Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence bu konuyu insanlarla konuşma, çok anlayışsız olabiliyorlar. Evet, psikoloji çok etkiliyor ama bu kafada olursan hamile kalamazsın demek çok acımasızca.
Konuştuğum kişiler çok yakın iki arkadaşım ve burda sizlersiniz.. mesela ne kendi ailemle, ne de eşimin ailesiyle paylaşmıyorum, her sorduklarında geçiştiriyorum.. ama insan birileriyle paylaşmak istiyor.. ve ben bu arkadaşımın bu kadar acımasız olabileceğini tahmin etmemiştim.

Çok yakın kardeşim dediğim 1 arkadaşım hariç kimseye bahsetmiyorum bu konudan. Çünkü insanlar çok acımasız.
Sende artık bu konuyu konuşma o arkadaşınla

Çok empati yoksunu bir insanmış... Sen onu boşver, demek ki gerçekten bir şey paylaşmaya değer biri değilmiş bu konuda. Ben bu lafa çok üzülürdüm, sen de üzülmüşsündür. Bir de bu tarz şeylerde daha fazla hassas olabiliyor insan. O yüzden daha fazla üzülebiliyor basit laflara bile.

Folbiol kullanan arkadaşlar bu ilacın iştah açma gibi bir yetkisi var mı
Lütfen evet deyin. Senin oburluğunla alakası yok ilaçtan deyin
sırf bu iştah yüzünden bütün takviyeleri bıraktım. folik bile kullanamıyorum çünkü kendimi durduramıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…