Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunuda deniyelim

Canım benim bildiğim çatlamayan kiste çeviriyor.

Bu arada dün akşamdan beri belim ağrıyor ve karnım ağrıyor, normalde regl zamanı belim ağrıdığı çok nadir görülmüştür, bat 2 ocak.. bir de 1 hafta öncesi göğüslerim şişer, şu an şişkinlik yok, eşimde dün akşam göğüslerin hala şişmedi bence regl olmayacaksın dedi.. fakat kendimi sanki yarın regl olacakmışım gibi hissediyorum, belirtiler bu şekil.

Umarım bu belirtiler iyi birşeye haberdardır

Umarm bebiştir bari bize umud olursun

Umarım bu belirtiler iyi birşeye haberdardır
Umarm bebiştir bari bize umud olursun
Dün akşam yakın bir arkadaşımla tartıştık, inatla "belirtilerin psikolojik olabilir, bu kafada olursan hamile kalamazsın" dedi, oturup ağladım sinirimden, halbuki kendisi de korunmayı bıraktığı ilk ay hamile kalmış, bunu ona söylediğimde "ama ben hamile kalma kafasında değildim" diyor.... şu an ben de acaba gerçekten psikolojik mi demeye başladım..

Ya umarım güzel haberdir

Ya bu insanlar neden bizi demoralize etmeye uğraşıyor hep anlamıyorum.
Sonuçta bedenin tepki veriyor belki gebelik belki regl ama ağrımayan bir yerine de ağrıyor diyecek halin yok heralde.
Ben geçen ay hayatımda hiç yaşamadığım regl belirtileri yaşadım, ha gebelik mi acaba diye de düşündüm elbette.
Sadece daha fazla kendimizi dinliyorum, belirtileri takip ediyoruz o kadar.

ee ben pik görmedim 35.8 oldu
bittimi yani.yoksa bugün mü dahada yükselebilirmi
Yok kuzum yumurtlamadan sonra diyorum 2 3 gün sabit gidiyor en yüksek ateşte yumurtlama bitincede yükselmeye başlıyor tekrar senin bugün pik gelicek inşallah

Sinir oluyorm böyle istediğini elde ettikten snra bilmiş bilmiş knuşan insanlara, boşvrr takma
Psikolojikmi konusuna gelince evet çok aşırı etken, doktor bana kafandan atmadığın sürece olumsuz etkileniyorsun, stres bir kadının regl tarihini bile etkilerken gebeliği nasıl etkilemesin demişti.. Sanırım haklı

Bence bu konuyu insanlarla konuşma, çok anlayışsız olabiliyorlar. Evet, psikoloji çok etkiliyor ama bu kafada olursan hamile kalamazsın demek çok acımasızca.

O kadar üzdü ki beni anlatamam sırf ona inat inşallah hamileyimdir diyorum ki hamile olmaya çaba sarfetmediğim halde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…