Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak çok iyi olmuş gittiğin. Genel bir muayene olmuş oldun.
Soğan kürünü dene canım. Bende yapmıştım. Ama tabi o verdiği takviyelerle yapman sakıncalı mı olur bilemiyorum.
Doğru onu düşünmemiştim ben, takviyeleri bitirdikten sonra deneyebilirim belki kürü. Önceden ben de yapmıştım, iyi gelmişti. Sende de mi var pko?

Kıyamam Kendini bu kadar üzmemeye çalış. Sabır, olacak inşallah. Eşin de kontrolden geçti mi bu arada merak ettim?

Ben de aşırı isteriiiim

Kıyamam Kendini bu kadar üzmemeye çalış. Sabır, olacak inşallah. Eşin de kontrolden geçti mi bu arada merak ettim?
Evet cnm doktor sorun yok dedi ama morfoloji 2, bence sorun

Olurmu dersn prenses

Kızlar bu arada size birşey soracam bileniniz varmıdır? Şimdi ovulasyon testiyle takip eden varsa tabi, yumurtlama gününü takip ediyoruz ya, yumurtlama oluyor ve ertesi gün çatlıyor ama tabi kaç mm olduğunu bilmiyoruz, yumurta yeterli büyüklüğe gelmesse yine çatlarmı?

Astrolojiye hiç ilgim yok ama 2 aydır saç kesimimi ay takvimine göre yapıyorum, dökülmesini durdurmak için, denemek istedim.
Yapmamız gerekenleri paylaşırsan denek isterim onu da
Ben isterim tabii ki

Yarın akşam güneş-jüpiter kavuşumu var ve yılda 1 kez gerçekleşiyor. Niyet kapılarının açık olduğunu söylenir. Niyet ettiğiniz sahip olmak istediğiniz 2 şey için anahtar ve ya anahtarlık alıyorsunuz. Saat 21:25'te sessiz bir odada anahtarlıklar elinizde niyetinizi içinizden geldiği gibi diliyorsunuz. Daha sonra sürekli çantanızda taşıyıp her gördüğünüzde niyetiniz için sürekli tekrar yapıyorsunuz.
Ben araba ve bebek sembolü olan anahtarlık alacağım

Sanırım 18-21 arası çatlıyor. Çatlamayan adetle sökülüyor diye biliyorum ama doğruluğundan pek emin değilim bakmak lazım

bugün öğle arası bi dışarıya çıkayım o zaman

Bunu bugün yapıyoruz, doğru mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…