- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.681
Ben normal balida sevmiyorum yaaee ben pik görmedim 35.8 oldu
bittimi yani.yoksa bugün mü dahada yükselebilirmi
Konuştuğum kişiler çok yakın iki arkadaşım ve burda sizlersiniz.. mesela ne kendi ailemle, ne de eşimin ailesiyle paylaşmıyorum, her sorduklarında geçiştiriyorum.. ama insan birileriyle paylaşmak istiyor.. ve ben bu arkadaşımın bu kadar acımasız olabileceğini tahmin etmemiştim.Bence bu konuyu insanlarla konuşma, çok anlayışsız olabiliyorlar. Evet, psikoloji çok etkiliyor ama bu kafada olursan hamile kalamazsın demek çok acımasızca.
Çok yakın kardeşim dediğim 1 arkadaşım hariç kimseye bahsetmiyorum bu konudan. Çünkü insanlar çok acımasız.Dün akşam yakın bir arkadaşımla tartıştık, inatla "belirtilerin psikolojik olabilir, bu kafada olursan hamile kalamazsın" dedi, oturup ağladım sinirimden, halbuki kendisi de korunmayı bıraktığı ilk ay hamile kalmış, bunu ona söylediğimde "ama ben hamile kalma kafasında değildim" diyor.... şu an ben de acaba gerçekten psikolojik mi demeye başladım..
Çok empati yoksunu bir insanmış... Sen onu boşver, demek ki gerçekten bir şey paylaşmaya değer biri değilmiş bu konuda. Ben bu lafa çok üzülürdüm, sen de üzülmüşsündür. Bir de bu tarz şeylerde daha fazla hassas olabiliyor insan. O yüzden daha fazla üzülebiliyor basit laflara bile.Konuştuğum kişiler çok yakın iki arkadaşım ve burda sizlersiniz.. mesela ne kendi ailemle, ne de eşimin ailesiyle paylaşmıyorum, her sorduklarında geçiştiriyorum.. ama insan birileriyle paylaşmak istiyor.. ve ben bu arkadaşımın bu kadar acımasız olabileceğini tahmin etmemiştim.
ben sana sorucam her gün nasıl ateşim diyeYok kuzum yumurtlamadan sonra diyorum 2 3 gün sabit gidiyor en yüksek ateşte yumurtlama bitincede yükselmeye başlıyor tekrar senin bugün pik gelicek inşallah❤
Kesinlikle katılıyorum.. İnsanlar çok acımasızÇok yakın kardeşim dediğim 1 arkadaşım hariç kimseye bahsetmiyorum bu konudan. Çünkü insanlar çok acımasız.
Sende artık bu konuyu konuşma o arkadaşınla
Tsk ederm hocam kan testi olumlu cikarsa burdan belirtilerimi yasadiklarimi yonlendirmek amacli detayli yazacagimhayırlısı olsun cnm
inşllahTsk ederm hocam kan testi olumlu cikarsa burdan belirtilerimi yasadiklarimi yonlendirmek amacli detayli yazacagim
Nezaman çıkıyor sonuçlar kuzumTsk ederm hocam kan testi olumlu cikarsa burdan belirtilerimi yasadiklarimi yonlendirmek amacli detayli yazacagim
Yumurtlamayi gordunmubende âdeti bekliyorum gidecegim bunaldim artik
20.gun maalesef 2aydir gec görüyorumYumurtlamayi gordunmu
Kacinci gun gordun peki
Nezaman çıkıyor sonuçlar kuzuminşallah olumlu geleceksin bekliyoruz ❤
Ben yorumlarda okumuştum folibol kullanan herkes öyle diyorFolbiol kullanan arkadaşlar bu ilacın iştah açma gibi bir yetkisi var mı
Lütfen evet deyin. Senin oburluğunla alakası yok ilaçtan deyin
Bu tarz takviyeler benim de iştahımı açıyorFolbiol kullanan arkadaşlar bu ilacın iştah açma gibi bir yetkisi var mı
Ben yorumlarda okumuştum folibol kullanan herkes öyle diyor
Bu tarz takviyeler benim de iştahımı açıyor
sırf bu iştah yüzünden bütün takviyeleri bıraktım. folik bile kullanamıyorum çünkü kendimi durduramıyorum..Folbiol kullanan arkadaşlar bu ilacın iştah açma gibi bir yetkisi var mı
Yumurta catlamasinin 14 gunu adet olunuyor20.gun maalesef 2aydir gec görüyorum
Ay hadi inşallah güzel haberlerle gel kuzum benimCnm suan bekliyrm 10 dk ya ogrenmis olurmheyecanlı bekleyis suruyor anlayacginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?