- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.741
evet ben ilk defa 35.8 gördüm..dünde 35.7 idi.Sanırım öyle oluyor R Rainbow3461 daha iyi bilirGizsiz sende bendensin benim ateş de çok düşük seyrediyor. Adet gününden beri 35.5 35.7 adasi degisiyordu. 2.gün önce 35.4 oldu. Dün 35.6 ydi bugün 35.9 oldu. Sanırım yumurtladim genelde 12.gün ovulasyon olurdu bende. Bugün de 12.gün. Eğer yükselmeye devam ederse yumurtladım demek sanirim
Kızlar yapmayın, düzenli beslenin biri size dur desinbol bol ananas tutunmayı sağlıyormuş, yemekleri zeytinyağlı yapın
Olmuş bitmiş kuzum insallah tutar değerlendirdin dimiBenim de 35.4 e düştü ondan sonra 35.6 oldu bugünde 35.9du benimde oldu sanırım yumurtlama. En az 0.3 derecelik bir artış diyorlar 0.3 derecelik artis var bakalim artmaya devam edecek mi
Amin kuzum AminAminnn insallah allah o gunleride bize gostercek
Aminnnaynen inşallah
Evet kuzum sen yumurtluyorsun adaşımda yumurtluyor benim bitti bat beklemede sira
Çatlamaz canimKızlar bu arada size birşey soracam bileniniz varmıdır? Şimdi ovulasyon testiyle takip eden varsa tabi, yumurtlama gününü takip ediyoruz ya, yumurtlama oluyor ve ertesi gün çatlıyor ama tabi kaç mm olduğunu bilmiyoruz, yumurta yeterli büyüklüğe gelmesse yine çatlarmı?
ayyyy işkence dimi yaaEvet kuzum sen yumurtluyorsun adaşım yumurtlamış bitmiş sıra bat beklemedeyani en zor kısımda
Malesef dogru 3 pozitif testten sonra olan bu okadar umutlanmistim ki husrana ugradimInanmiyorum ama yaa bi yanlislik yok degilmi
En az 18mm olmadan çatlamaz demişti doktorumKızlar bu arada size birşey soracam bileniniz varmıdır? Şimdi ovulasyon testiyle takip eden varsa tabi, yumurtlama gününü takip ediyoruz ya, yumurtlama oluyor ve ertesi gün çatlıyor ama tabi kaç mm olduğunu bilmiyoruz, yumurta yeterli büyüklüğe gelmesse yine çatlarmı?
Uykusuzluk yapar gece alırsan canımKızlar takviye gıdaları gece uyumadan önce alabilirsin demişti benim doktorum.
Hayırdır nolduMalesef dogru 3 pozitif testten sonra olan bu okadar umutlanmistim ki husrana ugradim
Seni cok iyi anlıyorum canım bu uğurda olumctehlikesi atlattım doktoktorlarin ihmalinden bebeği istemedi vücudum ve crp yükseldi adet olana kadar ne ağrılar çektim 2 yıl önce bak yine bir heyecan sizlerleyim ve yine bebeğim olsun istiyorum maddi olarak bir ev parası harcadımDoktor yapabilirsin dedi tatlım bende bir hışımla koştum yaptım ama regl olurum hissediyorum
Evet tatlım haklısın ama doktor izniyle yaptım umudumda yok bakalım
Topiğimizin prensesi teşekkür ederim ama ben çok zor günler geçirdim bu süreçte, ne zorluklar atlattım uğraştım, maddi manevi yıprandım, herşey düzeldi derken bide garantiye alayım iğne hap kullanıyım ohh tadından yenmez diye düşündüm, yere çakıldım
Kızlar bütün gece ağladım, işe nasıl geldiğimi bilmiyorum, ayaklarım titriyor resmen
Çatlamaz canim
En az 18mm olmadan çatlamaz demişti doktorum
İnşallah 2020 hepimize uğurlu gelirSeni cok iyi anlıyorum canım bu uğurda olumctehlikesi atlattım doktoktorlarin ihmalinden bebeği istemedi vücudum ve crp yükseldi adet olana kadar ne ağrılar çektim 2 yıl önce bak yine bir heyecan sizlerleyim ve yine bebeğim olsun istiyorum maddi olarak bir ev parası harcadım
Herşeyi oluruna bıraktım hayat kısa ve güzel hayatı iskalamadan lazım mittom bu sen de üzüleceksin ama geçecek hatta ilk çocuktan sonra korunacak din bile korkacaksın acaba hamile miyim diye bunları düşün iyi geelecek
Evet öyle canımEn az 18mm olmadan çatlamaz demişti doktorum
Belki uğurlu olanı olmamasidir hayatı iskalamamak böyle düşününce oluyor işte sana sımsıkı sarılıyorum suanİnşallah 2020 hepimize uğurlu gelir
Hayırlısı kuzum rabbim hayırlı olanı bilir insallah en yakın zamanda hayırlısını versinMalesef dogru 3 pozitif testten sonra olan bu okadar umutlanmistim ki husrana ugradim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?