Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende çok stresliyim 2aydır bozuldu benim

bende çok stresliyim 2aydır bozuldu benim
Kuzum sitres yapma sakin ol ilk 2 deneme bende yaptim sitres agladim falan gecen ay ama adet oldugumda hiç ağlamadım uzulmedim tersine şükrettim sevindim adet gecikmeden geldi en azından dedim Rabbimin bir bildiği var uygun zamanda verecek sabırla bekliyorum sende tevekkül et şükret bekle sıkıntı sitres yapma olacak inşallah

Biliyom çünkü benim tuplerim baglıydı yeniden actırdim sag tup komple kapalı sol açik ama işlevini yapmiyor önceden sinirleri kesildigi icin. Esimin sperm testi gayet iyi cünkü sorun bende bariz belli
Kuzum rabbim ol dedikten sonra imkansız değil. Inşallah hepimiz sağlıklı bir gebelik yaşayıp sağlıkla kucagimiza alırız

Kızlar bu sabah ateşim 36.5 cıktı 2 gün sabitti 36.4 te yumurtlama bitti artik
Benim de 35.4 e düştü ondan sonra 35.6 oldu bugünde 35.9du benimde oldu sanırım yumurtlama. En az 0.3 derecelik bir artış diyorlar 0.3 derecelik artis var bakalim artmaya devam edecek mi

aynen inşallah

Kızlar yapmayın, düzenli beslenin biri size dur desin bol bol ananas tutunmayı sağlıyormuş, yemekleri zeytinyağlı yapın
Yılbaşından sonra söz verdim kendime çok güzel besleneceğim ama yılbaşına kadar cozutabilirim
Ben kızartmayı bile zeytinyağı ile yaparım çünkü egeli olmak

benımde hep 35.1 di
dün 35.7 di
bugün 35.8 oldu kuzum. pik günüm bugün
Gizsiz sende bendensin benim ateş de çok düşük seyrediyor. Adet gününden beri 35.5 35.7 adasi degisiyordu. 2.gün önce 35.4 oldu. Dün 35.6 ydi bugün 35.9 oldu. Sanırım yumurtladim genelde 12.gün ovulasyon olurdu bende. Bugün de 12.gün. Eğer yükselmeye devam ederse yumurtladım demek sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…