- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.661
ee ben pik görmedim 35.8 olduEvet kuzum ateş yükselise geçince yumurtlama sonrası bitmiş oluyor ben öyle gördüm çünkü takip yaparken çatlamadan sonra yükselmeye başlıyor
Bunuda deniyelimYarın akşam güneş-jüpiter kavuşumu var ve yılda 1 kez gerçekleşiyor. Niyet kapılarının açık olduğunu söylenir. Niyet ettiğiniz sahip olmak istediğiniz 2 şey için anahtar ve ya anahtarlık alıyorsunuz. Saat 21:25'te sessiz bir odada anahtarlıklar elinizde niyetinizi içinizden geldiği gibi diliyorsunuz. Daha sonra sürekli çantanızda taşıyıp her gördüğünüzde niyetiniz için sürekli tekrar yapıyorsunuz.
Ben araba ve bebek sembolü olan anahtarlık alacağım
Kızlar bu arada size birşey soracam bileniniz varmıdır? Şimdi ovulasyon testiyle takip eden varsa tabi, yumurtlama gününü takip ediyoruz ya, yumurtlama oluyor ve ertesi gün çatlıyor ama tabi kaç mm olduğunu bilmiyoruz, yumurta yeterli büyüklüğe gelmesse yine çatlarmı?
Umarım bu belirtiler iyi birşeye haberdardırBu arada dün akşamdan beri belim ağrıyor ve karnım ağrıyor, normalde regl zamanı belim ağrıdığı çok nadir görülmüştür, bat 2 ocak.. bir de 1 hafta öncesi göğüslerim şişer, şu an şişkinlik yok, eşimde dün akşam göğüslerin hala şişmedi bence regl olmayacaksın dedi.. fakat kendimi sanki yarın regl olacakmışım gibi hissediyorum, belirtiler bu şekil.
Umarm bebiştir bari bize umud olursunBu arada dün akşamdan beri belim ağrıyor ve karnım ağrıyor, normalde regl zamanı belim ağrıdığı çok nadir görülmüştür, bat 2 ocak.. bir de 1 hafta öncesi göğüslerim şişer, şu an şişkinlik yok, eşimde dün akşam göğüslerin hala şişmedi bence regl olmayacaksın dedi.. fakat kendimi sanki yarın regl olacakmışım gibi hissediyorum, belirtiler bu şekil.
Umarım bu belirtiler iyi birşeye haberdardır
Dün akşam yakın bir arkadaşımla tartıştık, inatla "belirtilerin psikolojik olabilir, bu kafada olursan hamile kalamazsın" dedi, oturup ağladım sinirimden, halbuki kendisi de korunmayı bıraktığı ilk ay hamile kalmış, bunu ona söylediğimde "ama ben hamile kalma kafasında değildim" diyor.... şu an ben de acaba gerçekten psikolojik mi demeye başladım..Umarm bebiştir bari bize umud olursun
Hayır kardelenim yarın 21.25 tam kavuşum zamanında. Ben yarın iş çıkışı gidip alacağım anahtarlıklarımıBunu bugün yapıyoruz, doğru mu ?
Ya umarım güzel haberdirBu arada dün akşamdan beri belim ağrıyor ve karnım ağrıyor, normalde regl zamanı belim ağrıdığı çok nadir görülmüştür, bat 2 ocak.. bir de 1 hafta öncesi göğüslerim şişer, şu an şişkinlik yok, eşimde dün akşam göğüslerin hala şişmedi bence regl olmayacaksın dedi.. fakat kendimi sanki yarın regl olacakmışım gibi hissediyorum, belirtiler bu şekil.
Ya bu insanlar neden bizi demoralize etmeye uğraşıyor hep anlamıyorum.Dün akşam yakın bir arkadaşımla tartıştık, inatla "belirtilerin psikolojik olabilir, bu kafada olursan hamile kalamazsın" dedi, oturup ağladım sinirimden, halbuki kendisi de korunmayı bıraktığı ilk ay hamile kalmış, bunu ona söylediğimde "ama ben hamile kalma kafasında değildim" diyor.... şu an ben de acaba gerçekten psikolojik mi demeye başladım..
ilk yediğimde berbat demiştim canım.Tadı nasil yenebiliuormu
hadi bakalım hayırlısı inşallahOzele gittim ben bi sorunun yok dedi ilac istedim bu sefer klomen vermedi letu diye bi ilac verdi
Dun başaladim bitsin kontrole gidecem
Tamam canım, anladımHayır kardelenim yarın 21.25 tam kavuşum zamanında. Ben yarın iş çıkışı gidip alacağım anahtarlıklarımı
Cnm kacgun sonra kanda gordun idrarda silik ciktimi
Yok kuzum yumurtlamadan sonra diyorum 2 3 gün sabit gidiyor en yüksek ateşte yumurtlama bitincede yükselmeye başlıyor tekrar senin bugün pik gelicek inşallahee ben pik görmedim 35.8 oldu
bittimi yani.yoksa bugün mü dahada yükselebilirmi
Sinir oluyorm böyle istediğini elde ettikten snra bilmiş bilmiş knuşan insanlara, boşvrr takmaDün akşam yakın bir arkadaşımla tartıştık, inatla "belirtilerin psikolojik olabilir, bu kafada olursan hamile kalamazsın" dedi, oturup ağladım sinirimden, halbuki kendisi de korunmayı bıraktığı ilk ay hamile kalmış, bunu ona söylediğimde "ama ben hamile kalma kafasında değildim" diyor.... şu an ben de acaba gerçekten psikolojik mi demeye başladım..
Bence bu konuyu insanlarla konuşma, çok anlayışsız olabiliyorlar. Evet, psikoloji çok etkiliyor ama bu kafada olursan hamile kalamazsın demek çok acımasızca.Dün akşam yakın bir arkadaşımla tartıştık, inatla "belirtilerin psikolojik olabilir, bu kafada olursan hamile kalamazsın" dedi, oturup ağladım sinirimden, halbuki kendisi de korunmayı bıraktığı ilk ay hamile kalmış, bunu ona söylediğimde "ama ben hamile kalma kafasında değildim" diyor.... şu an ben de acaba gerçekten psikolojik mi demeye başladım..
Yapalım belkide uğurlu gelir, hepimiz toplaşıp melodiaanın yanına giderizHayır kardelenim yarın 21.25 tam kavuşum zamanında. Ben yarın iş çıkışı gidip alacağım anahtarlıklarımı
O kadar üzdü ki beni anlatamamYa bu insanlar neden bizi demoralize etmeye uğraşıyor hep anlamıyorum.
Sonuçta bedenin tepki veriyor belki gebelik belki regl ama ağrımayan bir yerine de ağrıyor diyecek halin yok heralde.
Ben geçen ay hayatımda hiç yaşamadığım regl belirtileri yaşadım, ha gebelik mi acaba diye de düşündüm elbette.
Sadece daha fazla kendimizi dinliyorum, belirtileri takip ediyoruz o kadar.
hayırlısı olsun cnmCnm bu gecikmemin 3 gunuymus doktor oyle soyledi ama daha kan sonucunu almadm
Hadi çıkın gelinYapalım belkide uğurlu gelir, hepimiz toplaşıp melodiaanın yanına gideriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?