Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Folbiol kullanan arkadaşlar bu ilacın iştah açma gibi bir yetkisi var mı
Lütfen evet deyin. Senin oburluğunla alakası yok ilaçtan deyin
Bende kendi iştah artışıma anlam veremiyordum aynı ilaç ve aynı dertten muzdarip biri olarak bütün suçu ilaca atıyorum artık

İçime su serptiniz
Yoksa gece 11 de makarna pişirip ekmek ile yemenin başka açıklaması olamazdı.
Çok yaramazım bu aralar
sırf bu iştah yüzünden bütün takviyeleri bıraktım. folik bile kullanamıyorum çünkü kendimi durduramıyorum..
Bende kendi iştah artışıma anlam veremiyordum aynı ilaç ve aynı dertten muzdarip biri olarak bütün suçu ilaca atıyorum artık

Kızlar yapmayın, düzenli beslenin biri size dur desin bol bol ananas tutunmayı sağlıyormuş, yemekleri zeytinyağlı yapın

Bendede oyle cikiyo obur ama bu ay yumurta catlamanin 15 gunu adet oldum
Kuzum ben 14.gün yumurtladım ayın 24 unde 25 de çatladı bugün 26 si işte takvim 8 i diyor ben 9 u olarak hesapladım çatlama gününü sayarak deilde 26sindan sayarak ayın 9 unu buldum bende

amincnm bende aksıne 2aaya kadar cekmedim hicc
Işte bazen hormonlar değişiyor sitres çok etkiliyor ben kilodan dolayı çektim adet düzensizliği doktorlar sürekli uyardı yumurtaların tembellesmis kilodan kilo vermezsen adet gormezsin çok şükür 1 bucuk senedir verdim kiloyu adette duzeldi yumurtlamada ki 4 aydır düzenli geliyor daha yeni oturdu kuzum
4 ay önce 38 gün sonra 38 yine sonra 30 bu ayda 28 güne düştü dongum yumurtlamaya gore testler muayenelerde temiz cikti çok şükür bin şükür rabbime sağlıkla sinanmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…