- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.701
evt yani normalde 14olmam geekiyoru 2aydir uzadi 6gun gecyunurtladim 28aralık adet bekliyorumYumurta catlamasinin 14 gunu adet olunuyor
Aynen kuzum benim takvim şimdi ayın 8 i gösteriyor regli ama ben 9 undan sayıyorum çatlama gününün ertesinden hesaplayarak doğru yapıyorum degilmiYumurta catlamasinin 14 gunu adet olunuyor
Bende kendi iştah artışıma anlam veremiyordumFolbiol kullanan arkadaşlar bu ilacın iştah açma gibi bir yetkisi var mı
Lütfen evet deyin. Senin oburluğunla alakası yok ilaçtan deyin
Canim ama illa 14 gunu yumurtlama olacak diye bisey yokevt yani normalde 14olmam geekiyoru 2aydir uzadi 6gun gecyunurtladim 28aralık adet bekliyorum
Kuzum kontrole gittinmi adetin neden uzuyor 2 aydır strestense olur ama yinede bir test ve muayene ol için rahat etsinevt yani normalde 14olmam geekiyoru 2aydir uzadi 6gun gecyunurtladim 28aralık adet bekliyorum
Bendede oyle cikiyo obur ama bu ay yumurta catlamanin 15 gunu adet oldumAynen kuzum benim takvim şimdi ayın 8 i gösteriyor regli ama ben 9 undan sayıyorum çatlama gününün ertesinden hesaplayarak doğru yapıyorum degilmi
Ama böyle degildi aniden oldu reglimin dongusude uzadiCanim ama illa 14 gunu yumurtlama olacak diye bisey yok
Mesela ben bikere 16 bikere 17 bikere 19 bikerede 27 de catladi yumurtalarim
Degisiyor
Gidecem cnm adeti bekliyorum suanKuzum kontrole gittinmi adetin neden uzuyor 2 aydır strestense olur ama yinede bir test ve muayene ol için rahat etsin
Ay hadi inşallah güzel haberlerle gel kuzum benim❤ az kaldı
İçime su serptiniz
Yoksa gece 11 de makarna pişirip ekmek ile yemenin başka açıklaması olamazdı.
Çok yaramazım bu aralar
sırf bu iştah yüzünden bütün takviyeleri bıraktım. folik bile kullanamıyorum çünkü kendimi durduramıyorum..
Bende kendi iştah artışıma anlam veremiyordumaynı ilaç ve aynı dertten muzdarip biri olarak bütün suçu ilaca atıyorum artık
Kuzum ben 14.gün yumurtladım ayın 24 unde 25 de çatladı bugün 26 si işte takvim 8 i diyor ben 9 u olarak hesapladım çatlama gününü sayarak deilde 26sindan sayarak ayın 9 unu buldum bendeBendede oyle cikiyo obur ama bu ay yumurta catlamanin 15 gunu adet oldum
Insallah herşey yolunda çıkar kuzum stresten olmuştur rabbim sağlıkla dert vermesinGidecem cnm adeti bekliyorum suan
amincnm bende aksıne 2aaya kadar cekmedim hiccInsallah herşey yolunda çıkar kuzum stresten olmuştur rabbim sağlıkla dert vermesinben çok çektim bu adet düzensizliğinden zamaninda 3 4 sene
Uzulme kuzum bidahaki aya olur inşallah rabbimin izniyle hayırlısı olsun canını sıkma bekle doktor bekle dediyseCanlar malesef beta 0.90 dusmus yok gebelik doktor biraz daha bekelylm dedi ama umut yok
Gerek kalmadı doktordan cikar cikmaz adet oldum hayirlisiUzulme kuzum bidahaki aya olur inşallah rabbimin izniyle hayırlısı olsun canını sıkma bekle doktor bekle dediyse
Inanmiyorum ama yaa bi yanlislik yok degilmiCanlar malesef beta 0.90 dusmus yok gebelik doktor biraz daha bekelylm dedi ama umut yok
Işte bazen hormonlar değişiyor sitres çok etkiliyor ben kilodan dolayı çektim adet düzensizliği doktorlar sürekli uyardı yumurtaların tembellesmis kilodan kilo vermezsen adet gormezsin çok şükür 1 bucuk senedir verdim kiloyu adette duzeldi yumurtlamada ki 4 aydır düzenli geliyor daha yeni oturdu kuzumamincnm bende aksıne 2aaya kadar cekmedim hicc
Birdahaki aya inşallah kuzum Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşallahGerek kalmadı doktordan cikar cikmaz adet oldum hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?