- 28 Temmuz 2016
- 4.044
- 6.758
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.721
Ollllmaaaaaz bebeklerimizin sağlığı için gerekirse kilo alacağız ne yapalımsırf bu iştah yüzünden bütün takviyeleri bıraktım. folik bile kullanamıyorum çünkü kendimi durduramıyorum..
Kuzum cok gecmis olsun bnce kimyasal yasadin Uzulme en azindan gebe kalabiliyorsun buda var Rabbim bir dahaki ay nasip eylesin insallahGerek kalmadı doktordan cikar cikmaz adet oldum hayirlisi
İçim rahatladı gidip bir çikolata yiyeyim ahahaBende kendi iştah artışıma anlam veremiyordumaynı ilaç ve aynı dertten muzdarip biri olarak bütün suçu ilaca atıyorum artık
bende çok stresliyim 2aydır bozuldu benimIşte bazen hormonlar değişiyor sitres çok etkiliyor ben kilodan dolayı çektim adet düzensizliği doktorlar sürekli uyardı yumurtaların tembellesmis kilodan kilo vermezsen adet gormezsin çok şükür 1 bucuk senedir verdim kiloyu adette duzeldi yumurtlamada ki 4 aydır düzenli geliyor daha yeni oturdu kuzum
4 ay önce 38 gün sonra 38 yine sonra 30 bu ayda 28 güne düştü dongum yumurtlamaya gore testler muayenelerde temiz cikti çok şükür bin şükür rabbime sağlıkla sinanmak zor
Himm insallah tutar cnmKuzum ben 14.gün yumurtladım ayın 24 unde 25 de çatladı bugün 26 si işte takvim 8 i diyor ben 9 u olarak hesapladım çatlama gününü sayarak deilde 26sindan sayarak ayın 9 unu buldum bende
Kuzum sitres yapma sakin ol ilk 2 deneme bende yaptim sitres agladim falan gecen ay ama adet oldugumda hiç ağlamadım uzulmedim tersine şükrettim sevindim adet gecikmeden geldi en azından dedim Rabbimin bir bildiği var uygun zamanda verecek sabırla bekliyorum sende tevekkül et şükret bekle sıkıntı sitres yapma olacak inşallahbende çok stresliyim 2aydır bozuldu benim
Bilmiyorum canim hastane ye git benceAma böyle degildi aniden oldu reglimin dongusude uzadi
Kuzum rabbim ol dedikten sonra imkansız değil. Inşallah hepimiz sağlıklı bir gebelik yaşayıp sağlıkla kucagimiza alırızBiliyom çünkü benim tuplerim baglıydı yeniden actırdim sag tup komple kapalı sol açik ama işlevini yapmiyor önceden sinirleri kesildigi icin. Esimin sperm testi gayet iyi cünkü sorun bende bariz belli
Amin kuzum insallah inşallah hepimizin tutar buraya yazarız Hamileyimmmmmm diye çift çizgili testlerimizi atarız sonra kan testini falanHimm insallah tutar cnm
İnsanlar çok düşüncesiz gerçekten.O kadar üzdü ki beni anlatamamsırf ona inat inşallah hamileyimdir diyorum ki hamile olmaya çaba sarfetmediğim halde...
Benim de 35.4 e düştü ondan sonra 35.6 oldu bugünde 35.9du benimde oldu sanırım yumurtlama. En az 0.3 derecelik bir artış diyorlar 0.3 derecelik artis var bakalim artmaya devam edecek miKızlar bu sabah ateşim 36.5 cıktı 2 gün sabitti 36.4 te yumurtlama bitti artik
Ahh melodiacım, en büyük sıkıntım bu.Folbiol kullanan arkadaşlar bu ilacın iştah açma gibi bir yetkisi var mı
Lütfen evet deyin. Senin oburluğunla alakası yok ilaçtan deyin
Aminnn insallah allah o gunleride bize gostercekAmin kuzum insallah inşallah hepimizin tutar buraya yazarız Hamileyimmmmmm diye çift çizgili testlerimizi atarız sonra kan testini falan❤
aynen inşallahKuzum sitres yapma sakin ol ilk 2 deneme bende yaptim sitres agladim falan gecen ay ama adet oldugumda hiç ağlamadım uzulmedim tersine şükrettim sevindim adet gecikmeden geldi en azından dedim Rabbimin bir bildiği var uygun zamanda verecek sabırla bekliyorum sende tevekkül et şükret bekle sıkıntı sitres yapma olacak inşallah❤
Sanırım böyle giderse bende bırakacağım.sırf bu iştah yüzünden bütün takviyeleri bıraktım. folik bile kullanamıyorum çünkü kendimi durduramıyorum..
Yılbaşından sonra söz verdim kendime çok güzel besleneceğim ama yılbaşına kadar cozutabilirimKızlar yapmayın, düzenli beslenin biri size dur desinbol bol ananas tutunmayı sağlıyormuş, yemekleri zeytinyağlı yapın
Dikkat etmek lazım sankiİçim rahatladı gidip bir çikolata yiyeyim ahaha
Kızlar yapmayın, düzenli beslenin biri size dur desinbol bol ananas tutunmayı sağlıyormuş, yemekleri zeytinyağlı yapın
kilo olayı benim kırmızı çizgim yaOllllmaaaaaz bebeklerimizin sağlığı için gerekirse kilo alacağız ne yapalım
Gizsiz sende bendensin benim ateş de çok düşük seyrediyor. Adet gününden beri 35.5 35.7 adasi degisiyordu. 2.gün önce 35.4 oldu. Dün 35.6 ydi bugün 35.9 oldu. Sanırım yumurtladim genelde 12.gün ovulasyon olurdu bende. Bugün de 12.gün. Eğer yükselmeye devam ederse yumurtladım demek sanirimbenımde hep 35.1 di
dün 35.7 di
bugün 35.8 oldu kuzum. pik günüm bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?