadı nasil yenebiliuormubugün pik görürsem bırakıcam canım
bu sabahta yedim
sen naptın
Ozele gittim ben bi sorunun yok dedi ilac istedim bu sefer klomen vermedi letu diye bi ilac verdibugün pik görürsem bırakıcam canım
bu sabahta yedim
sen naptın
bende âdeti bekliyorum gidecegim bunaldim artikOzele gittim ben bi sorunun yok dedi ilac istedim bu sefer klomen vermedi letu diye bi ilac verdi
Dun başaladim bitsin kontrole gidecem
Kuzum önemli olan battan 2 gün öncesi ve bat gunu ateş düşmezse gebelik var büyük ihtimalleKuzum şimdi ateşin giderek artması mı lazım gebelik olusmus sa
Evet kuzum ateş yükselise geçince yumurtlama sonrası bitmiş oluyor ben öyle gördüm çünkü takip yaparken çatlamadan sonra yükselmeye başlıyorateş yükselince ymurtlama bitmiş mi oluyor anlamadım
Hayır canım bende bir problem yok ama denemek istemiştim.Doğru onu düşünmemiştim ben, takviyeleri bitirdikten sonra deneyebilirim belki kürü. Önceden ben de yapmıştım, iyi gelmişti. Sende de mi var pko?
bugün öğle arası bi dışarıya çıkayım o zamanYarın akşam güneş-jüpiter kavuşumu var ve yılda 1 kez gerçekleşiyor. Niyet kapılarının açık olduğunu söylenir. Niyet ettiğiniz sahip olmak istediğiniz 2 şey için anahtar ve ya anahtarlık alıyorsunuz. Saat 21:25'te sessiz bir odada anahtarlıklar elinizde niyetinizi içinizden geldiği gibi diliyorsunuz. Daha sonra sürekli çantanızda taşıyıp her gördüğünüzde niyetiniz için sürekli tekrar yapıyorsunuz.
Ben araba ve bebek sembolü olan anahtarlık alacağım
Bunu bugün yapıyoruz, doğru mu ?Yarın akşam güneş-jüpiter kavuşumu var ve yılda 1 kez gerçekleşiyor. Niyet kapılarının açık olduğunu söylenir. Niyet ettiğiniz sahip olmak istediğiniz 2 şey için anahtar ve ya anahtarlık alıyorsunuz. Saat 21:25'te sessiz bir odada anahtarlıklar elinizde niyetinizi içinizden geldiği gibi diliyorsunuz. Daha sonra sürekli çantanızda taşıyıp her gördüğünüzde niyetiniz için sürekli tekrar yapıyorsunuz.
Ben araba ve bebek sembolü olan anahtarlık alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?